Karolinko zobacz jak posadziłam wrzosy w 2013r . Prawie jeden na drugim . Na szczęście mądrzy ludzie kazali mi je rozsadzić i posadziłam je tak jak poniżej. Teraz są już duuuże i prawie się stykają, także weź poprawkę na to przy sadzeniu . I sadź plamami kolorystycznymi . I gorrrrrąco namawiam do założenia wątku .
po rozsadzeniu wyglądało to tak
Kurcze Sylwia ale masz polarki piękne i takie już kwitnące moje to chyba jakieś lewe są co prawda to ich pierwszy sezon w tamtym roku na jesień sadzone ale na dzień dzisiejszy to bieda z nędzą
Co do roślin w marketach to masz rację czasami to aż żal patrzyć jakie zmarnione i usychające no bo przecież podlać nie ma kto a ceny kosmiczne i nic z nich nie zejdą ot polityka lepiej wywalić niż, żeby się sprzedało.
Możesz napisać jak rozmnażałaś tą różyczkę? Nigdy tego nie robiłam a mam taką jedną co chętnie bym ją powieliła
U mnie na razie nie leży, ale też nie lało, a rok temu był połowę mniejszyNiczym go nie podpieram , ale wiem ,że za blisko pergoli i na bank za gęsto posadziłam tam hortki, ale tak już u mnie zostaniePodoba mi się bardzo
Cofnęłam się do czerwcowych fotek, każda z nich cudna, ale ta rabata zachwyciła mnie totalnie
Aminek większy masz z nasion?
Ogród Kasi B chciałabym też zobaczyć, ale Twój... padam
Kupiłam curry i doczytałam, że zimuje, co mnie ucieszyło.
Pozdrawiam.
Miałam olbrzymią przyjemność zobaczenia ogrodu Joli na żywo Wrażenie jest niesamowite. Ogród wygląda jak z katalogu. Nic tu nie rośnie przypadkowo. Wszystko wymuskane, wypielęgnowane. Czułam się się tu cudownie, bo i gospodarze są przemili.
Jolu i Grzesiu, bardzo Wam dziękujemy za zaproszenie i gościnę Czekamy na rewizytę Buziaki