Jeszcze mam Golden Falls
tu dzidzię widać-też żółty
a przesadzany odchorował mi strasznie ,kilkagałezi padło i teraz taka bieda -nie pamiętam jego nazwy
nawet dobrze go nie widać na fotce -na dole taka jedna marna gałązka -najważniejsze ,że żyje -on ma takie liście zielone w chłodnym odcieniu ....
Chciałabym jeszcze tego Alley Cat -tylko ,że ja kupuję maluszki -te duże boję się ,że się nie przyjmą no i ich cena hmmm
Ania Dziękuję
ja właśnie chcę ,żeby mi tą stromą część zadarnił -więc mam nadzieję ,że mu się spodoba -a skarpa wiadomo w tej części sucha i gorąca
mój buk teraz ładny -póżniej na słońcu robi się taki nijaki wybladły -więc nie wiem jaka miejscówka mu lepsza
Molly kupiłam u nas w szkółce azaliowej -ale w tym sezonie ich nie widziałam -jak zobaczę to napiszę do Ciebie ,czy nadal chcesz
ona malutka narazie -mało ją co widać
te wszystkie 3 są bardzo do siebie podobne Molly ,Pinkmono i ten nowy Shirogami
tu Molly
Jola ale też będziesz pół mojego ogarniać ? bo u mnie chwastów mocccc-znowu ,a co dopiero było perfekto teraz takie drobiażdżki ,że zastanawiam się ,czy tylko nie zedrzeć haczką
Rety, jakie to fajne. Jakaś kokorycz?
U mnie niebieska wypadła. Pewnie za sucho
Ekstra masz te epimedia na ścieżce, wielkie kępy. Ciekawe kiedy moje takie będą. Choć raczej nie daję im dużej szansy ciągle dzieląc Ale szkoda mi już kasy na dokupowanie. Zaraz będzie nadmiar i będę oddawać. Ogrodnikowi nie dogodzisz.
Wiesz że nie posadziłam jeszcze ani jednej doniczki z zakupów. Jakoś mi siadła energia i wena.
Ośmiał super tu wygląda. Nie wiem czemu mój zanikł, nie wysiał się najwyraźniej.
Patrzę na twoje kremowe irysy i stwierdzam że chyba się zaczynam na nie nakręcać. Dopiero białe u Magleski mnie uwodziły. Ten ciemny, niemal czarny w pąku, też ekstra wygląda.
Niesamowite ilości masz tych "wyrzutów sumienia". Mnie plecy bolą od samego patrzenia
W sensie ja akurat fotkę robię, ale różnicę przed i po widać
Trafiła mi się pierwsza truskawka
Mała ale jak smakowała.....mmmm
Jagody kamczackiej już co drugi dzień do zbierania
I różne dobroci z warzywnika też już są
Bajeczny. Moje obydwa żyją, choć tak spektakularnie się nie wybarwiają. Eternal jest.... żółty Może jeszcze się zmieni.
Nie nadążam za tobą Jest cudnie. Lubię takie większe dawki zdjęć na raz. Przewijam, przewijam i łapię się na tym że oglądam i przestaję oddychać. Wstrzymuję bezwiednie oddech z zachwytu