Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

asiak 22:13, 23 wrz 2017

Znalazła się Poza teren działki nie poleciała
jolka 22:18, 23 wrz 2017

asiak napisał(a)
Znalazła się Poza teren działki nie poleciała

No to przynajmniej tyle, bo pewnie byłby kłopot dokupić.
MirellaB 23:13, 23 wrz 2017

A jednak wrzosowisko. U mnie białe przekwitały najszybciej.
Niech Ci się zdrowo rozrastają

Gosialuk 23:26, 23 wrz 2017

Jolu irga musi mieć trochę czasu na rozrośnięcie. Potem trawy w niej nie widać. Ja po drodze do pracy mijam skwerek na którym rzędami na ukos posadzono na zmianę jałowce i irgę. Po trzech latach po jałowcach ani śladu - irga je pożarła. Nie wiem jaką ty masz, na tym skwerku to taka do kolan jest.
Kawa 18:45, 24 wrz 2017

Jolus macham i zdrówka życzę
Pieknie masz
O deszczu już nie mow...
nicol21 21:41, 24 wrz 2017

Pięknie u Ciebie. Trawa i irga się rozrosną i za rok pokażą na co je stać i będziesz miała tak jak to sobie wymarzyłaś
Rabata hortek z rozchodnikami b.fajna, choć kontrast chyba by się przydał. Przy Twojej ilości nie proponuję przesadzania.... :/

podziwiam widoki przez płot nadal i wciąż. są super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Michu87 23:22, 24 wrz 2017

jolka napisał(a)

Hej Ewelina, cieszę się, że do mnie trafiłaś Bardzo dziękuję za przemiłe słowa, choć wiadomo, że do zrobienia wciąż jeszcze wiele zostało. Z różnych względów mój ogród raczej nie będzie "ogrodowiskową bombonierką" dociętą i dopieszczoną w każdym calu. Ale, nie czuję jakiejś presji w tym względzie. Robię ile jestem w stanie i tyle. W tym sezonie mało co kupiłam, bardziej się skupiłam na "ogarnięciu" tego co jest.

Jeśli chodzi o róż w przeróżnych odcieniach, to mam go obecnie pod dostatkiem. Dla Ciebie.. no właśnie, zastanawiam się co wolisz... róże czy rozchodniki.. Masz róże dzisiejsze

Lubię je, jak patrzę na tę rabatę to mam wrażenie, że lato dopiero się zaczyna a nie kończy Lawendy tutaj w ogóle nie cięłam w tym roku. Stwierdziłam, że nie będę jej ciachać, bo potem źle zimę znosi i długo się odbudowuje. Czy moja teoria okaże się słuszna, zobaczymy za rok

Jolu mów co chcesz ale dla mnie Twój ogród jest dopieszczony. Zdaję sobie sprawę, że jest jeszcze wiele do zrobienia. Wydaje mi się, że praca w ogrodzie należy do tych nieustannych...z resztą to sama przyjemność, okupiona ciężką pracą, to fakt ale jaka radość i satysfakcja. A Twoje róże i ta cała kompozycja jest przepiękna. Nie mogę się napatrzeć. Cudo! Dziękuję.
Przede mną długa droga, trochę się jej obawiam, jestem jednak dobrej myśli, że i mnie się uda
Michu87 08:57, 25 wrz 2017

jolka napisał(a)
Macham zachmurzonym popołudniem, z pozdrowieniami dla zaglądających

Joluś, jak szeroką masz tą rabatę?
09:52, 25 wrz 2017
Yolkaaaaaa jak Ty masz cudnieeeeeeeee
Kocham jesień w Twoim ogrodzie.Wrzosy,przebarwiające się hortki i trawiszcza to jest to
as1112 07:56, 26 wrz 2017

Pięknie u Ciebie. Wszystko wypielęgnowane, pod linijeczkę

Też jestem ciekawa głębokości rabat z hortensjami. Mam je u siebie a że dopiero zaczynam, nie wiem jakiej szerokości się po nich spodziewać W necie bardzo różnie to jest opisane więc się gubię. Z góry dzięki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies