Gosiu no faktycznie - wstyd! Dzięki za pochwałę naszej pracy Pozdrawiam również
Madżenka problem polega na tym, że ten kret kopie na rabatch i pod trawnikiem..... chodzisz i zapadasz się w miejscach gdzie porobił korytarze.... także mnie czekałaby wymiana trawnika i roslin na rabatach.....
Beata jakie??? tylko mi nie pisz, że to "selerowe"
Krysiu to my dziękujemy za zaproszenie i świetna zabawę! Będę to długo wspominać
....a my wróciliśmy z zebrania w przedszkolu.... jestem przerażona..... tym co sie dzieje i co się dziać będzie.....
Aniu jesien będzie piekna, czerwona i słoneczna. U mnie jak zwykle obficie padało....nawadnianie zamknięte.....dzieki opatrzności, bo już mam dość rachunków za wodę
Ha ha widzę że szaleństwomprzesadzania, dosadzania, przycinania trwa
Jak zrobiłam rabatę przy kuchni i wykopalam buszpany to musiam dziury po nich uzupełniać. Oj działo się też, działo. Dobrze że zima nadejdzie, będzie czas na odpoczynek
Madzia Noemi i Gabisia wielkie dzieki za wspaniały wypad na giełdę i cudowne śnaidanko oraz kawę. Nawet nie wiecie jak ja lubię z Wami spędzać czas, tak niespieszenie
Syla wielkie dzieki za mobilizację do zaczęcia kompozycji jesiennych, już czas
Monikakwiatholandii - wróciłaś? Będziesz już z nami?
Aga Baraga - mam takie zakwasy w stawach biodrowych, ze aż miło
Bogda - a kiedy u iebie ujrzę insporacje?
Kondzio - hi hi
Polinka - zaraz zerknę co u ciebie słychać
Kraania - kopiuj do woli
Aga B - macham
Aga W - u mnie wieczna improwizacja donicowa, jeszcze ze 3 razy zmienię do zimy
Agniecha - oj zakamarków to ja nie focę
Kasiek Bawarka rozrabiasz
Sebek donica - skrzynia stała sobie cały czas przy drzwiach i zasłaniała sprzęt ogrodniczy bo ja nie cierpię chować mjego sprzętu do garażu... A mam dwie skrzyneczki do ukrycia i przedłużacz M
Ale dałeś czadu z tekstem matematycznym!!!!
Syla trzymać, zdecydowanie, bo raczej do Wawy jeżdżę....
Nati na zdjęciu jest róża bonica, bezproblemowa jednak jak dla mnie trudna w utrzymaniu bo obficie kwitnie a aby dobrze wygladała trzeba ją przycinać, kwiatek po kwiatku. Mam też fairy - ma zdecydowanie mniejsze kwiaty, które wystarczy otrzepać aby zrzucić przekwitłe kwiatki. Mam zbyt dużo krzaków aby chodzic i kilkadziesiat krzaków przycinać....
Szczególnie cenie dekoracje, wystrój wnętrz i polskie menu niestey bez wcześniejszej rezerwacji do wiekszości restauracji MG się nie dostaniesz We Wrocławiu była kiedyś restauracja Magdy i pierwszy raz w życiu jadłam tak pyszną wątróbkę dorbiową, ktorej w normalnych okolicznościach nie tknęłabym
Zdecydowanienpowinnaś odwiedzić Fukiera.
Małgosiu poczekaj, będzie też pomarańczowo, tylko muszę dynie kupić
Wieeelkie dzięki ależ nazwa
Kindzia u mnie zdecydowanie nie chcą od lat w gruncie. Jak się uporam z rh to się zabiorę za przyjaźń z wrzosami na razie jak co roku wsadzam do donic, po wymarźnięciu idą do kubła.
Witam odwiedzających
Widzę, że nowe osoby pojawiły się w moim wątku , ktore szczególnie pozdrawiam
Nie zapomniam jednak o wiernych koleżankach , ktore buziam.
Zabieram się za udzielanie odpowiedzi
Chyba przebolałabym kopczyki niż wymianę trawnika z powodu opuchlaków.... Natura wie co robić.... Chyba nie chcesz lać chemii tak jak ja... Kret do mnie nie chce przyjść.... A w ubiegłym roku ptaki ostro wydziobywały trawnik.... Chyba miały stołówkę krewetkową.... Siedziały na tarwniku całe stada.....
Przymierzam się do wertykulacji jesiennej, może troszkę wytargam na wierzch.
Pozdrawiam
Basiu obejrzałam uroczą osłonę od strony sąsiadów..... Chyba nie pozostaje nic innego jak dać kolejną mate.....
Odnosnie winorośli na płocie, czy mozna posadzić bez zgody sąsiada? Mam wspólne ogrodzenie z sasiadem (solidarnie płaciliśmy za postawienie). Nie mogłam się jednak patrzeć na tę zieloną siatkę i posadziłam winobluszcz, który sąsiad zapowiedział, że zleje roundapem jeśli będzie przechodzić na jego stronę.... Co ma z tym fantem zrobić? Nadmieniam że posadziłam pięcioklapowy..... Który jest rzeczywiście bardzo ekspansywny ale świetnie zarósl siatkę i obu stronę zapewnił intymność, gdyż zarówno oni jak i my mamy blisko tarsy od siebie.....
Chyba posadzę trójklapowy a pięcioklapowy osobiście podleję roundapem......???
Na giełdzie kupiła ja też Najpierw ja zgapiłam od Madzi rojniki a potem Madzia ode mnie doniczkę :
Magda w necie taką widziałam, jak znajdę dam Ci cynk