Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Ogródek Ewy 16:13, 03 mar 2016

Do góry
Ewik napisał(a)
Wow projekt super.

Zgadzam się z Tobą, Luki potrafi....
Ogródek Ewy 12:55, 03 mar 2016

Do góry
Wow projekt super.
Ogródek Ewy 21:35, 02 mar 2016

Do góry
Nallar napisał(a)
Jak dopasować projekt zrobiony przez Łukasza?
Zaczynam myśleć, jak wymyślę to wrócę.

Życzę wszystkim wesołych wielkanocnych.

Ogródek Ewy 19:56, 02 mar 2016

Do góry
Jak dopasować projekt zrobiony przez Łukasza?
Zaczynam myśleć, jak wymyślę to wrócę.

Życzę wszystkim wesołych wielkanocnych.
Ogródek Ewy 16:42, 02 mar 2016

Do góry
Super projekt ach ten Lukasz ,zdolniacha.Ja niestety nie mam talentu do projektowania ,mam kupe bledow w ogrodzie i caly czas sie ucze .Super Ewciu ze sie udalo .Teraz tylko checi do pracy i ciepelko
Tu jest moje miejsce 13:20, 02 mar 2016

Do góry
BasiaLT napisał(a)
Witaj
Całkiem sporo masz już zrobione i całkie mfajnie wygląda.
Pozdrawiam

Dziękuję bardzo. Trochę już jest, ale do doskonałości daleko. Dlatego zamówiliśmy projekt ogrodu i będziemy działać bardziej przemyślenie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:26, 01 mar 2016

Do góry
Jaki ten wycinek projekt jest ładny Danusiu Twoje projekty coraz bardziej zaskakują
Ogród z pergolą 21:31, 29 lut 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Hortki dadzą ładne tło. Mi się podoba

Ania, o drzewach na przodzie piszesz, jakby ci się nie widziało, jakby to było na zasadzie: tak mi kazali. Jeśli tego nie czujesz, to zostaw. Zrób tył, to co ci sie podoba. Nie muszisz robić czegos na przekór sobie, bo tak wypada. Do pewnych decyzji długo się dojrzewa.

Mi kiedyś Danusia narysowała kilka kresek na rabacie. Wymieniła roślinki, jakimi miałam podsadzić rabatę. Na początku na te roślinki nie było mnie stać, posadziłam żurawki, stipę, jeżówki i teraz cięgle wracam do projektu Danusi, do tych jej kresek i jeszcze nadal nie dojrzałam. Są ważniejsze rabaty do zrobienia, poprawienia. Ale wiem, ze w końcu na tej rabacie będzie wszystko tak, jak Danusia mi narysowała. Wcześniej, czy później dorosnę do tej rabaty Jestem na dobrej drodze

piszę tak bo już bardzo często zmieniałam tutaj zdanie i dopóki nie kupię drzew i wciąż piszę na tym forum czyli znów mogę zauroczyc sie czyms nowym to wolę napisać "podobno".
zobacz ustaliłam te graby powiedzmy tydzień temu z Twoją pomocą na plan frontu a dzisiaj oglądam u Bogdzi 15letnie serby i zastanawiam się czy nawet z tymi grabami nie zrobię lasu...
nic nie jest pewne, pewne by było gdyby Danusia zrobiła mi projekt ale niestety nie stać mnie na to..
Coś jeszcze, coś więcej... 21:05, 28 lut 2016

Do góry
nicol21 napisał(a)
Sebciu - pędzisz z wątkiem a przy tym bywasz wszędzie!!! Czad jesteś!

Staram się rozciągnąć czas, by starczyło na wszystko Teraz muszę być jeszcze bardziej efektywny, by za pracą nadążyć I jeszcze jeden "projekt" mam w planach Właściwie to kilka, ale ten jeden związany tylko i wyłącznie ze mną
Ogród Ani :) 20:07, 28 lut 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
Jeżeli chodzi o projekt, to ja bym dał 3 wiśnie. Czytałem, że w ogrodnictwie ładniej wyglądają rośliny posadzone nieparzyście.

Karolu będą trzy. Tylko ta rabata jest długa na 15 metrów i całej jej nie objęłam aparatem. Nawet napisałam wyżej, że trzeciej nie zmieściłam hi hi.
Ogród Ani :) 20:07, 28 lut 2016

Do góry
Karol99 napisał(a)
Jeżeli chodzi o projekt, to ja bym dał 3 wiśnie. Czytałem, że w ogrodnictwie ładniej wyglądają rośliny posadzone nieparzyście.

Karol, Ania pisała, że będą trzy,tylko na zdjęciu cała rabata jej się nie zamieściła
Ogród Ani :) 20:05, 28 lut 2016

Do góry
Ogródek Iwony 18:27, 28 lut 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Sylwia mi zrobiła ładny projekt rabaty, miały być kulki bukszpanowe z bylinami. Jednak długo myślałam nad tym, gdzie posadzić róże herbaciane i wymyśliłam tutaj, zmieniłam kilka roślin (Sylwia, twój plan jest bardzo pomocny, to taka moja wariacja tej rabaty)

róże:
Abraham Derby 2
Augusta Luise 1
Ashram 1
Summer Song 1

Jak rozmieścić róże?

