Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "bdan"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 13:20, 09 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

A Marikeny w skarpetach bukszpanowych, nie są za duże tyle, że to nie jest bordowy kolor

To nie ma być bordo Śliwa umbra nie jest bordowa, z tego co wiem
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 13:16, 09 wrz 2014

Do góry
jazzy napisał(a)
kurcze, może najlepiej będzie jak zostawie same śliwy i buxy na białym żwirze, a te biało kwitnące dam tam dalej przed te kolumnowe cisy, czy cokolwiek tam będzie rosło Co myslicie?

A Marikeny w skarpetach bukszpanowych, nie są za duże tyle, że to nie jest bordowy kolor
Ogród, który ciągle zmieniam 10:33, 09 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Jagódko zaglądam, pozdrawiam. Jabłuszkiem się częstuję

Danusiu również pozdrówka ślę ,zycze miłego dnia a jabłuszkami możesz sie opychac do woli i do kieszonek na zapas wziąć
Buziaczki
Ogród, który ciągle zmieniam 10:23, 09 wrz 2014

Do góry
Jagódko zaglądam, pozdrawiam. Jabłuszkiem się częstuję

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 08:33, 09 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Ktoś tu spać nie może

Danusiu ja mogę spać, zasypiam jak tylko głowe przyłożę do poduszki ale ja lubię te późne wieczory czy nawet wczesne noce bez szumu i zgiełku. Lubię sobie posiedzieć jak juz wszyscy zasną, wtedy odpoczywam. Wczoraj zbierałam się cały czas do wypestkowania 2 łubianek sliwek na smażenie i cały czas odkładałam. W końcu sie zabrałam około 2 w nocy i w dodatku miałam jeszcze przymusową gimnastykę bo stłukłam szklaną salaterkę- wypadła mi na kamienną podłogę. Musiałam wszystko dokładnie zamieść- bo po odkurzacz już nie szłam na górę- bo moje dzieci chodzą w domu na bosaka. I zrobiłam tylko jedną łubiankę i ją wstępnie zesmarzyłam.
U BusyBee w ogródku... 08:18, 09 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Kasiu nie chce mi się liczyć, ale żeby taki efekt osiągnąć to ile mniej więcej cebulek wsadzasz?

Tu jest ze 35 cebul ...może 40....Sama nie wiem Kupowałam po 5- 7 paczek takich samych tulipanów i sadziłam w jednym miejscu- w paczce 6- 7 sztuk....

Ale specjalista od łanów to Ana...
U BusyBee w ogródku... 07:30, 09 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Kasiu nie chce mi się liczyć, ale żeby taki efekt osiągnąć to ile mniej więcej cebulek wsadzasz?

Danusiu ja też się zastanawiałam. Chyba ze 40 mus wsadzić. Muszę dokupić dziś w Janinie. Dziewczyny a jaki biały będzie pasował do Queen of Night?
Kosolkowa Pasja 07:16, 09 wrz 2014

Do góry
Na na tarasiku posiadziałam, huśtawka zaliczona, różyczki śliczne
U BusyBee w ogródku... 06:57, 09 wrz 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 06:51, 09 wrz 2014

Do góry
Ktoś tu spać nie może
Moja codzienność - ogród Oli 18:52, 08 wrz 2014

Do góry

Bardzo Wam wszystkim serdecznie dziękuję ! miło się czyta takie słowa

bleebla molinię bardzo lubię za kolor i bezobsługowość, przesadzana i dzielona w największy sierpniowy upał ale żyje

Agatko chudy nie znaczy słaby teraz jest jak mnie się podoba a nie jak było od zawsze

