Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój nowy stary ogród

Mój nowy stary ogród

Madzenka 19:41, 09 wrz 2013

Ha ha widzę że szaleństwomprzesadzania, dosadzania, przycinania trwa
Jak zrobiłam rabatę przy kuchni i wykopalam buszpany to musiam dziury po nich uzupełniać. Oj działo się też, działo. Dobrze że zima nadejdzie, będzie czas na odpoczynek
dorciabe 20:31, 09 wrz 2013

Marzenka dzięki, że przyszłaś
Twoje rabaty na pamięć już znam
Ciekawa jestem czy dziury zapełniasz nowymi nabytkami, czy przesadzasz?
A zimy nie lubię i nie chcę
dorciabe 19:03, 11 wrz 2013

Trawki posadziłam metodą na chybił trafił Muszę zabrać z tej rabaty tawułki karzełki.
Zaczęłam usuwać część kamieni, zostawię na betonowej płycie tylko nie wiem jaki kształt?
Położę ekobord na linii kora-kamienie.
Pada deszcz, wiec robota przerwana, zdjęć z wydzierania kamieni z ziemi brak dzisiaj.

Aneczka 04:13, 14 wrz 2013

agatanowa napisał(a)

Kaśka, jak ja Ciebie czytam, to Ty lepiej się jednak przekwalifikuj i paragrafy olej ...hmm sikiem prostym Przepraszam, co czulszych za wyrażenie się

Hahahahah... bosko ci to wyszło Agatko, ale się uśmiałam Popieram tę wypowiedź w zupełności. Kasia jest niemożliwa

Witam cię i przepraszam, że tak najpierw cytacik przytoczyłam, ale nie mogłam się powstrzymać, tak to fajnie Agacie wyszło
Bardzo mi się podoba po przeróbkach! Świetnie to wygląda na zdjęciach, a na żywo musi być jeszcze lepiej. Aż nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła dokupić jakieś roślinki, żeby móc coś u siebie pozmieniać. A na razie to u mnie bez sensu było w ogóle na razie mój wątek zakładać, coś mnie podkusiło, a teraz jak to się mówi "już po ptokach" U ciebie jest już na co popatrzeć i oko nacieszyć. Pozdrawiam
Aneczka 04:17, 14 wrz 2013

kasiek napisał(a)
Jak czytam posty u innych to wydaje mi sięże wszyscy jesteśmy mistrzami w przesadzaniu!

Oj chyba tak, ale to mnie pociesza, bo ja już myślałam, że tylko ja jakaś taka niezdecydowana jestem
dorciabe 10:15, 14 wrz 2013

Witaj Ania, dziękuję za odwiedziny
Bardzo dobrze że wątek założyłaś o to tu chodzi
Ja jestem chyba najbardziej niezdecydowaną osobą na świecie Wczoraj 3 godziny układałam jeden metrowy kawałek ekobordu. Wyginałam go na wszystkie strony, żeby w końcu położyć prosto Potem już ciemno się zrobiło i po robocie.
To jest dopiero ból podjęcia decyzji
11:17, 14 wrz 2013
dorciabe napisał(a)

Ja jestem chyba najbardziej niezdecydowaną osobą na świecie Wczoraj 3 godziny układałam jeden metrowy kawałek ekobordu. Wyginałam go na wszystkie strony, żeby w końcu położyć prosto Potem już ciemno się zrobiło i po robocie.
To jest dopiero ból podjęcia decyzji

Dorciabku ja chyba zaraz za Tobą
malgorzata_s... 11:29, 14 wrz 2013

Witaj. Dziewczyny ja czasem to już cichcem przesadzam bo domownicy się ze mnie śmieją.
dorciabe 13:34, 15 wrz 2013

Jestem szczęśliwą posiadaczką dwóch wisienek Umbra tylko zdjęcie słabe Trawa dosiana wykiełkowała
Nowe trawki dosadzone na iglakowej zamiast tawułek

15:10, 15 wrz 2013
Jakie zmiany na rabatach,wszystko ładnie się uzupełnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies