Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi 2017

Ogród Małej Mi 2017

anka_ 00:50, 20 sie 2017

Domek super, ale tamten pod wiązem miał klimat.... Lata młodości przypomniał....

Całusy dla Muminków.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
hanka_andrus 07:30, 20 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)
Nie mam za dużo zdjęć, bo ogólnie to nie ma co fotografować.. dziś leciała hortka i ławka..

A pamiętam tę fotkę z zakładania oczka i Twoją w nim kąpiel! Jak ten czas leci widać po dzieciach i roślinach!
Urodzinowe 100 Lat!
admete 07:55, 20 sie 2017

Aniu podczytuję od jakiegoś czasu, oglądam zdjęcia - ogrodu który cały czas zachwyca!!!!!!! mimo suszy i braku rąk właścicielki
dlatego że włożono w niego masę pracy i kawał serducha przez tyle lat wceśniej!!!!!!
gorszy sezon, okres , ale trzymam mocno kciuki że kolejny będzie lepszy
uporasz się ze zleceniami i na wiosnę przyjdą nowe siły na działanie

patrząc na prognozy chyba wreszcie mamy koniec upałów, u mnie leje i mam nadzieję że do Was też te deszcze wreszcie dotarły

Dla mnie kochana jesteś królową bylinową , wielką inspiracją, kobietą potrafiącą zdziałać tyle co kilku chłopa w ogrodzie i w pracy zawodowej!!!!!

ściskam,pozdrawiam gorąco!!!!!!
i życzę miłego dnia, bo czytam że imprezka się szykuje
Mala_Mi 08:46, 20 sie 2017

anka_ napisał(a)
Domek super, ale tamten PG[/img]

Całusy dla Muminków.

Jesr dwóch wiec dwiw chalupy to nie za duzo. Popadało wiec z domkow pozytku nie ma. Grandza w domu. I zlitowalusmy sie nad stalym rezydentem ogrodu..mieszka w nim co najmniej 6 lat. Wyglada ze ma juz klopoty z jedzeniem... dokarmiamy. Na tyle potrzebuje pomocy ze dziki kot przelamuje strach do czlowieka.
Mala_Mi 08:49, 20 sie 2017

Na tel. Zagladam dlatego za bardzo sie nie rozpisuje...na tel mam foto stołu przed renowacja... na aparacie po renowacji. Pokazuje jak Tercia mi zrobila fajnie nowy stół..nic tylko firme renowacujna zakladac.

i edit dokładam po renowacji

I uciekam, bo nie da sie zagladac na kompa..
pestka56 12:11, 20 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)

Jesr dwóch wiec dwiw chalupy to nie za duzo. Popadało wiec z domkow pozytku nie ma. Grandza w domu. I zlitowalusmy sie nad stalym rezydentem ogrodu..mieszka w nim co najmniej 6 lat. Wyglada ze ma juz klopoty z jedzeniem... dokarmiamy. Na tyle potrzebuje pomocy ze dziki kot przelamuje strach do czlowieka.

To jest KOCICA tylko kotki są 3-kolorowe.
Podobna kiedyś przyłasiła się do mnie na pobliskiej łące i poszła za mną do domu. Okazało się, że choć młoda to szukała pomocy. Wizyta u weta ujawniła, że była prawie ślepa. Miała jakąś wirusową chorobę. Zaczęliśmy leczyć, ale musiała zostać trochę u weta i... znaleźli sie państwo, ktorych serce podbiła. Zapytano mnie czy zgodzę się by ją zabrali. Zgodziłam się, bo mnie moje 2 staruszki wystarczą, a jeszcze od czasu do czasu miewam rezydentów na przychodne.
Jako kociara trzymam kciuki. Zadbaj, zawieś do weta. Dobre jedzenie i opieka na pewno przedłużą kocicy życie. Moje mają już 15 i 12 lat i wciąż w doskonałej formie.
Anitka 12:53, 20 sie 2017

Aniu widzę, że u ciebie wiele się w ogrodzie dzieje. Takie Muminki są ważniejsze niż kwiatki
U nas od wczoraj cały czas pada i mam nadzieje, że do was też ten deszczyk dotrze. Choć gdy wczoraj, gdy weszłam do ogrodu po tygodniu nieobecności z wielkim zapałem pracy i mnie po po godzinie deszcz przegonił to rzucałam mięsem pod nos jak szewc Mąż mnie pocieszał, że deszczyk też ogrodowi był potrzebny bardziej niż moja osoba. Ale ja się pytam : Dlaczego nie padało jak byłam tydzień chora?

Zazdroszczę renowatora mebelków

Co będziesz Aniu z ogrodu usuwać w ramach pozbywania się sentymentów? Czy pozwolisz ,że to natura zadecyduje co z ogrodu zniknie?
Kasya 17:12, 20 sie 2017

Mala_Mi napisał(a)
Na tel. Zagladam dlatego za bardzo sie nie rozpisuje...na tel mam foto stołu przed renowacja... na aparacie po renowacji. Pokazuje jak Tercia mi zrobila fajnie nowy stół..nic tylko firme renowacujna zakladac.

i edit dokładam po renowacji

I uciekam, bo nie da sie zagladac na kompa..

super wyszlo
zdradz szczegoly
anna_t 18:48, 20 sie 2017

Ania stoł wyczyszczony i olejem pomalowany? jakim?
ana_art 20:29, 20 sie 2017

Znowu jskaś kicia się przypląta ?