Szmaragdowy Zakątek
01:17, 08 lis 2017
Czy carex ICE DANCE kwitnie wysokim kwiatostanem? Raczej nie!
Więc co mi wyrosło (zupełnie bez jakiegokolwiek uzgodnienia ze mną) w kępie mojej ICE DANCE?
to coś ma taki wysoki, rozczochrany kwiatostan
i liście z białym paskiem w środku
Według mnie to jakiś miskant. Ale jaki?
I skąd się wziął w mojej ICE DANCE?
Ciekawe jak ja mam go wyplatać z kępy korzeni mojej turzycy? Wrastał się tam pewnie cały sezon...jak go utnę to przecież na wiosnę odbije...
Więc co mi wyrosło (zupełnie bez jakiegokolwiek uzgodnienia ze mną) w kępie mojej ICE DANCE?
to coś ma taki wysoki, rozczochrany kwiatostan
i liście z białym paskiem w środku
Według mnie to jakiś miskant. Ale jaki?
I skąd się wziął w mojej ICE DANCE?
Ciekawe jak ja mam go wyplatać z kępy korzeni mojej turzycy? Wrastał się tam pewnie cały sezon...jak go utnę to przecież na wiosnę odbije...
Witam, potrzebuję pomocy w zagospodarowania części działki o powierzchni 3tys. metrów. Cała działka ma 5400m, za domem mamy zagospodarowany teren ( głównie sosnu, jodły brzozy, świerki). Moim marzeniem jest zlikwidowanie starego sądu z 1956 roku,który już prawie nie owocuje. Na środku działki są 3 bardzo duże orzechy włoskie. Czy jest ktoś chętny pomóc mi zagospodarować ten dla mnie olbrzymi teren? Głównie zależy mi na pomysłach wzdłuż ogrodzenia. Środek działki chcemy trawę,żeby wygodnie można byłoby kośić trawę.Obecnie przez gałęzie od jabłoni jest strasznie.