Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Nowocześnie z różAnką :D

Nowocześnie z różAnką :D

nawigatorka 21:41, 29 paź 2017

anna_t napisał(a)

dzieki za info
u Ciebie to wogole zlota polska jesień widziałam, normalnie szacun za wizje Asia!
haha kiedyś nawet się wizjerka nazwałam
ren133 22:05, 29 paź 2017

Ania, pokaż śmiałki
Margerytka40 07:02, 30 paź 2017

Bardzo mnie ciekawi na jakie drzewa się zdecydujesz ostatecznie
anna_t 20:34, 30 paź 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Z klonów najlepiej trzyma się ściętolistny. Przepięknie się przebarwia. Strzępiastokore w różnym stadium. Mniejszy wybarwiony na czerwono, większy częściowo bez liści. Na klonach Ginnala ostatnie resztki.
Graby zielone, buki żółte. W nienaruszonym stanie atak Grzegorza przetrwał pomarańczowoczerwony ambrowiec.

zanotowane
dzięki
anna_t 20:36, 30 paź 2017

leon60 napisał(a)
Graby FF praktycznie łyse, Fastigiaty lekko żółkną

o proszę to i miedzy grabami tez jest różnica.. fastigiaty i tak bym wolala bo fransy za wąskie są, ja spokojnie na te 4m fastigiat mogłabym sobie pozwolić
anna_t 20:39, 30 paź 2017

Zana napisał(a)
No właśnie pamiętam, że je masz i myślałam, że może je już posadziłaś. Z planowaniem też już na 2019 myślami wybiegam

wiesz u mnie też chodzi o dzieci, za wcześnie im trawnika nie będę chciała zabrać
anna_t 20:50, 30 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
haha kiedyś nawet się wizjerka nazwałam
pamiętam
ja umiem tylko kopiować, bez porównania
anna_t 20:51, 30 paź 2017

ren133 napisał(a)
Ania, pokaż śmiałki
w sobote najwcześniej, jak wracam to jest ciemno..
AngelikaX 10:51, 31 paź 2017

anna_t napisał(a)

hej
zapisuje plusa przy doorenbosach

p.s. gardło wyleczone, na szczęście to "tylko" angina była. za to z karkiem mam od miesiąca problemy..łozko nowe kupowalismy i materac. twardy wybralam niby z jakąś pianką dopasowujaca się do wagi a teraz ciężko się przestawić na taką twardość, masakra :/

Moich liście od pni zaczynają żółknąć (dosłownie po kilka listków na razie) co mnie cieszy bardzo, bo myślałam, że po Grzegorzu nie będzie miało co się przebarwiać sprawdziłam poprzedni rok i na fotach z 3 listopada były w zaawansowanej żółci także mały poślizg jest

ps. Cieszę się, że lżej u Ciebie bo "tylko" angina... najważniejsze, że już po zdrówka życzę, dbaj o siebie
Pamiętam, że tez jak materac zmienialiśmy to kręgosłup potrzebował czasu na przestawienie się - też dość twardy (sprężyny kieszeniowe) + wkładka lateksowa na to, pięć stref podparcia ciała - ogólnie bardzo wygodny... głównie doceniam jak wyjeżdzamy i śpię na innym
Bogdzia 08:52, 01 lis 2017

Poczytałam . A dlaczego narzekasz na jabłonki? Teraz juz zgubiły liscie ale mało które drzewa trzymaja je tak długo jak graby.