Beatko mówię oficjalnie jestem z siebie dumna

Hogata bonsai dla ubogich bo zeszłorocznej zimie nie wiedzieć czemu kaput... kilka poszło w dobre ręce a reszta mimo iżbyły trzymane w ryzach były stare spore i brzydkie. Zostały wycięte i spalone

malkul bardzo lubię tą jeżówkę. Pracownik i kopacz roku heh dzięki kochana

Sebek poszukam przy pieleniu chwastów

mira nie wiem czy pamiętasz ale w zeszłym roku próbowałam zmienić jedną rabatę... niby było fajnie ale z resztą nie grało. W zimie postanowiłam, że muszę przeprowadzić całościowe zmiany bo tak nie będzie nic z tego a ja ciągle będę się wkurzać. Sąsiad zadowolony bo nie musi kosić pokrzyw przy murku a ja zyskałam troszkę miejsca

bdan zyskałam 2,5 metra szerokości na odcinku 42 metrów

agam przeważnie mało gadam więcej robię rozpracowałaś mnie
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:54, 08 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

Nie,choć uczy sie nienajgorzej. Całe szczęście że maja dobre obiady to chociaż jeden pozytyw szkoły

Danusiu dobre obiady skusiły by mojego starszego napewno. A młodszemu niestety nie dogodzisz nawet najlepszymi obiadami bo niestety zawsze znajdzie się coś czego on nie lubi. Menu mojego syna to najlepiej - rosół, mięso i kasza. Bez żadnych dodatków w postaci owoców ani warzyw. I nawet nie mogą się stykać z jakimiś surówkami bo nie zje nic. Taki typ.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:49, 08 wrz 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

Danusiu a Twój szczęśliwy ? - Moi raczej nie- wolą wakacje. Nie są z tych co lubią się uczyć. Szkoła to raczej zło konieczne i teren do spotkań towarzyskich.Ale jakoś im idzie- jednemu dużo lepiej- zdolny ale leniwy- drugiemu trochę gorzej ale da się przeżyć. Byle do najbliższej przerwy świątecznej.Pozdrawiam

Nie,choć uczy sie nienajgorzej. Całe szczęście że maja dobre obiady to chociaż jeden pozytyw szkoły
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:35, 08 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)

No chyba trzeba się do szkółki wybrać, chociaż jakiś krzaczek do doniczki kupić. Gdzie nie kliknę to wrzosy.
Pozdrawiam Gośka. a jak tam młodziż, szczęśliwa, że już do szkoły?

Danusiu a Twój szczęśliwy ? - Moi raczej nie- wolą wakacje. Nie są z tych co lubią się uczyć. Szkoła to raczej zło konieczne i teren do spotkań towarzyskich.Ale jakoś im idzie- jednemu dużo lepiej- zdolny ale leniwy- drugiemu trochę gorzej ale da się przeżyć. Byle do najbliższej przerwy świątecznej.Pozdrawiam
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:22, 08 wrz 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

No chyba trzeba się do szkółki wybrać, chociaż jakiś krzaczek do doniczki kupić. Gdzie nie kliknę to wrzosy.
Pozdrawiam Gośka. a jak tam młodziż, szczęśliwa, że już do szkoły?
Moja codzienność - ogród Oli 09:52, 08 wrz 2014

Do góry
Ola szacun, jeżeli dobrze widzę, to Ci się przy tej metamorfozie działka poszerzyła
Lawendowy zawrót głowy 22:04, 07 wrz 2014

Do góry
bdan napisał(a)
Zaglądam, pozdrawiam niedzielnie

Buziaczki i pozdrawiam równiez
Moja "przyziemna" :) pasja 19:37, 07 wrz 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)

Danusiu, a na co ten siarczan? Żółknie Ci? sprawdzę u Ciebie, czy coś pokazywałaś i pisałaś.

Tu dziewczyny pisały:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/3171-ogrod-tosi?page=135#post_5
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=706#post_2
Mój kawałek planety 19:33, 07 wrz 2014

Do góry
katiaxx napisał(a)

Danusiu a czy Ty masz kalifornijki w swoim kompoście ?

Nie, nie mam.Nawet nie szkoliłam się jeszcze w tym zakresie, nie wiem, czy teraz przed zimą warto jeszcze dodawać
Ogród z lustrem 19:24, 07 wrz 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dziękuję, ale czy on wyjdzie cudownie?

Co do tego to nikt nie ma wątpliwości. Już nas zachwyca
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies