Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród wśród pól i wiatrów 22:23, 27 lip 2017

Do góry
jolka napisał(a)

Mirelka - rozchodniki będą w różu. Powinny się zgrać z przebarwiającymi się vanilkami. No i też hortki mogą się na nich lekko opierać. Za vanilkami jest werbena, ale mnie zawiodła w tym roku Dopiero kwiatki wypuszcza, a powinna już fioletowy obłoczek przed szmaragdami robić.

Bardzo bardzo lubię szerokie kadry zjawiskowa rabata ,wyobrażam sobie jak wygląda z werbeną
Słoneczny Ogród 22:22, 27 lip 2017

Do góry
Magleska napisał(a)
Pięknieje coraz bardziej u Ciebie ale to oczko jest wielkie i lilie białe mnie zachwyciły

Staram się, mam chęć i robię zanim mi minie wena
Oczko spore jest, musze jakies lilie kupić do oczkamoże jutro
Białe lilie to te drzewiaste, ale niskie urosły.
Ogród wśród pól i wiatrów 22:22, 27 lip 2017

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Boskie wanilki z rozchodnikami. W takiej ilości prezentują się niesamowicie

Dzięki Małgosia Macham kwiatkowo
Ogród wśród pól i wiatrów 22:19, 27 lip 2017

Do góry
SlonecznyOgrod napisał(a)
Jolka! Tak masz pięknie a nie pokazujesz. Vanilki z rozchodnikami to duet doskonały , razem się zaróżowią i razem zbordowieją Piękne są, siły nabrały ,juz je widac z daleka. Różnica z roku na rok ogromna Więcej poproszę U mnie jeszcze ani jednej jeżówki, bo na myśli miałam, że jeszcze nie posadziłam ani jednej. Na O. jestem dopiero od stycznia.

Daria, dzięki za przemiłe słówka A z jeżówkami się dogadałyśmy, hehe No teraz już rozumiem dlaczego Ci nie kwitną U mnie jeżówek dostatek, zostawię coś w różu

Choroby i szkodniki bukszpanów, bukszpan - Buxus 22:19, 27 lip 2017

Do góry
Kochani potrzebuję Waszej pomocy. Moje bukszpany posadzone zostały rok temu. Do tej pory rosły pięknie, w ostatnich dniach zauważyłam coś dziwnego na jednej małej kulce a teraz widzę że zaczynają brązowieć też inne. Wygląda to tak:

Co im dolega? Kocham bukszpany, ale nasza miłość trwa od niedawna, nie znam się na ich chorobach ale zrobię wszystko żeby je uratować! Bardzo proszę o radę: co robić????
Ogród zapachów u Jasi 22:19, 27 lip 2017

Do góry
Milka napisał(a)

Tez mnie urzekło, a budleja to potworek, dużo urosła od naszej bytności.
Pozdrawiam serdecznie, no i duzo nowinek w ogrodzie

Irenko na pewno nie było jeszcze wtedy ciepłej rabaty

Pozdrawiam cieplutko Jasia
Czubajkowy Ogród 22:18, 27 lip 2017

Do góry

Gościu zmęczony, przysiądź na chwilę, przymknij oczy, posłuchaj jak mój ogród gra

Ogród wśród pól i wiatrów 22:16, 27 lip 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
super zestaw bardzo lubie limonkę z limonka;

Dzięki Asia Wiem, że lubisz takie kolory
Zostawiam białe z białym
Moje małe wielkie marzenie 22:14, 27 lip 2017

Do góry
alis napisał(a)
Jeżówka Meringue

Piękne chcę je też i nigdzie stacjonarnie nie mogę kupić
Ogród wśród pól i wiatrów 22:14, 27 lip 2017

Do góry
nicol21 napisał(a)
piękne połączenie wanilek z rozchodnikiem! i ta ilość robi ogromne wrażenie, a jak rozchodnik rozkwitnie to będzie już sama magia!

Hej Ewelina Cieszę się, że Ci połączenie wanilkowe do gustu przypadło, ja też je dosyć lubię DO magii mnie brakuje werbeny;( a ta się taka leniwa zrobiła, że kwitną chyba dwa kwiatki raptem. Chyba ją florovitem przelecę albo gnojówką z pokrzyw, bo się przecież nie doczekam!!

Zostawiam Ci fioletowe kwiatki

Czubajkowy Ogród 22:13, 27 lip 2017

Do góry
Kwitną też inni ulubieńcy. Lilie trąbkowe - po minionej zimie zostały tylko pojedyncze, więc tym bardziej cieszą.

