Witam, witam...
Inversa to na razie mój pupil Jest to pierwsza roślinka, którą kupiłam w konkretne miejsce po przemyśleniu, a nie pod wpływem emocji
Zapraszam ponownie
dziękuję za słowa uznania, sama dobrze wiesz, jak to jest z takim ogrodzeniem! ja ze swojego em jestem dumna, że tak ładnie układa, że musi być czysto, to też wiem, bo mnie goni do mycia tylko wolno to układa, no ale skoro robi to sam, to nie ułoży tego w 2 tyg!
jeszcze kawałek i będzie miał połowę zrobioną
pozdrawiam
Mam dylemat bo myslałam ze wszystko zasadze w rzedzie od razu. Maja byc jeszcze choiny kanadyjskie i swierk serbski bo chyba 3 tak jak chciałam sie nie zmieszcza ale reszty dostac nie moge. Boje sie ze cos zepsuje z tym sadzeniem jak zrobie to na raty . Ciezko poczatkujacym byc ...cieżko
Bdan - dziś zbieraliśmy kosiarką. W inne dni odpalam odkurzacz do liści i chyba to jest najlepsze urządzenie. Zdmuchuję liście w jedno miejsce i potem wciągam. W tym roku postanowiłam to robić na bieżąco. Później zostają już tylko grabie i ręczne usuwanie, liście są tak mokre, że odkurzacz kiepsko daje radę. Wszystko zależy od pogody.