Ot, zagwozdka. Najbardziej kolorowa, zmieniająca się z tych róż to chyba Augusta. Summer Song i Ashram bardziej spokojne w kolorze. Jak je najlepiej połączyć to też kwestia gustu. Pytanie też, czy Abraham Darby rzeczywiście będzie najwyższy i dać go na tył? Jak Ty byś to widziała?

Mazury i mój kawałek ziemi 18:11, 28 lut 2016

Do góry
Betka napisał(a)
Ewo przybywam i ja Projekt super teraz wszyscy będziemy razem z Tobą tupać i czekać na wiosnę !!! Pięciornik jest całkiem ładny . To o delikatnym pokroju krzew a jak go będziesz przycinała to będzie gęsty i długo kwitnie
Pozdrawiam

Beatko wszelkie zmiany w projekcie pokladam w Tobie już nanioslam nazwy roślin pod numerami i jutro Ci podesle ze słowami pomocy
Mazury i mój kawałek ziemi 18:08, 28 lut 2016

Do góry
Marga jakoś do końca mi ten projekt nie leży mało roślin co mowilam że bardzo mi się podobają ,trawy typu kostrzewa ,rajgras wogole nie strawie ich więc albo zmiana albo sama zmienie za to dereń biały to w każdym miejscu ech nie do końca jestem zadowolona.
Mazury i mój kawałek ziemi 15:30, 28 lut 2016

Do góry
Ewo przybywam i ja Projekt super teraz wszyscy będziemy razem z Tobą tupać i czekać na wiosnę !!! Pięciornik jest całkiem ładny . To o delikatnym pokroju krzew a jak go będziesz przycinała to będzie gęsty i długo kwitnie
Pozdrawiam
Mój ogród pod górkę... 11:12, 28 lut 2016

Do góry
anbu napisał(a)

Dzięki. Cały czas podglądam ale nie piszę Wiem, że to projekt Danusi. Ciekawa jestem jak ogród będzie wyglądał w drugim roku

Tak, Danusia tchnęła życie w te kamienie
W tym sezonie liczę, że drzewa się już zadomowiły i pokażą całą krasę. Mam też jakiś tam mglisty plan na kolejne chciejstwa
Mój ogród pod górkę... 11:05, 28 lut 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Śliwy posadzone metr od płotu. Nie wiem, czy szczepione, czy tak poprowadzone, bo z pnia odrastają te same gałązki? Może tylko tak były podcinane w szkółce?
Korona zaczyna się na wys. 1,5 m.
Dzięki i zapraszam do podglądania w sezonie

Dzięki. Cały czas podglądam ale nie piszę Wiem, że to projekt Danusi. Ciekawa jestem jak ogród będzie wyglądał w drugim roku
Zielona (r)ewolucja 11:00, 28 lut 2016

Do góry
Witam pierwszych gości . Projekt ( szumna nazwa . ), istnieje w mojej głowie, dziś zamierzam podebrać kredki córce i spróbuję coś wyrysować, choć talentów graficznych u mnie zbyt wiele nie ma, ale jakiś podgląd moich pomysłów Wam da.
Tymczasem pierwsze zdjęcie wiosny w moim ogrodzie -płd płot graniczący z polem i pasieką obsadziłam na jesieni rosa rugosa ii rosa canina, ta część ogrodu ma tylko 4 m szerokości i i 40 długości, ma być zupełnie nieformalna, przez większość dnia tak od 13 jest tam cień budynku i marzy mi się tam łąka kwietna, zamiast trawnika, ale nie wiem czy przetrwa harce moich zwiarzaków-tam docelowo ma być teren dla moich psów. liczę, że dzikie róże kiedyś zakwitną i zrobię z ich płatków powidełka -a tak wyglądają krzaczki ( a właściwie ich zalążek) na dziś i rzut oka na cały pas
Mazury i mój kawałek ziemi 19:45, 27 lut 2016

Do góry
Witaj Ewo
Zaglądałam, zaglądałam czy masz już projekt i się doczekałam Piękny będziesz miała ogród, a co najważniejsze odchodzi Ci teraz stres "co i gdzie posadzić". Na luzaka będziesz sobie jechała do szkółki z karteczką w ręce i po powolutku, po kolei obsadzała rabaty Też mam dużą działkę i projekt od czerwca zeszłego roku. Żałuję tylko,że tak późno zdecydowałam się poprosić o pomoc, bo już bym miała piękny busz.
Życzę Ci dużo radości przy zakładaniu wymarzonego ogrodu i oczywiście pięknej pogody
Będę podglądać efekty Twojej pracy
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies