Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Madzenka 19:55, 09 wrz 2013

A zakupy na rabatę pokażesz? Teraz jest świetny moment do sadzenia, wszystko się przyjmie!!!
ka1sia 19:57, 09 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kasia ... poza walką z darnią widzę mnóstwo doniczek ... jak w sobotę pisałaś o zakupach myślałam, że mniamanie kupujesz a Ty potffforze w Kostomłotach byłaś ??? ... oj ... chyba umarnę ... pokazuj szybko co zgromadziłaś i mów co było w naszej szkółce ...

Izuś, bo ja po mniamanie byłam ale przy okazji namówiłam Przemo na króciutki rekonesans w naszej szkółce wiesz, że on nie umie odmówić
nie umieraj, już niedlugo targi, poszalejemy
W Kostomłotach kupiłam rododendrony i nawóz jesienny

w szkółce wszystkiego mnóstwo, ale tyle ludziów, to ja tam jeszcze nie widziałam

ka1sia 19:59, 09 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
A zakupy na rabatę pokażesz? Teraz jest świetny moment do sadzenia, wszystko się przyjmie!!!

Marzenka, wszystko Wam pokażę, ale narazie tylko rodki kupione, na hosty poluję na targach, a co jeszcze to nie wiem, bo wena mnie odeszła i tak naprawdę to nie wiem jak to wszystko zaaranżować. Chyba będziecie musialy mi pomóc
ka1sia 20:01, 09 wrz 2013

Madziarzeszow napisał(a)
Pomalutku byle do celu.
Będę zaglądać , podziwiać i oczywiście kibicować

Madzia, dzięki, kibicuj, żebym nie padła wcześniej, niż rabata powstanie
Konstancja30 20:02, 09 wrz 2013

oni są cudowni z tym brakiem asertywości wobec naszych małych próśb ... tylko dlaczego wracając nie wpadliście na kawkę ... no tego to nie rozumiem ...
ustalmy ... po szkółce obowiązkowo sprawdzasz czy mam wodę nastawioną i czy kawa u mnie aby nie mdła ...

nerka pod sosnami juz wygląda ... a co jak rodki zaszaleją ...
ka1sia 20:03, 09 wrz 2013

agniecha973 napisał(a)
To jest najbardziej zniechęcająca część roboty. Później już same przyjemności. Trzymam kciuki za wytrwałość.

Agnieszko, nie mogę się już doczekać tych przyjemności ale wytrwalym trzeba być...
ka1sia 20:09, 09 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
oni są cudowni z tym brakiem asertywości wobec naszych małych próśb ... tylko dlaczego wracając nie wpadliście na kawkę ... no tego to nie rozumiem ...
ustalmy ... po szkółce obowiązkowo sprawdzasz czy mam wodę nastawioną i czy kawa u mnie aby nie mdła ...

nerka pod sosnami juz wygląda ... a co jak rodki zaszaleją ...

Iza, przyznam się... Przemek bardzo chciał do Was na kawkę a ja wiedźma ciągnęłam szybko do domu, bo goście mieli zjechać, a składniki na ciasto jechały w bagażniku ale to się już nie powtórzy, obiecuję

nerka... hmm... Przemo mówi, że to taka paleta do farb czy coś

Rodki niewielkie, więc kiedy one zaszaleją?... dobra, poczekam
ka1sia 20:12, 09 wrz 2013

iza_1611 napisał(a)
Witaj Kasiu,

bardzo fajny pomysł... sporą tą rabatę robisz.

Hej, Iza fajnie, że Ci się podoba, taka nam całkiem spora wyszła
Konstancja30 20:30, 09 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Iza, przyznam się... Przemek bardzo chciał do Was na kawkę a ja wiedźma ciągnęłam szybko do domu, bo goście mieli zjechać, a składniki na ciasto jechały w bagażniku ale to się już nie powtórzy, obiecuję

nerka... hmm... Przemo mówi, że to taka paleta do farb czy coś

Rodki niewielkie, więc kiedy one zaszaleją?... dobra, poczekam

niby sama się przyznałaś i wymiar kary powinien być łagodniejszy ... ale jeszcze to przemyślę ... Adam stwierdził, że wiedział ... nie wiem co wiedział pewnie, że we Przemka można wierzyć ... tak czy siak Przemko niniejszym stał się jeszcze bardziej ulubionym żonem Kasi ...

co do kształtu ... no cóż jak Przemko ma artysty duszę to zobaczył w rabacie paletę mistrza ... a ja po 20 latach wdrożona zawodowo widze "ino" nerkę ... i oczywiście Adamo też widzi paletę mistrza ... no jak inaczej ...
ka1sia 20:36, 09 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)

niby sama się przyznałaś i wymiar kary powinien być łagodniejszy ... ale jeszcze to przemyślę ... Adam stwierdził, że wiedział ... nie wiem co wiedział pewnie, że we Przemka można wierzyć ... tak czy siak Przemko niniejszym stał się jeszcze bardziej ulubionym żonem Kasi ...

co do kształtu ... no cóż jak Przemko ma artysty duszę to zobaczył w rabacie paletę mistrza ... a ja po 20 latach wdrożona zawodowo widze "ino" nerkę ... i oczywiście Adamo też widzi paletę mistrza ... no jak inaczej ...

Przemyśl,ale wybacz
Iza, żałuj, że nie widzisz jak się Przemo cieszy