roze postanowily nadrobic, ze slabo kwitly za pierwszym razem
ta przesadzana jesienia jest piekna i super pachnie w poprzednim miejscu tak ladnie nie kwitla
Mam nadzieję, że mi wybaczysz Dopiero dziś znalazłam chwilkę.
Dziękuję bardzo za gościnę. Było przesympatycznie, pięknie, choć za krótko. Nie da rady oglądnąć ogrodu, nagadać się w jeden wieczór
I tak dobrze, że kilka fotek udało mi się zrobić. Choć Gosia powklejała śliczne ujęcia Twojego ogrodu - moje masz na dokładkę.
Dawno mnie u Ciebie nie było, a tu takie wspaniałe widoki
To zestawienie z drugiego zdjęcia chyba zgapię - rewelacyjne Czy ta brązowa trawka rośnie na rabacie, czy też w doniczce?
I spytam jeszcze o Hameln Gold - Joasiu, kupowałaś gdzieś wysyłkowo? Uwielbiam takie limonkowe kolory. U mnie z rozplenic to tylko te zwykłe dostaję...
Kasiu ja również bardzo jestem zadowolona z Waszej wizyty w moim skromnym ogródku. Długo jeszcze będę wspominała a prezent, który otrzymałam będzie mi Was przypominał
Donice być może pozostaną decyzję podejmę wiosną może nie będziesz musiała sie przykuwać Projekt, który mam jeszcze w swojej 'głowie' też by się Tobie spodobał. Jestem tego bardziej niż pewna
Kasiu jeszcze raz dziękuję za wspólnie spędzony czas i pozostawiam fotkę
No cudownie! A wiesz, że dziś wracając z pracy właśnie tak sobie tą część zwizualizowałam? Dokładnie tak! Aż normalnie nie wierzę w to co tu widzę Wyszło bombowo!
Myślę, że z głazem może być ciekawie. Wiosną rozsadzisz trochę Evergoldy i będzie super. No i żwirek
Ja ratowałam fruczaka gołąbka, który wpadł do domu i przespał na zasłonce, na tekturce rozgrzewał się do lotu..foto kiepskie, ale przygoda była niezapomniana
Kasiu dla Ciebie kłosowec od Ciebie
takie sieroty mam i o nie dbam za rok ogród będzie nie ten sam