Ostatnio udało mi się zrealizować kilka pomysłów:
- zamocowałam siatkę maskującą na leśnym ogrodzeniu na tyłach,zabezpieczy także przed wiatrem
Siedząc na tarasie mam taki widok ! aż prosi się o drzewa o kulistych koronach przy płocie aby przesłonić widok sąsiednich zabudowań,jak myślicie?
- ogoliłam 10 szt jałowców i będą z nich kulki na pniu/wykorzystam w innym miejscu/
Dziewczyny, dół ogrodowy: zakopany, wrzucony do doła, utopiony .... i co tam jeszcze
Działam ogrodowo i wykończeniowo... i jedyna rzecz, co mnie mocno wpienia to nornice i komary (jestem uczuleniowcem). Power wciąż utrzymuje się na przyzwoitym poziomie i juz widać tego efekty
Tu podziałałam ostro i nie ma już chwastów: (rabata w fazie realizacji)
Wsadziłam szałwie
Aureolę
Tawułki
Piękną żółto-obrzeżoną brunerę
Kochani
Dziękuję zbiorowo za taką dużą ilość miłych wpisów podczas mojej nieobecności!!!!!!
Niestety każdy urlop kiedyś się jednak kończy Po moim zostały już tylko wspomnienia ale takie, które na długo pozostaną w pamięci Wakacje miałam wspaniałe ... długie, rodzinne, w cuuuudownej scenerii ... słońca, rozrywki i wspaniałego towarzystwa nam nie brakowało
Masz naprawdę śliczny ogród i niezwykłe bogactwo róż, poza tym mieszkasz w pięknym otoczeniu, nie to co ja, za płotem okno sąsiada mam a tuje jeszcze małe
Co to za jedna na tej fotce, wygląda jak sztuczna, piękna
Udanego wypoczynku Kasiu
Tak Mazurek jest podobny. Bobo mam dwie, ta ze zdjęcia ma więcej cienia i lepiej kwitnie. Dałam im nawozu dzisiaj, jak kupowałam to wyglądały jak śnieżne kule.