Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:53, 12 paź 2013

Do góry
ana_art napisał(a)
HIHIHI pęcherz na dłoni, skąd ja to znam... a i nie wierze w te Twoje zapewnienia że nie wykopiesz nigdy więcej
Widoki z każdje strony piękne. Graby na tyłach już ładnie się prezentują. U Was dużo cieplej to i jesieni jeszcze specjalnie nie widać...
A dom z plaskim dachem i duuuuużymi szybami to też i moje madżenia. Tylko działkę dużo do tego trzeba nabyć. By nikt w okna nie zaglądał

Posadzę żywopłot grabowy i nic nie będzie widać
Marzy mi sie dom na skarpie.... Z sypialnią na dole...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:52, 12 paź 2013

Do góry
Krys napisał(a)
Wow nie będę oryginalna powtórzę po wszystkich zachwyt na Twoim ogrodem Madżenko

Witaj Krys
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:52, 12 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
a moje 2 rok, w ogóle nie kwitną, inne padły, nie wiem, chyba je wyciepie, ale nie chcą wyleźć

Bo to są wymagające bestie, nie lubia wody w liściach. Na zimę trzeba im kucyki robić i bardzo wysoko kopczykować na 20-25 cm
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:51, 12 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
A ja strzelam focha z przytupem (to też takie nasze określenie)..... dlaczego moej trytomy kwitną wiosną.. zadaje to pytanie wszędzie i każdemu gdzie widzę trytomy jak kwitną teraz..
Moje kwitną zgodnie z tym co podaje literatura, ale co chwila widzę , że one potrafią dużej niż miesiąc..

Aniu moje pomarańczowe zaczynają kwitnąć najpóżniej, pierwsze kwitną żołte, potem cytrynowe a na końcu pomarańczowe....te pomarańczowe zdecydowanie najdłużej.. Mam kwitnące trytomy od lipca do paźdizernika. Za rok będziemy się wymieniać
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 22:01, 12 paź 2013

Do góry
że ja na to nie wpadłam ... !!! ... Madżenka no oczywista oczywistość, że to skandaliczny skandal nie cyknąć mojego arcy flicznego kucyka ... ... zaraz się na nich ... domowników znaczy poobrażam ...

tony cyknę jutro ... też na to nie wpadłam ...

na pocieszenie wrzucę kucyka Nieletniej ... bo ona i przyszły zięć jakby ... brali czynny udział w akcji metamorfoza etap pierwszy z tysiąca ))))

niestety zdjęcia pacholęcia z łopatą nie posiadam ... czeba to nadrobić ... choć ogólnie to się na niej głównie wspierała ... no ale udział w akcji był ... ... hmmm .... może nawet większy niż mój własny ))))
Ogród z łezką 21:47, 12 paź 2013

Do góry
Fajne spotkanko!!! Ale mnie powaliła na kolan fryzura Gierczusi!!! Boska!! Idę się wygolić
Rododendronowy ogród II. 21:42, 12 paź 2013

Do góry
Bogdzi summer brzmi wspaniale
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:39, 12 paź 2013

Do góry
Iza składam oficjalny prostest!!! a gdzie zdjęcie kucyka i 16 ton?!!!!
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:31, 12 paź 2013

Do góry
Chyba pojechala do szpitala...
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:30, 12 paź 2013

Do góry
Gabi Maly generał na tle dyń jest boski. Co tam ogród botaniczny, prawdziwy skarb jest blondi!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:28, 12 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Nie będe wogóle oryginalna gdy po obejrzeniu zdjec powiem ze masz cudnie. Trytomy na tle trawek cudne. Pozdrówka.

Bożenko a ja przez twój indian Summer marzę o kolejnych klonach ... Ogród musiałby być z gumy...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:27, 12 paź 2013

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)

A do mnie znów przywędrował kret! tym razem powitalam go z otawartymi ramionami!
wczesniej zdzierałam spora część trawnika na rabaty , no i na żywopłot grabowy i troszkę dziadostwa w ziemi znalazłam , więc taki podziemny mięsożerca bardzo mi teraz na reke.

