Kondziu, jeden kupiłam u nas na giełdzie kwiatowej, a drugi w Aldiku. Tak wpadam przez przypadek na różne, fajne gadżety do ogrodu. Zresztą, nie wiem czy widać na fotkach, ale murzyna-masaja też mam .
Bdan - dziś zbieraliśmy kosiarką. W inne dni odpalam odkurzacz do liści i chyba to jest najlepsze urządzenie. Zdmuchuję liście w jedno miejsce i potem wciągam. W tym roku postanowiłam to robić na bieżąco. Później zostają już tylko grabie i ręczne usuwanie, liście są tak mokre, że odkurzacz kiepsko daje radę. Wszystko zależy od pogody.
Dawno nie było takiej ilości zdjęć, ogród pięknie się rozrasta, a mnie jednak dalej ciekawią okolice nowopowstałego garażu... no ja to niestety ciekawska bestia z natury
Borbetko, jeżeli chodzi o liście, też tak mamMieszkam z dala od drogi w polach, ale drzewa też rosną i to jeszcze topoletak więc teraz mam liście, a wcześniej białe kłębkiA na środku ogrodu rośnie czereśnia i też już gubi liście
Prześliczne każde zdjęcie i każdy zakątek Moniko
Jak często tniesz te Danici? Drzewa w sadzie nie wygladają, że wsadzone co 2 metry. Zawsze czekam na więcej fotek
Pułapki na osy i ja muszę chyba zrobić, bo na tarasie sie nie da czasami usiąść.. ciekawe czy Pszczółki nie wpadają tam.. bo jak wpadają.. to trudno.. niech osy grasują.
Zazdroszczę pięknej bergenii moje jakoś nie chcą u mnie rosnąć