miałam pokaząc ławki. i choć SS już bez liści to musicie je sobie wyobrazić w tle
nogi zespawane, pomalowane, zabetonowane dlatego to troche trwała. stojaki oczywiście takie jak przy korycie.
druga ławka jeszcze w nieładzie bo krawężnik przed nią dojdzie i teren bedzie podwyzszony dlatego taka wysoka się zdaje.
ławki stanęły na końcach biegów ścieżek tak by te dokąś prowadziły
Teraz już brzydko... No nic, cebule już przyszły, dziś te najświeższe zakupy. Róże będą jutro, bo właśnie maila dostałam. Poniedziałek biorę wolny. Namoczę je w niedzielę wieczorem.
Fantastyczny pomysł z tymi kasztanami. Wykorzystam Dziś zbierałam kolorowe liście do świeczników. Wypatrzyłam gdzieś, że fajnie można nimi ozdobić zwykły słoik i włożyć podgrzewacz do środka. Ciekawe jaki efekt będzie o zmroku.
Przy tarasie dałabym jeszcze coś wyższego i wcześnie startującego w tych trawach,aby wiosną po ścięciu trawy nie było łyso.
Budleja kwitnie na dwuletnich pędach więc jak przemarznie to niekoniecznie zakwitnie, może jakieś laurowiśnie na nodze, pomiędzy trawy i w nogi danica albo miriam
Witam. Można sprzedawac. U mnie sklep otwarty i nikt tego towaru nie chce ode mnie wiec grabie i kompostuje. Dobry nawoz będzie.
Ogrod piekny o kazdej porze. Jesien, zima przeminie i znowu radocha ogrodowa nastanie co zostawic, co przekopac na co przyjdzie jeszcze czas i tak wkolo Macieju.
Ale kontrast z tymi tujami i liscmi.
Ja to mam dopiero urodzaj przozowych wszędzie sa. Najgorsze to zwirowisko i skalniak.
Pozdrawiam Bogusiu