U mnie się teź przy płocie wykopał... I wcale to mnie nie martwi zawsze wiedziłam, ze kretik z bajki to dobry stwór
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:26, 12 paź 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Widzisz - trochę świeżego powietrza dziś zaczerpnąłem i od razu dobre pomysły podsuwam
Poczytałem o Twoich oknach i współczuję - ale jakbym miał możliwość to machnąłbym sobie taką ścianę na domu bez zastanawiania

Sebek ja zachorowałam na płaski dom, taki jak z danusiowego nowego projektu.... Albo taki jak na Ślasku Katti... Już myśle... Ale musiałabym zmienić prace na Warszawe..... Ale na emerytirze bedę miała nowy dom
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:24, 12 paź 2013

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ulubione zakątki trafffkowe ... są jak kremówka ... mniam ... ...

ulubione zakątki różane i gabionowe z kulkami pod sosną ...

ulubiona bergenia ...

że o płonącej jakąś nieziemską energią !!! trytomie nie wspomnę ...

nie miałam popkornu ... popijam herbatkę a obejrzałam to wszystko co chciałabym mieć już u siebie ... a troszku to do takiego widoku jeszcze mam ... duże troszku ... zważywszy, że szkielet robię ))

wiesz, że kofffam ten ogród ... cały ... ale ta trytoma !!! ... no i mus teraz trytomy szukać ... Madżen i co z Tobą mam )))) ...

Nie szukaj trytomy jeśli zimę przeżyje ukopię Ci moja pierwsza trytoma była sadzonką od teściowej one się fajnie rzrastają a gdy są za gęste liście nie wyglądają tak ładnie.
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:22, 12 paź 2013

Do góry
Luki napisał(a)
Piękna jesień, trawki to jednak obowiązek w każdym ogrodzie, strasznie mnie korciło teraz wszędzie powsadzać, ale dla bezpieczeństwa poczekam do wiosny. Ja muszę pocieszać się zdjęciami z lata, bo jak teraz patrze na rabaty to z chęcią połowe bym przekopał, taki już los gdy lilie i inne letnie kwiaty grają letnie skrzypce.
Szkoda żurawek berberysy mimo wszystko to dobry pomysł, jeszcze wiecej koloru jesienią będzie. Ja niestety też znalazłem mase pędraków w trawniku, dużą część wybrałem ręcznie i ptaki mocno sobie pojadły. Nie chce używać chemii, ale wiosną chyba będzie to konieczne...

Na krewetki dursban był całkowicie nieskuteczny... Wiosna będą nicienie...
Łukasz w moim ogrodzie jest tak dużo zimozielonych:bukszpanów, laurowiśni, cisów i traw. Wtedy zarówno jesienią jak i zimą jest ładnie.
A miało być tak pięknie.... 21:18, 12 paź 2013

Do góry
Rench napisał(a)
Już latałam kiedyś,frajda niesamowita
Ja latam z pilotem ,siedzę sobie tylko bezstresowo i oglądam widoki z góry i trzaskam foty. Musisz Beata spróbować kiedyś

Olecasz? Zatem trzeba kiedyś spróbować.
Ogródkowy chaos u monitki 21:16, 12 paź 2013

Do góry
Moniś qurcze piekny ten miłorząb!!! Gdzie ja mam takiego upchnąć? Mial być miłorząb posadziłam buka tricolor.... Miłorząb ładniejszy...
ogrodoweimpresjejolki 21:12, 12 paź 2013

Do góry
Jolu przybiegłam się przywitać, jak miło cię widzieć. Zaraz przytagam kwiatka.
Norweski ogródek... 21:09, 12 paź 2013

Do góry
Czy to najpiękniejszy ogród Norwegii???
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:05, 12 paź 2013

Do góry
Nadgarstek mnie boli
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies