Danuś... Sebka zdominowałyśmy... nawet pies to też Ona
A to mój ulubiony widok - z ulubionej huśtawki
I zbliżenie na to co tygryski oprócz brykania lubią najbardziej
A to uważam nadaje się do konkursu ogłoszonego na Ogrodowisku
Sorki za jakość zdjęć.... ale ja wyżej stawiam kontakt z drugim człowiekiem, i niestety jak dorwę sie do towarzystwa ludzkiego to zapominam, że reszta ludziów przed monitorem czeka na fotki ...
Sebek jeszcze raz wielkie dzięki..... naprawdę bawiłam sie świetnie Co zresztą widać
A teraz ogród Sebka moim aparatem.... przy moim areale....zaskoczona byłam jego wielkością, a raczej małością.. i zastanawiałam sie, gdzie Sebek upycha te wszystkie roślinki co pokazuje.... po prostu Miszczu
Nio Chcieliśmy jeszcze zrobić wyścigi na samochodzikach, ale stwierdziliśmy, że reszta od gorąca ledwo zipie.... i ..... posłusznie udaliśmy się na dalszy obchód świata w pigułce..
Sebek - jak przyjedziesz do mnie, to zabieram Cię w Bieszczady...... jest tam tyrolka, czyli zjazd na linie nad zalewem Solińskim........
Ania - placki znikną....Choć przed spotkaniem raczej nie Wyrywaj i rób dosiewkę jeśli chcesz mieć idealnie Ale jaka zielona ta trawa!!!! Hakone rzeczywiście gęsto - ale efekt od razu!
Sebku, nad nami też chmurki były, tyle że nieproduktywne A już miałam nadzieję!
Mój trawnik ma całe place wypalone, tylko w zacienionych miejscach jako tako wygląda.
Basiu - może przyjdzie jakaś chmurka...U mnie dzisiaj przyszła, ale dosłownie polało jakby pająk nasikał Dwa dni nie podlałem i z trawnika zrobiło mi się siano.....
Na stosowanie chemii jest za wcześnie - wyrywaj ręcznie. żeby zgęstniał to koś, podlewaj, koś, podlewaj i tak w kółko. Nawóz - jaki chcesz - byleby dobrze go rozpuścić.
To zależy czy będzie Ci zależeć na natychmiastowym efekcie Po planowanym rozmiarze sądzę, że tak Musisz sobie je poustawiać w szkółce i stwierdzić samej co ile je posadzisz - wtedy Ci wyjdzie ilość Myślę, że cięcie spowoduje ich zagęszczenie.