Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

agata19762 22:46, 19 sie 2017

Marzenko ślicznie masz buksików szkoda ciężki jest los ogrodnika.
Pozdrawiam
MirellaB 23:50, 19 sie 2017

Jak zawsze ogród robi wrażenie
Mixtoorka 23:57, 19 sie 2017

Uwielbiam. Pasę oczęta fotami. Brakowało nam Ciebie i Twojego ogrodu. Lato od niego bije. Trzymam kciki za bukszpany.
admete 07:43, 20 sie 2017

Marzenko strasznie mi przykro o bukszpany
mało w tym roku wszelakiego dziadostwa atakującego wszystkie rośliny to musiało sie przypałętać jeszcze takie coś? ehhhhhhhhhh
ale walczysz i trzymam mocno kciuki żeby walka była wygrana po Twojej stronie!!!!!!!
zaglądałam w tym sezonie cicahczem na szybcika , oglądając zdjęcia
uwielbiam Twój ogród..................

Ale cudowny trawiasty busz!!!!!!

pozdrowionka zostawiam

inka74 08:38, 20 sie 2017

Marzenko trzymam kciuki za wygraną walkę z ćmą. U mnie tego paskudzctwa jeszcze nie ma ale i tak regularnie sprawdzam kulki. Na wszelki wypadek.

A z innej tematyki - będziesz może robiła top 10 różany? Wiem, że czasu ci brak ale te zestawienia u rosomanes są bardzo pomocne dla początkujących... szczególnie przed jesiennymi zakupami.
ana_art 09:04, 20 sie 2017

Madzenka napisał(a)

Przypalone bukszpany i powygryzane
Cały dzień walczyłam z chwastami, zwłaszcza wykańcza mnie miniaturowa koniczynka. nie sposób się jej pozbyć....
kurcze myślałam że tylko u mnie jest wszędzie....
nawigatorka 09:10, 20 sie 2017

Madzenka napisał(a)

Przypalone bukszpany i powygryzane
Cały dzień walczyłam z chwastami, zwłaszcza wykańcza mnie miniaturowa koniczynka. nie sposób się jej pozbyć....
tez odchwaszczalam wczoraj i wlasnie dziś zapytałam u siebie czym szczawik wyplenić bo tez ja mam
Catalinasdiary 09:43, 20 sie 2017

Pieknie te linie i spojne kolory.
frezja 09:48, 20 sie 2017

nawigatorka napisał(a)
tez odchwaszczalam wczoraj i wlasnie dziś zapytałam u siebie czym szczawik wyplenić bo tez ja mam

U mnie to jedyny chwast, z którym nie potrafię się uporać. Czytałam o smarowaniu roundapem..ale ja tego świństwa nie chcę u siebie ;(

Dzięki za nazwę
Madzenka 10:49, 20 sie 2017

Syla napisał(a)

Pewnie , że mus się pogodzić .... bo co innego ... Opuchlaki mam ale kurcze nie zauważyłam aby rośliny u mnie od nich padały. Rośliny są wygryzione rh , żurawki a i przy cisach napotykam. Tośka mi je wyżera ale podane na ręce Uwielbia je

Miałam przez dłuższy czas spokój ale ani jesienią 2016 ani wiosna 2017 nie zostosowałam nicieni i znow sie mnoza. Musze szybko kupic i zlać ogród bo mam całe liscie roz wyżarte w koronki kurpiowskie