Staram się, mam chęć i robię zanim mi minie wena
Oczko spore jest, musze jakies lilie kupić do oczkamoże jutro
Białe lilie to te drzewiaste, ale niskie urosły.
Daria, dzięki za przemiłe słówka A z jeżówkami się dogadałyśmy, hehe No teraz już rozumiem dlaczego Ci nie kwitną U mnie jeżówek dostatek, zostawię coś w różu
Kochani potrzebuję Waszej pomocy. Moje bukszpany posadzone zostały rok temu. Do tej pory rosły pięknie, w ostatnich dniach zauważyłam coś dziwnego na jednej małej kulce a teraz widzę że zaczynają brązowieć też inne. Wygląda to tak:
Co im dolega? Kocham bukszpany, ale nasza miłość trwa od niedawna, nie znam się na ich chorobach ale zrobię wszystko żeby je uratować! Bardzo proszę o radę: co robić????
Hej Ewelina Cieszę się, że Ci połączenie wanilkowe do gustu przypadło, ja też je dosyć lubię DO magii mnie brakuje werbeny;( a ta się taka leniwa zrobiła, że kwitną chyba dwa kwiatki raptem. Chyba ją florovitem przelecę albo gnojówką z pokrzyw, bo się przecież nie doczekam!!
Paula, dzięki za miłe słówka Co do przyszłego tygodnia to się jeszcze dogadamy, może Ci trzy kolejne lata nie zejdzie, hehe Wanilki w tym roku po raz pierwszy są widoczne, pamiętam jakie malutkie je wsadzałam. Twoje pewnie też w przyszłym roku nabiorą masy
Munnstead Ci zostawiam Zaznaczam uprzejmie, że oba kwiatki pochodzą z jednego krzaka, i aparat wcale nie przekłamał kolorów Są kompletnie różne
Ok dostały nową nazwę , od dziś mówię na nie szczotki do czyszczenia
Zrobiłam jeszcze jedną śmieszną rabatę kompostową ( wcześniej był tam bluszcz ,ale nie rósł ) więc dostał 4 tujki i przesadzoną pęcherzycę
U nas tak jak u Was pada deszcz, prawie cały dzień siąpi a tak się ładnie zapowiadało. Jutro wracam po urlopie do pracy. Co prawda mam jeszcze potem w sierpniu urlop, może będę miała więcej szczęścia.
Iza może wybiorę się w Wasze strony.Wtedy u Was będzie szał budlei i hibiskusów.