Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 12:34, 30 paź 2017

AniMa napisał(a)

To czuję sie zaproszona
Angel dokładnie - sklep jest w tej nowej części. Polecam. Ja wyszłam z pełnymi torbami. Jakbym mogła to wzięłabym jeszcze trochę dobra...zwłaszcza lampionów....
Oblukałam Twoje piny z laleczkami. Śliczne są...już tez nad nimi myślę

Oczywiście

Koniecznie pokaż co tam upolowałaś

Co do laleczkowych pinów - wczoraj jak moja córa ogladała to zamówienie złożyła po kolei na wszystkie co pinterest podpowiadał... były laleczki, sówki (boskie zresztą) pieski, kotki, ośmiornice i nie wiem co jeszcze... rozczulała się nad każdą fotą... a jak mnie wtedy ta moja 3,5 latka rozczulała

zimowe wieczory długie więc igły w dłoń
AngelikaX 12:35, 30 paź 2017

ren133 napisał(a)

A jakie ambrowce zamówiłaś?

Gumm ball 8-10 2,20m
DorKa 12:49, 30 paź 2017

AngelikaX napisał(a)

Gumm ball 8-10 2,20m

Zazdroszczę . Na mojej liście chciejstw też go mam Jak się okaże,że pasuje tam gdzie go wymyśliłam to lecę na zakupy
AniMa 12:56, 30 paź 2017

AngelikaX napisał(a)

Oczywiście

Koniecznie pokaż co tam upolowałaś

Co do laleczkowych pinów - wczoraj jak moja córa ogladała to zamówienie złożyła po kolei na wszystkie co pinterest podpowiadał... były laleczki, sówki (boskie zresztą) pieski, kotki, ośmiornice i nie wiem co jeszcze... rozczulała się nad każdą fotą... a jak mnie wtedy ta moja 3,5 latka rozczulała

zimowe wieczory długie więc igły w dłoń

Najbardziej żałuję czego nie upolowałam...stoleczka z futerkiem - bo były tylko z białym i z brązowym motywem....Żałuję że nie miałam czasu właśnie na te lampiony....tak dużo ich było...na każdy pomysł...przyjadę przed świętami z mamą
Moje też sie zachwycają nad pinami a potem mi przychodza jakieś dziwne podpowiedzi do oglądania ale wiem, co je interesuje
Elinka 13:17, 30 paź 2017

Angela, skoro mowisz ze widok za oknem prawie zakonczony to co ty robic bedziesz kobieto ...
A moze doradzaniem sie zajmiesz widzisz juz dwie klientki masz ja i DorKa....
AngelikaX 13:55, 30 paź 2017

Elinko to że jest dobrze nie znaczy , że może być lepiej my ogrodnicy chyba tak mamy (ja mam) że ciąglę coś chce się poprawić, zmienić... także nudzić ogrodowo się nie będę... może po prostu więcej posiedzę, czy poleżę w siedzisku ale zmian nie wykluczam

Z doradzaniem, to jak potrafię czasem to bardzo chętnie, ale ja nie jestem ekspertem... nie mam wiedzy większej od przeciętngo czytelnika O. - raczej działam na czuja, wiem co mi się podoba a co nie i tyle... a że czasem się coś nie zgrywa, coś źle przytne czy posadzę... cóż nudno nie jest przynajmniej
AngelikaX 14:01, 30 paź 2017

AniMa napisał(a)

Najbardziej żałuję czego nie upolowałam...stoleczka z futerkiem - bo były tylko z białym i z brązowym motywem....Żałuję że nie miałam czasu właśnie na te lampiony....tak dużo ich było...na każdy pomysł...przyjadę przed świętami z mamą
Moje też sie zachwycają nad pinami a potem mi przychodza jakieś dziwne podpowiedzi do oglądania ale wiem, co je interesuje

A wiesz, że jest takie powiedzenie - bardzo często na fejsie w butikach się przewija - Nic nas tak nie boli jak ciuchy (w tym przyp.stołeczki z futerkiem/ lampiony) których nie kupiłyśmy

ps. mnie już boli, więc pojadę coś kupić na ból głowy... jakieś bombki, lampion czy coś

AngelikaX 14:01, 30 paź 2017

DorKa napisał(a)

Zazdroszczę . Na mojej liście chciejstw też go mam Jak się okaże,że pasuje tam gdzie go wymyśliłam to lecę na zakupy

ach te zakupy... najlepszy lek
AngelikaX 14:02, 30 paź 2017

Miłego popołudnia... lecę z córą pracę na przedszkolny konkurs robić pt. Jesienne drzewo, bo pyta kiedy i kiedy
DorKa 16:01, 30 paź 2017

Elinka napisał(a)
Angela, skoro mowisz ze widok za oknem prawie zakonczony to co ty robic bedziesz kobieto ...
A moze doradzaniem sie zajmiesz widzisz juz dwie klientki masz ja i DorKa....

oj tak oj tak