Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:35, 29 paź 2013

Do góry
Nie wiem czy u mnie coś kwitnie... Rano ciemno, wieczorem ciemno..... Oby do wiosny lub weekendu

Ogrodu bez Miśka sobie nie wyobrażam, ale jego mina wskazuje na intensywne myślenie: kopać czy nie oto jest pytanie
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:30, 29 paź 2013

Do góry
Oj wisoną będzie się dzialo, już widzę oczami wyobraźni sadzenie od rana do wieczora Kiedy odpoczniesz?
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 06:25, 29 paź 2013

Do góry
Macham przy porannej kawie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 06:24, 29 paź 2013

Do góry
A ja się zapytowuję gdzie fotki z rewolucji Danusiowej, z tarasiku Anuli?
Pszczelarnia 06:23, 29 paź 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
To była stara bylinówka - powstaje nowa. Chaos nie do opisania. Nie nadążam za swoimi myślami.

Myśli podążają ku najlepszym wzorcom angielskim przyszle lato będzie należeć do tej rabaty Zapisuję sie na plewienie

Pszczelarnia 06:17, 29 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
A ja tym razem podziwiam sposób na ubijanie liści w kompostowniku
Baaaardzo mi sie spodobał......
I super ekipa do pomocy.... też mi sie podoba
I uważaj na nogę... boś jak ta koza skaczesz trochę za wysoko...

Ja bym się też chętnie w takich liściach poturlała.... Nostalgia mnie i tęsknota za dzieciństwem ogarnęła
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 06:13, 29 paź 2013

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ale Was dzisiaj siedzi po nocy.

Gardenarium, monteverde, barbara_krajewska, kaisog1, Gabriela, Dasia, Loosiuu, Marzena2007, kwiatholandii, mira, Kasiek, eliza3, trafo, Wrzos, jolka, JoannA, safikey, mynarka, bacha2224, wietrzyk, Katkak, mar_za, Zielona, Agawita, nicol21, Joan - niezła grupa nocnych marków

Liście Basiu grabiłam do ósmej, teraz mam papierkową robotę. Opisywanie projektu

Padłam czytająć o rewolucji i zasnęłam z ipadem... Dlatego z samego rana przybiegam dokończyć.
Cis wielkości stołu? Mama mija, ale się będzie dzialo!!!
Czy ja wytrzymam do czwartku! Danusiu choć malutkie zdjecie z dzisiaj, plizzzz

Ps. Mi wiatr oskubał liściaste i po sobotnim sprzątaniu znow wszystkie liscie na trawniku... Nawet żywopłot grabowy mi przerzedził. Cud że tylko na liściach te wiatry skonczyły....
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:28, 28 paź 2013

Do góry
Aniu nie spiesz się z barierką i donicami. Najlepiej ten tarsik wyglądałby bez barierki i bez donic.....
Rabata jest tak ładna sama w sobie, że żadnej konkurencji w postaci donic jej nie trzeba. Być może Miśkowi ni będzie odpowiadać kopanie w tej rabacie i barierka będzie zbędna...
Donice zabiorą ci miejsce na tarasie.... Jesli już coś musiałoby stanowić barierę to wg mnie najlepszy byłby niski murek wykonany z takiego samego klinkieru jak ściana przy wejściu, waski na szerokość jednej cegly, wtapiający się w tło ściany. Ale ty tu rządzisz
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 21:10, 28 paź 2013

Do góry
Kamila teraz to. Ty sobie nic nie sadż.... Bo po zimie z ogrodowskiem i tak wszytsko będziesz wykopywać i sadzić od nowa Teraz czytaj, oglądaj, ustal jaki styl ogrodu vi się podoba.
Czy przeglądałaś realizacje Gardenarium i tzw seriale z realizacji Danusi?
Najpierw wykoncypuj co Ci się podoba a potem myśl, rysuj, googlaj rośliny, czytaj artykuły Danusi. Wiosna gdy synek podrosnie bedziesz sadzić

Dla pocieszenia dodam, że piewszą roslina wsadzoną w trawnik była u mnie sosna.... Tu bylo 11 lat temu takich roslin w trawie bylo jeszcze kilkadziesiąt a potem wykopywałam i wytyczałam rabaty.....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:59, 28 paź 2013

Do góry
Zmykam na chwilę bo musze popracować. Wpadnę w odwiedziny do Was jutro.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:58, 28 paź 2013

Do góry
mar_za napisał(a)

Ja tak dobrze nie mam. Dziecko ma milion szkół w stolicy, ale za mało! Trzeba było wyjechac z domu do.........Danii . Pozdrawiam

Hm, może poszukajmy pozytywów, dobre centra ogrodnicze są w Danii?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:57, 28 paź 2013

Do góry
malkul napisał(a)
Moje stipy pódja do domu. jedna tylko na próbę zostawię a reszta będzie mnie choć chwilkę cieszyła w domku taki mam plan , nie wiem czy dobry

O matko, wszystkie? A zimowe widoczki traw....?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:56, 28 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
hehehehe uśmiałam się ze sraczki
dzisiaj zaczeło u nas wiać może jutro pójdę powiązać traweczki

Meble fruwały, poduchy zbierałam po ogrodzie, dobrze że bambusy trafiły do domu, bo zwykle je wiatr wywracal
Szyby w ogrodzie zimowym trzeszczały od podmuchów wiatrów... M powiedział że jeśli ten wiatr wyrządzi szkody to nasza "szkodowość" u ubezpieczyciela będzie ponadnormatywna
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:54, 28 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Ależ z ciebie mamusia.. córci tylko kawalerkę????

Ale ja nie o tym chciałam.... try zakopałaś kawalerkę, Małgosia koszule, ja dobre auto (ale nie pamiętam już jakie )... archeolodzy zdziwią sie za ileś lat ..

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:53, 28 paź 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Normalnie superowo wyglądają te powiązane trawy Masz gdzieś foty jak to wyglada z świątecznymi sznurkami ?

Grubym czerwonym sznurkiem związwyałam ale w tym roku może zrobię suprajz i będą satynowe kokardy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:52, 28 paź 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
A poczemu już trawki wiązałaś? Mam już wiązać? Mus? Wiem, że ładnie wyglądają takie z talią...ale moje tak szumią sobie...

U mnie ciągle wieje, miskanty już się wyłamywały i wyginały, po zwiazaniu mimo bardzo silnego wiatru stoją na straży ogrodu.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:51, 28 paź 2013

Do góry
leon60 napisał(a)
Byłam, pismo obrazkowe obejrzałam i uciekam... czasu brak
W ogrodzie jak zawsze cudnie !
Macham

Macham
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:51, 28 paź 2013

Do góry
Bogda napisał(a)
Madżenko, pomarańczowe dekoracje miodeki poczesane trawki tyż śliczne!

Piknie, piknie

Objasz się, fotek nie było.... Nie kadź mi tylko foć postępy prac u siebie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:50, 28 paź 2013

Do góry
Ewa napisał(a)
Marzenko a te kwiatki do donic co wsadziłaś to jak będziesz przechowywać? dołować może?

Ewo te kwiatki to jesienne "jednoroczne" , wyrzucę po przymrozkach.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:49, 28 paź 2013

Do góry
an_tre napisał(a)

Marzenko śliczne miotełki wszak i baba jaga niczego sobie
pozdrawiam

Baba Jaga zbiera snopki na kolejne zimy do okrywania roslin, ciekawe kiedy będę miala wystarczająco dużo?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies