Zrobiłam plan tej rabaty. Minimalnie może być różnica z realem ale to z grubsza tak wygląda
Zielone pasy to żywopłoty. Między brzozami a grupą świerków cisowy,reszta ze szmaragdów.
Czarny kwadrat zamalowany to domek dziecięcy z huśtawką. Duży czarny owal przy brzozach to ten wielki głaz.
Oj to u mnie o niebo lepiej,Przedwczoraj w nocy trochę popadało.Chmurki były w ciągu dnia.Ale nie padało.A dziś powtórka.W nocy trochę popadało,W dzień tylko chmurki.Ale na wieczór , już mżyło .Jeszcze pogody nie zaklinałam,Ale może masz skuteczne metody.Ale pogody i słońca, nie tylko na twoje prace,ale i na werwę życiową i lepszego samopoczucie z tego ci życzę
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
ania oto te rudbekie maja 180-2m ni i domek
wiesz ja mam tylko małą rabatke na której przyglądam się roślinką bo jeszcze nie dawno nie odróżniałem ichjak chcesz to wyslę jeszcze
A po około dziesięciu dniach wygląda tak
I tu jeszcze z bliska
Cały czas krety buszują
Zastanawiam się jak taką młodą trawke przygotować do zimy jest zimno jak na wrzesień i wolno rośnie czy kosić ją w tym sezonie ?, czy dać jakiś nawóz ? Na dzień dzisiejszy ma około 2 cm ale widać dużo innych nasion które nie wykiełkowały jeszcze.
Doradźcie coś
Piękna ona
A w tle golusieńki horyzont Widać ile pracy wykonałaś, ogród bogaty gdzie okiem rzucić. Dobra robota!
I wejście do domku masz takie schludne, zapraszające. Siadam i czekam aż winkiem polejesz