Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

Elinka 08:44, 30 paź 2017

I jak po weekendzie ... Temat zywoplotkow sie ulezal...wszystkie glosy za wiec ba nie masz.
Ze tak dopytam jeszcze pomiedzy tymi zywoplotami to planujesz dosadzic cos czy wplesc pomiedzy to co jest.
A jak Twoje buki czerwone ? Mialas dosadzac jesienia na tujowo hortensjowej czy cos pomylilam?
Zobaczysz pw.
AngelikaX 08:44, 30 paź 2017

Zana napisał(a)
Poczytałam i pooglądałam Podsumowując: gratuluję w pełni zasłużonej nagrody, ogród standardowo zachwyca, żywopłocikom mówię TAK. Podoba mi się ten pomysł, z irga jest faktycznie za płasko.

Dzięki
głosik kolejny na żywopłot - fajnie
AngelikaX 08:51, 30 paź 2017

Elinka napisał(a)
I jak po weekendzie ... Temat zywoplotkow sie ulezal...wszystkie glosy za wiec ba nie masz.
Ze tak dopytam jeszcze pomiedzy tymi zywoplotami to planujesz dosadzic cos czy wplesc pomiedzy to co jest.
A jak Twoje buki czerwone ? Mialas dosadzac jesienia na tujowo hortensjowej czy cos pomylilam?
Zobaczysz pw.

Temat z grubsza uleżany... do wiosny musi i tak czekać... więc ulezy się już wystaczająco

Tak - zgadza się, nic nie pomyliłaś 3 buki, dodatkowo przy tarasie 1 umbra i 4 ambrowce na front - mają dojechać po Wszystkich Świętych w kolejnym tygodniu... czekam na potwierdzenie...

Między żywopłotami będą posadzone grupami ID albo Evergoldy co juz tam są i coś jeszcze... co nie wiem na razie

Już sprawdzam

AngelikaX 08:53, 30 paź 2017

MonikA napisał(a)
Jak dla mnie jesteś genialna, podoba mi się wszystko co robisz w swoim ogrodzie, w moim typie

Skoro tak mówisz
Dzięki - mamy taki sam gust
ren133 10:05, 30 paź 2017

AngelikaX napisał(a)

Temat z grubsza uleżany... do wiosny musi i tak czekać... więc ulezy się już wystaczająco

Tak - zgadza się, nic nie pomyliłaś 3 buki, dodatkowo przy tarasie 1 umbra i 4 ambrowce na front - mają dojechać po Wszystkich Świętych w kolejnym tygodniu... czekam na potwierdzenie...

Między żywopłotami będą posadzone grupami ID albo Evergoldy co juz tam są i coś jeszcze... co nie wiem na razie

Już sprawdzam

A jakie ambrowce zamówiłaś?
AniMa 10:08, 30 paź 2017

AngelikaX napisał(a)
A czemu przez płot przecie zaprosiłabym do środka oj szkoda - koniecznie następnym razem wygospodaruj tą godzinę lub dwie

Nie widziałam tego sklepu, on w budynkach gdzie media expert i pepco?... no musze odwiedzić koniecznie

To czuję sie zaproszona
Angel dokładnie - sklep jest w tej nowej części. Polecam. Ja wyszłam z pełnymi torbami. Jakbym mogła to wzięłabym jeszcze trochę dobra...zwłaszcza lampionów....
Oblukałam Twoje piny z laleczkami. Śliczne są...już tez nad nimi myślę
Makao_J 10:58, 30 paź 2017

Nagroda kolorystycznie będzie pasować do Twojego ogrodu
DorKa 11:48, 30 paź 2017

Chciałam się przywitać w Twoim zachwycającym ogrodzie. Przejrzałam cały wątek i jestem pod wielkim wrażeniem. Cudnie jest

Zauroczona Twoim ogrodem nieśmiało chciałam Cię zaprosić do siebie
U mnie bardzo dużo jest do zrobienia ale póki co jestem przy jednej rabacie . Gdybyś zechciała wpaść i zerknąć byłabym przeszczęśliwa Pozdrawiam serdecznie
AngelikaX 12:30, 30 paź 2017

Cześć Dorka, witam u siebie

dziękuję - na dzień dzisiejszy mogę ogólnie powiedzieć, że widok za oknem bardzo mi odpowiada kwestia dodania tylko kilku upiększaczy i powiedzmy, że będę ogrodowo zaspokojona

Oczywiście zajrzę

Pozdrawiam

AngelikaX 12:31, 30 paź 2017

Makao_J napisał(a)
Nagroda kolorystycznie będzie pasować do Twojego ogrodu

Już jest u mnie od godzinki, paleta stoi nierozpakowana