Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "AngelikaX"

Nowocześnie z różAnką :D 10:51, 31 paź 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

hej
zapisuje plusa przy doorenbosach

p.s. gardło wyleczone, na szczęście to "tylko" angina była. za to z karkiem mam od miesiąca problemy..łozko nowe kupowalismy i materac. twardy wybralam niby z jakąś pianką dopasowujaca się do wagi a teraz ciężko się przestawić na taką twardość, masakra :/

Moich liście od pni zaczynają żółknąć (dosłownie po kilka listków na razie) co mnie cieszy bardzo, bo myślałam, że po Grzegorzu nie będzie miało co się przebarwiać sprawdziłam poprzedni rok i na fotach z 3 listopada były w zaawansowanej żółci także mały poślizg jest

ps. Cieszę się, że lżej u Ciebie bo "tylko" angina... najważniejsze, że już po zdrówka życzę, dbaj o siebie
Pamiętam, że tez jak materac zmienialiśmy to kręgosłup potrzebował czasu na przestawienie się - też dość twardy (sprężyny kieszeniowe) + wkładka lateksowa na to, pięć stref podparcia ciała - ogólnie bardzo wygodny... głównie doceniam jak wyjeżdzamy i śpię na innym
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 10:39, 31 paź 2017

Do góry
Makuś Ty wiesz, że ja zaglądam do Ciebie codzień... cicho coś ostatnio to i śladu nie zostawiam
Ogród Mirelli 10:38, 31 paź 2017

Do góry
Mirella spokojnie.... jednego roku w grudniu sadziłam także czasu jeszcze sporo

Ps. A zaklinałaś się, że nie kupujesz w tym roku cebulowych i Ciebie skusiły?
Tu ma być ogród :) 15:08, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Twoje foto tulipanowe gdzieś mignęło mi w necie, że zwyciężyło (tylko nie pamiętam gdzie) - zasłużenie zresztą bo fiolety z pomarańczami to hit sezonu modowego więc ogrodowo wpisałaś się w niego znakomicie

Brzozowa cudnie Ci wyszła, stożki i kulki bardzo ładnie spięły całą rabatę - ślicznie jest

Jak je mieszałam to nawet nie byłam świadoma tych modowych trendów, ale wiedziałam, że może to wyjść fajnie jak w kwietniu podczas pobytu w Anglii w ogrodach królewskich zobaczyłam to

Co do brzozowej, to zobaczymy czy stipa przeżyje i rozchodniki się ukorzenią.
Na zielonej... trawce :) 14:02, 30 paź 2017

Do góry
Miłego popołudnia... lecę z córą pracę na przedszkolny konkurs robić pt. Jesienne drzewo, bo pyta kiedy i kiedy
Na zielonej... trawce :) 14:01, 30 paź 2017

Do góry
DorKa napisał(a)

Zazdroszczę . Na mojej liście chciejstw też go mam Jak się okaże,że pasuje tam gdzie go wymyśliłam to lecę na zakupy

ach te zakupy... najlepszy lek
Na zielonej... trawce :) 14:01, 30 paź 2017

Do góry
AniMa napisał(a)

Najbardziej żałuję czego nie upolowałam...stoleczka z futerkiem - bo były tylko z białym i z brązowym motywem....Żałuję że nie miałam czasu właśnie na te lampiony....tak dużo ich było...na każdy pomysł...przyjadę przed świętami z mamą
Moje też sie zachwycają nad pinami a potem mi przychodza jakieś dziwne podpowiedzi do oglądania ale wiem, co je interesuje

A wiesz, że jest takie powiedzenie - bardzo często na fejsie w butikach się przewija - Nic nas tak nie boli jak ciuchy (w tym przyp.stołeczki z futerkiem/ lampiony) których nie kupiłyśmy

ps. mnie już boli, więc pojadę coś kupić na ból głowy... jakieś bombki, lampion czy coś

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 13:57, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Normalnie takiego smaka mi narobiłaś, że zaraz w auto wsiąde i popędze mam tylko 15km - jak jeszcze cenowo przyzwoicie (fakt Urokliwy domek powala cenami na bank w tym tygodniu odwiedzę
wiem o jakim stołku piszesz.... Joli cudny jest - biały to bym z chęcią przygarnęła... i bombki... i lampiony i ogólnie błyszczące pierdułki większe i mniejsze bardzo przyciągają mnie jak magnes

