Na tel. Zagladam dlatego za bardzo sie nie rozpisuje...na tel mam foto stołu przed renowacja... na aparacie po renowacji. Pokazuje jak Tercia mi zrobila fajnie nowy stół..nic tylko firme renowacujna zakladac.
Pochwal się jakie nożyce masz
a czas 40 min na 10 topiarów imponujący!!!!
dziękowac za nazwę firletki - już wrzuciłam dwie do koszyka
slicznie ta werbena się wkomponowała
ja też dosadziłam do donicy z bukszpanami pod oknem kuchni
ale tutaj mi się sama nie rozsiewa - nie wiem dlaczego, bo wszędzie indziej rośnie w najdziwniejszych miejscach
Sebuś to konwalnik?
powiedz mi w jakich warunkach u Ciebie rośnie?
ja mam moje już z 4 lata i cały czas to takie małe wypierdki mamuta
Jesr dwóch wiec dwiw chalupy to nie za duzo. Popadało wiec z domkow pozytku nie ma. Grandza w domu. I zlitowalusmy sie nad stalym rezydentem ogrodu..mieszka w nim co najmniej 6 lat. Wyglada ze ma juz klopoty z jedzeniem... dokarmiamy. Na tyle potrzebuje pomocy ze dziki kot przelamuje strach do czlowieka.
Pimpusie. Trawy przesadzać teraz, czy za miesiąc? Na wiosnę byłoby idealnie, no ale... Chyba teraz? Będą się miały lepiej? Więcej czasu na regenerację???
Wykopałam wszystkie małe buksy i wszystkie hosty. Jeszcze trochę bylin i jutro je wiozę na Śląsk
Parę migawek z wczoraj, na starej działce. Zbiory w deszczu
Marzenko strasznie mi przykro o bukszpany
mało w tym roku wszelakiego dziadostwa atakującego wszystkie rośliny to musiało sie przypałętać jeszcze takie coś? ehhhhhhhhhh
ale walczysz i trzymam mocno kciuki żeby walka była wygrana po Twojej stronie!!!!!!!
zaglądałam w tym sezonie cicahczem na szybcika , oglądając zdjęcia
uwielbiam Twój ogród..................
Dzięki Mirella
Na rabacie będą śliwy wiśniowe Nigry szczepione wysoko (jak dostane w szkółce) pomiędzy hortensje VF i w nóżkach trawki lub żurawki
Te wysokie tuje idą aut, bo za rzadko posadzone, w ich miejsce posadzę nowe jesienią
Plan nabazgrany taki mam, ciągle go poprawiam
Tak tak leżą ale na czym leżą....na takich bujnych hakaone że szkoda gadć. Zapomniałam pochwalić przy poprzednim wpisie. Jak ja bym ci pokazała moje dwie kępki hakaone, a właściwie kępeczki to byś mnie śmiechem zabiła....a mam je od początku moich ogrodowych poczynań czyli tak długo jak jestem na forum od wiosny 2013 roku, przyrastają conieco ale bardzo, bardzo wolniutko. Takich kęp jak ty doczekam się w przyszłym dziesięcioleciu....może