Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

mirkaka 07:31, 23 kwi 2018

przepiękne, całe masy tulipanów
nicol21 07:48, 23 kwi 2018

Anita jak pięknie... tyle mogłabym powiedzieć i sobie iść, ale pocelebruję jeszcze trochę
Warzywnik super zrobiony, fajnie że ładnie zasłonięty od części wypoczynkowo-reprezentacyjnej
Masa tulipanów piękna, zgrana kolorystycznie i nawet te żółte są tam gdzie trzeba. haha! Psina uroczy. Dobrze, że nie wie jak robić samemu dziury wężu bo dopiero wtedy by było
Nie będę cytować zdjęcia ale ten zakątek z placem na ogrnisko z tą brzozą o poranku jest mega!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Anda 07:53, 23 kwi 2018

Piesa masz cudownego Pewnie dobrze plywa
Tulipany slicznie kwitna. U mnie juz prawie po nich. Za goraco w tym roku.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Kasia_CS 10:07, 23 kwi 2018

anka_ napisał(a)
Uwielbiam ten kawałek u Ciebie. Cudowny...

Zupełnie jak w jakimś mega klimatycznym parku, prawda ?
Agania 10:18, 23 kwi 2018

Anitko Twój ogród już po cichutku podziwiałam, a teraz miałam przyjemność poznać Cię osobiście...będę częściej Cię odwiedzać
Pozdrawiam
margaretka3 12:57, 23 kwi 2018

Ja też zaglądałam cichaczem od początku Podziwiam ogród i Twoją harówkę w nim!

Kamcia 21:37, 23 kwi 2018

W piątek przywiozłam sobie kilka karp konwalii od teścia.

Z tymi konwaliami to uwazaj. Osobiscie uwielbiam konwalie, ale w wazonie. Jak 4 lata temu zakladalam moj ogrod to niestety pierwszym krokiem bylo pozbycie sie tych kwiatow. Sa bardzo ekspansywne.

Iwonka 23:10, 23 kwi 2018

Anitka dziękuję raz jeszcze za spotkanie Było tak sympatycznie, tak miło. Ogrodnicy to fajni ludzie, prawda Do zobaczenia wkrótce
p.s. Twój ogród tysiąc razy piekniejszy niż botaniczny. Obejrzałam wszystkie ostatnie zdjęcia - przepiękne kadry, zwłaszcza te z czerwonym klonem, czy fioletowe tulipany na tle niebieskich i szarych poduszek. CUDO!!!
Dziś króciutko, zmykam do pakowania
m_gocha 00:38, 24 kwi 2018

Anitko! Słów mi brak aby wyrazić swój zachwyt Nawet nie wiem które zdjęcie mogłabym zacytować bo wszystkie piękne i piękne zakątki pokazują.
Oglądając Twój ogród czuję że taki styl ogrodu mi najbardziej odpowiada - chyba już ktoś powiedział wcześniej - ogród klimatyczny . Przynajmniej jego namiastkę chciałabym mieć u siebie...
Aż by się chciało zasiąść z kawką na Twoim tarasie i rzec: chwilo trwaj wiecznie!
Kącik z brzozami cudny. Jakie to są brzozy?
Piesio superowy
Gosialuk 07:42, 24 kwi 2018

Anitko ja też pozachwycałam się wczorajszą porcją zdjęć. Już nie będę się powtarzać, ale przyłączam się do wszystkich ochów i achów. Szczególnie spodobało mi się oddzielenie warzywnika i kącik z ławeczką zacytowany przez ankę_