Jakbym miała tak blisko to już bym siedziała w samochodzie...i wcale Cie nie podpuszczam....W Trzebnicy ani jednego takiego fajnego sklepu...ani w cenach podobnych do Urokliwego domku ani do tego w galerii...
Byłam tez w urokliwym domku, bo to punkt obowiązkowy dla mnie...ale ceny już mają z lekka przesadzone...dawnej zawsze coś kupiłam...teraz tylko mały gadzet i to w dodatku jako prezent...dla siebie widziałabym tam dużo ale z rabatem min. 50%
Jak pojedziesz, to też zrób zdjęcia...ciekawe co Tobie wpadnie w oko
Na zielonej... trawce :) 13:55, 30 paź 2017

Do góry
Elinko to że jest dobrze nie znaczy , że może być lepiej my ogrodnicy chyba tak mamy (ja mam) że ciąglę coś chce się poprawić, zmienić... także nudzić ogrodowo się nie będę... może po prostu więcej posiedzę, czy poleżę w siedzisku ale zmian nie wykluczam

Z doradzaniem, to jak potrafię czasem to bardzo chętnie, ale ja nie jestem ekspertem... nie mam wiedzy większej od przeciętngo czytelnika O. - raczej działam na czuja, wiem co mi się podoba a co nie i tyle... a że czasem się coś nie zgrywa, coś źle przytne czy posadzę... cóż nudno nie jest przynajmniej
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 13:49, 30 paź 2017

Do góry
AniMa napisał(a)

Nawet nie pomyślałam aby obfocić...część już podarowana...u mnie zostały świeczniki, srebrne dodatki, bombki, poducha dla kocura, doniczka, podobrazia płócienne...|Ogólnie oczopląs i jeszcze te ceny...ach ...nie to co w "Urokliwym domku" przy rynku...Miałam strasznie mało czasu bo musiałam córę odebrać a do domu godzinna trasa i zbliżający sie "Grzegorz"...
Angel były tam stołeczki jak ostatnio Jola z lawendowego u siebie na tarasie pokazywała...były z białym i brązowym futerkiem...49 zł kolor mi nie pasił...wolałabym szary. Musze tam specjalnie pojechać...może przed świętami. Pojadę z mamą to posiedzimy tam trochę

Normalnie takiego smaka mi narobiłaś, że zaraz w auto wsiąde i popędze mam tylko 15km - jak jeszcze cenowo przyzwoicie (fakt Urokliwy domek powala cenami na bank w tym tygodniu odwiedzę
wiem o jakim stołku piszesz.... Joli cudny jest - biały to bym z chęcią przygarnęła... i bombki... i lampiony i ogólnie błyszczące pierdułki większe i mniejsze bardzo przyciągają mnie jak magnes
Na zielonej... trawce :) 12:56, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Oczywiście

Koniecznie pokaż co tam upolowałaś

Co do laleczkowych pinów - wczoraj jak moja córa ogladała to zamówienie złożyła po kolei na wszystkie co pinterest podpowiadał... były laleczki, sówki (boskie zresztą) pieski, kotki, ośmiornice i nie wiem co jeszcze... rozczulała się nad każdą fotą... a jak mnie wtedy ta moja 3,5 latka rozczulała

zimowe wieczory długie więc igły w dłoń

Najbardziej żałuję czego nie upolowałam...stoleczka z futerkiem - bo były tylko z białym i z brązowym motywem....Żałuję że nie miałam czasu właśnie na te lampiony....tak dużo ich było...na każdy pomysł...przyjadę przed świętami z mamą
Moje też sie zachwycają nad pinami a potem mi przychodza jakieś dziwne podpowiedzi do oglądania ale wiem, co je interesuje
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 12:52, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
Przyszłam popodziwiać Twoje łupy zakupowe... pokarzesz? Pliiissss