Róża Ascot

A w warzywniku też na różowo zakwitł groszek cukrowy

Gunnera - parzeplin 22:12, 27 lip 2017

Do góry
Mariusz napisał(a)
Moja wychowanka po wichurze. Liście wywróciło.
Widzicie kran pod gunnerą? Problem nawadniania rozwiązany

Pomysł rewelacyjny
O roślina przepiękna tfu tfu tfu
Gunnera - parzeplin 22:10, 27 lip 2017

Do góry
Tesska napisał(a)
Tereniu sukcesy masz w tym sezonie pięknie Ci rośnie W przyszłym roku od tej wysokości będzie startować
Ogród wśród pól i wiatrów 22:09, 27 lip 2017

Do góry
paulina_ns napisał(a)
Wow!! Powtarzam po raz kolejny w ilości siła przepięknie! I jakie Ty masz wypasne te vanilki u mnie coś o linię dbają, owszem w górę ruszyły, ale jakieś takie chudziutkie są Jolus wiem właśnie,że wybieram się już do Ciebie chyba z 3 rok jak będziesz miała chwilkę w przyszłym tygodniu z przyjemnością Cie odwiedzę

Paula, dzięki za miłe słówka Co do przyszłego tygodnia to się jeszcze dogadamy, może Ci trzy kolejne lata nie zejdzie, hehe Wanilki w tym roku po raz pierwszy są widoczne, pamiętam jakie malutkie je wsadzałam. Twoje pewnie też w przyszłym roku nabiorą masy

Munnstead Ci zostawiam Zaznaczam uprzejmie, że oba kwiatki pochodzą z jednego krzaka, i aparat wcale nie przekłamał kolorów Są kompletnie różne

Czubajkowy Ogród 22:09, 27 lip 2017

Do góry
Kupiony w ubiegłym roku przetacznikowiec wirginijski urzekł nie tylko mnie, ale i owady - przylatują do niego motyle, pszczoły i trzmiele.

Będę jednak musiała go przesunąć bardziej ku środkowi rabaty, bo mimo, że to dopiero jego drugi sezon, to już ma 1,5 metra wysokości.

Jarzmianka wciąż mnie zachwyca - ma kwiatki niepodobne chyba do żadnych innych.

Ogród z wilkiem zamkn. 22:07, 27 lip 2017

Do góry
Kasiolaaa napisał(a)
Boze co za zdzierstwo u mnie kulki na pniu po 50zl a odzywka ktora stosujesz do surfini to moze substral burza kwiatow ? Ja taka mam wiesz jak patrze na te twoje kulki na pniu to mi sie przypominaja te szczotki do czyszczenia butelek hehe taki maly zarcik oczywiscie ale podziwiam ze sama chcesz zrobic kulki inwencja tworcza jest super na podziw jestes

Ok dostały nową nazwę , od dziś mówię na nie szczotki do czyszczenia
Zrobiłam jeszcze jedną śmieszną rabatę kompostową ( wcześniej był tam bluszcz ,ale nie rósł ) więc dostał 4 tujki i przesadzoną pęcherzycę

Ukojenie 22:06, 27 lip 2017

Do góry
Łukowa w calości

Ogród na glinie 22:05, 27 lip 2017

Do góry

Gosiu chyba pierwszy raz jestem u Ciebie

Cudownie skomponowane!!!!!

kawał roboty z plewieniem zrobiłaś
od razu mi sie przypomniały czasy bez kory i żwiru, nie zazdroszczę
ale efekt po cieszy bardzo

przebiegłam wstecz do grudnia, wszyscy pisali o krokusikach , potem tulipanach, ale ja nie trafiłam na żadne zdjęcia???

pozdrowionka zostawiam

edit już znalazłam

CUDOWNA wiosna
i widzę że łączy nas tez oprócz gliny robienie bombeczek

Kwiaty we włosach 22:05, 27 lip 2017

Do góry
U nas tak jak u Was pada deszcz, prawie cały dzień siąpi a tak się ładnie zapowiadało. Jutro wracam po urlopie do pracy. Co prawda mam jeszcze potem w sierpniu urlop, może będę miała więcej szczęścia.

Iza może wybiorę się w Wasze strony.Wtedy u Was będzie szał budlei i hibiskusów.

Mój hibiskus

ogólne widoki.

Ogród zapachów u Jasi 22:04, 27 lip 2017

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Jasiu, czy w lewym dolnym rogu to rabarbar dłoniasty?

Nie Ewuniu to jest zwykły rabarbar tylko otrzymał na wiosnę obfitą porcję kompostu , teraz już tak nie wygląda

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies