Pod bosymi stopami
11:53, 30 mar 2020
Aniu, jeśli chodzi o linię energetyczną, to moja propozycja nie jest chyba bardziej niebezpieczna od Twojej, bo graby i tak ją przerosną (z tego co czytam, to dorastają do 10 m, a linia idzie pewnie na wysokości 5-6 m), a do tego w Twojej propozycji rosną bliżej ogrodzenia.
Gorzej z tym łamaniem się...
Może w takim razie coś takiego:
zostawić te graby tak jak chciałaś, a przed nimi dopiero ze trzy brzozy rozrzucone tak samo jak tamte poprzednie?
Może te graby trochę by wyhamowały wiatry i osłoniły brzozy?
W poprzedniej propozycji graby usunęłam, a przed brzozami zaproponowałam jarząby ale to taka luźna propozycja.
Musisz sama ocenić, które ustawienie brzóz lepiej by pasowało do obecnych nasadzeń. Ja - patrząc tylko na jedno zdjęcie - mogę mieć spaczony pogląd na rzeczywistość
Gorzej z tym łamaniem się...
Może w takim razie coś takiego:
zostawić te graby tak jak chciałaś, a przed nimi dopiero ze trzy brzozy rozrzucone tak samo jak tamte poprzednie?
Może te graby trochę by wyhamowały wiatry i osłoniły brzozy?
W poprzedniej propozycji graby usunęłam, a przed brzozami zaproponowałam jarząby ale to taka luźna propozycja.
Musisz sama ocenić, które ustawienie brzóz lepiej by pasowało do obecnych nasadzeń. Ja - patrząc tylko na jedno zdjęcie - mogę mieć spaczony pogląd na rzeczywistość