Nawet nie pomyślałam aby obfocić...część już podarowana...u mnie zostały świeczniki, srebrne dodatki, bombki, poducha dla kocura, doniczka, podobrazia płócienne...|Ogólnie oczopląs i jeszcze te ceny...ach ...nie to co w "Urokliwym domku" przy rynku...Miałam strasznie mało czasu bo musiałam córę odebrać a do domu godzinna trasa i zbliżający sie "Grzegorz"...
Angel były tam stołeczki jak ostatnio Jola z lawendowego u siebie na tarasie pokazywała...były z białym i brązowym futerkiem...49 zł kolor mi nie pasił...wolałabym szary. Musze tam specjalnie pojechać...może przed świętami. Pojadę z mamą to posiedzimy tam trochę
Na zielonej... trawce :) 12:49, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Gumm ball 8-10 2,20m

Zazdroszczę . Na mojej liście chciejstw też go mam Jak się okaże,że pasuje tam gdzie go wymyśliłam to lecę na zakupy
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 12:37, 30 paź 2017

Do góry
Przyszłam popodziwiać Twoje łupy zakupowe... pokarzesz? Pliiissss
Na zielonej... trawce :) 12:35, 30 paź 2017

Do góry
ren133 napisał(a)

A jakie ambrowce zamówiłaś?

Gumm ball 8-10 2,20m
Na zielonej... trawce :) 12:34, 30 paź 2017

Do góry
AniMa napisał(a)

To czuję sie zaproszona
Angel dokładnie - sklep jest w tej nowej części. Polecam. Ja wyszłam z pełnymi torbami. Jakbym mogła to wzięłabym jeszcze trochę dobra...zwłaszcza lampionów....
Oblukałam Twoje piny z laleczkami. Śliczne są...już tez nad nimi myślę

Oczywiście

Koniecznie pokaż co tam upolowałaś

Co do laleczkowych pinów - wczoraj jak moja córa ogladała to zamówienie złożyła po kolei na wszystkie co pinterest podpowiadał... były laleczki, sówki (boskie zresztą) pieski, kotki, ośmiornice i nie wiem co jeszcze... rozczulała się nad każdą fotą... a jak mnie wtedy ta moja 3,5 latka rozczulała

zimowe wieczory długie więc igły w dłoń
Na zielonej... trawce :) 12:31, 30 paź 2017

Do góry
Makao_J napisał(a)
Nagroda kolorystycznie będzie pasować do Twojego ogrodu

Już jest u mnie od godzinki, paleta stoi nierozpakowana
Na zielonej... trawce :) 12:30, 30 paź 2017

Do góry
Cześć Dorka, witam u siebie

dziękuję - na dzień dzisiejszy mogę ogólnie powiedzieć, że widok za oknem bardzo mi odpowiada kwestia dodania tylko kilku upiększaczy i powiedzmy, że będę ogrodowo zaspokojona

Oczywiście zajrzę

Pozdrawiam

Na zielonej... trawce :) 10:08, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)
A czemu przez płot przecie zaprosiłabym do środka oj szkoda - koniecznie następnym razem wygospodaruj tą godzinę lub dwie

Nie widziałam tego sklepu, on w budynkach gdzie media expert i pepco?... no musze odwiedzić koniecznie

To czuję sie zaproszona
Angel dokładnie - sklep jest w tej nowej części. Polecam. Ja wyszłam z pełnymi torbami. Jakbym mogła to wzięłabym jeszcze trochę dobra...zwłaszcza lampionów....
Oblukałam Twoje piny z laleczkami. Śliczne są...już tez nad nimi myślę
Na zielonej... trawce :) 10:05, 30 paź 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Temat z grubsza uleżany... do wiosny musi i tak czekać... więc ulezy się już wystaczająco

Tak - zgadza się, nic nie pomyliłaś 3 buki, dodatkowo przy tarasie 1 umbra i 4 ambrowce na front - mają dojechać po Wszystkich Świętych w kolejnym tygodniu... czekam na potwierdzenie...

Między żywopłotami będą posadzone grupami ID albo Evergoldy co juz tam są i coś jeszcze... co nie wiem na razie

Już sprawdzam

A jakie ambrowce zamówiłaś?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies