Igiełkowy ogródeczek
11:43, 12 lut 2013
Ja nie mam winogron i nic mi na ten temat nie wiadomo, ale Basia na pewno cię wspomoże

Tak pędzisz z tym wątkiem, drugą setkę przegapiłam. GRATULACJE![]()
![]()
Ja też muszę się zabrać nie długo za przycinanie winogron, dużego mrozu już chyba raczej nie będzieSekatorki czas przygotować naostrzyć i odkazić
Gosia...projekt super.
Ja już nie mam tej płatnej GP...została tylko darmowa
Ale i tak mało korzystałam
Dzięki wszystkim za kwiaty i nie tylko
U mnie zimowo i niezimowo jednocześnie, płatki śniegu lecą z nieba, ale tak słabiutko że nic nie przykryją, przez chwilkę nawet słońce było, ale uznało że jeszcze nie pora i schowało się z powrotem za chmurami, jest jeden na minusie. A ja właśnie wyczytałam że niedługo clematisy trzeba będzie przycinać- przełom lutego i marca.
Poczytajcie dla przypomnienia:
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/14-co-robimy-w-ogrodzie-w-lutym
Poczytałam o wypadach mężów, no jak to bez żonek się wałęsają, wiem wiem czasem trzeba trochę odpocząć od siebie, żeby tylko mój M tego nie przeczytał, bo też mu się zachce wybywać...heheh,
Miłego dnia Marlenko
Moja siostra też strasznie przeżywała stratę kota, nawet nowy nie był w stanie do końca jej pocieszyć, ale z czasem będzie lepiej, widać byłeś do nich bardzo przywiązany. Najlepsza metoda to zająć się czymś po prostu i starać się nie myśleć, wiosna to jest to, na przekór sobie zacznij właśnie siać te nasionka i rozpocznij sezon, wydaje mi się że doda ci to energii i pozwoli szybciej zapomnieć. Chandrze i smutkom mówimy NIE!
Co ja słyszę krety wszędzie, u mojego sąsiada to samo, ostatnio coś cicho siedzą, mam nadzieję że do mnie się nie przeniosą. Zima u Ciebie, a u mnie totalnie brak śniegu, ale zimno jest, pozdrawiam