Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

sylwia_slomc... 10:26, 20 lis 2017

Ania z Dębowego lasu zna nazwę tych chryzantem, jakaś Izabela coś tam.....ale mam sklerozę
13:19, 20 lis 2017
Dorota123 napisał(a)
Schowałam je w witrynie za szklanymi drzwiczkami, żeby nie przyciągały kurzu i wilgoci z powietrza. Zapach w pokoju telewizyjnym jest dość kuszący.

zasłabłam ...w witrynie na oczach ? dotrwają do świat? to jakies tortury rodzinie serwujesz )) u mnie by to nie przeszło ...musiałabym zakopac je w ogrodzie )))
Dorota123 12:20, 22 lis 2017

Pszczelarnia napisał(a)
Doroto, ta zielona świecznica (świecznica prosta) kwitnie najpóźniej ze wszystkich. Na początku września zaczyna. I tak trwa przez 2 miesiące.
Dziękuję za wpis u mnie, warto zapamiętać nazwę tej świecznicy. Urzekła mnie ona u Ciebie, n i to że kwitnie tak długo.

Zdjęcia z 10XI
Dorota123 12:23, 22 lis 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ania z Dębowego lasu zna nazwę tych chryzantem, jakaś Izabela coś tam.....ale mam sklerozę
Sprawdzę tę nazwę u Ani.

Zdjęcia z 10 XI

Dorota123 12:39, 22 lis 2017

eee_taam napisał(a)

zasłabłam ...w witrynie na oczach ? dotrwają do świat? to jakies tortury rodzinie serwujesz )) u mnie by to nie przeszło ...musiałabym zakopac je w ogrodzie )))
Nie stosuję żadnych tortur, jaj jak Baba Jaga podtuczam swoją rodzinę wypekami ciast dwa razy w tygodniu i zapewniam Cię, że nikt nie rzuca się na ciasteczka. Leżą stale na wierzchu, czasem ktoś skubnie któreś. Na te domki to tylko wnuczek ma ochotę, więc mu dałam do zjedzenia, nie dał rady całego zjeść, ale mocno go poobgryzał. W sumie to tylko dach został, bo ciasto piernikowe mam naprawdę dobre.

kasja83 12:48, 22 lis 2017

Piernikowe arcydzieła piękne...aż żal konsumować

Jak na tę porę roku-w ogródku masz jeszcze baaaardzo zielono.
anka_ 13:05, 22 lis 2017

Rany... jakie cudne...

Szkoda dorotko, że nie mieszkasz bliżej bo bym zamówiła u ciebie takie zestaw na święta. Ale moje łakomczuchy miałyby radochę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
sylwia_slomc... 13:38, 22 lis 2017

Świąteczne miasteczko, ale widzę, że ekipa wyburzeniowa już przybyła i robi miejsce pod nowe domki
ElzbietaFranka 22:05, 23 lis 2017

Witam Dorota. Jakie piekne cacuszka wytwarzasz. Napisz czym zlepiasz te konstrukcje piernikowe aby domek powstal.
Widze ze wnuczek trzyma w rekach i sie nie rozwalaja widac, ze to jakies mocne lepiszcze.
Margarete 23:24, 23 lis 2017

Dorota - no niemożliwa jesteś styki piernikowym i chatkami. Super są.
Talent masz naprawdę

A w ogrodzie listopadowym u ciebie tyle jeszcze kolorów BBC że szok.