Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Anna i Ogród

Anna i Ogród

Makao_J 20:01, 09 lis 2017

MirellaB napisał(a)
Ja też zastanawiam się nad innym naszym żywieniem. Tyle mądrości w internecie. Tylko dobrze wybrać.

Ja na nowej diecie czuję się o wiele lepiej. Najgorsze to to stałe siedzenie przy garach ale myślę że jak znajdę swoje ulubione przepisy to wszystko się uspokoi i będzie już łatwiej
Makao_J 20:02, 09 lis 2017

Zana napisał(a)
Mnie się wydaje, że w tym roku jakoś wyjątkowo długo liście drzew się trzymają. Też tak macie? Jak jadę do pracy to obserwuję otoczenie i ciągle jest kolorowo.

No właśnie zastanawiające są te wciąż wiszące liście na drzewach. Ktoś ostatnio mi mówił że zimy ma nie być w tym roku? Ciekawe
Sylvana 20:14, 09 lis 2017

A ja dziś widziałam rodka z pękniętymi pąkami, poza tym ślimaki są płytko zakopane, więc albo jeszcze jakiś czas nie, albo będzie lekka zima w tym roku.
Chociaż wolałabym żeby jednak jakaś pierzynka roślinki okryła na Gwiazdkę....wcześniej nie
kasja83 09:08, 10 lis 2017

Makao_J napisał(a)

Ja na nowej diecie czuję się o wiele lepiej. Najgorsze to to stałe siedzenie przy garach ale myślę że jak znajdę swoje ulubione przepisy to wszystko się uspokoi i będzie już łatwiej

To najgorsze w dietowaniu-siedzenie przy garach. KOleżanki grupowo poszły na dietę-i ciągle mówią o gotowaniu
ren133 12:49, 13 lis 2017

Macham Aniu i ciekawam co to za dieta tak dobrze na Ciebie działa?
Makao_J 09:57, 22 lis 2017

Witajcie po kolejnej przerwie na forum. Znowu brak netu dzięki moim dzieciakom.

W ogrodzie nic nie działam. eM posprzątał na tarasie bo ja już leniwa się robię o tej porze roku.

Śnieg leży od kilku dni choć cienką warstwą. Wszystko zmrożone.

Na drzewach już praaawie łyso.

Lubię patrzeć na poprawioną w ostatniej chwili rabatę. Myślę że jeśli wszystko przetrwa zimę to będzie duuużo lepiej wyglądała.
Makao_J 09:59, 22 lis 2017

ren133 napisał(a)
Macham Aniu i ciekawam co to za dieta tak dobrze na Ciebie działa?

Dieta z duuuuużą ilością przypraw. Duuuużo różnych rozgrzewających zup i pikantnych posiłków. Jest dobrze choć teraz okres zimowy i organizm trzeba mocniej dogrzewać by na wiosnę był silniejszy.
Makao_J 10:16, 22 lis 2017

Pamiętacie że mam dwie kotki?

Okazało się że jedna z nich (ta cała bura) jest bardzo chora. Zaczęła utykać na jedną łapę. Po prześwietleniu okazało się że ma dysplazję stawu biodrowego.To choroba genetyczna i bardzo rzadka u kotów . Tylko operacja jej może pomóc. Nawet po zniżkach zabieg jest dość kosztowny bo 600zł. eM się mocno oburzył bo wyda kasę a kot sobie pójdzie i nie wróci ale widziałam jak w weekend ją głaskał i rozmawiał z nią że nie wiem co zrobić.

Bez zabiegu grozi jej zanik mięśni. Przykre. Trudna decyzja acz oczywiste co zrobimy. Potrzebujemy tylko czasu by się z tym oswoić bo to mało nie jest
AniMa 11:33, 22 lis 2017

Szkoda kociaka Widać, że koteczki się wspierają. Może popytaj jeszcze w innych miejscach (miastach)? U nas w jednym powiecie ceny drastycznie się różnią....może u Animalsów coś Ci powiedzą....

Śliczne zdjęcia, rozplenicy też
kasja83 12:55, 22 lis 2017

Makao_J napisał(a)
Witajcie po kolejnej przerwie na forum. Znowu brak netu dzięki moim dzieciakom.

W ogrodzie nic nie działam. eM posprzątał na tarasie bo ja już leniwa się robię o tej porze roku.

Śnieg leży od kilku dni choć cienką warstwą. Wszystko zmrożone.

Przecudnie to wygląda!!!!Szkoda, że tymczasowe.