Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Ewy

Ogródek Ewy

Nallar 13:43, 02 mar 2016

Idę "się" mierzyć.
ryska 15:20, 02 mar 2016

Przyszłam popatrzeć jak pracujesz. Z podpowiedziami gorzej, bo nic nie wiem o krzewach i drzewach a u Ciebie one są fundamentem ogrodu.
Iwk4 16:12, 02 mar 2016

Fajny plan. Teraz trzeba pomyśleć nad realnością
Nallar 16:18, 02 mar 2016

ryska napisał(a)
Przyszłam popatrzeć jak pracujesz. Z podpowiedziami gorzej, bo nic nie wiem o krzewach i drzewach a u Ciebie one są fundamentem ogrodu.

Pracuję? Biegam z centymetrem i wzbudzam zainteresowanie przechodniów i sąsiadów. Dobrze że nie słyszę ich komentarzy.
Wyobrażasz sobie mój ogródek bez krzewów i drzew? bo ja nie, lubię go takim jaki jest, ale ta rabata zasługuje na odrobinę koloru, wprowadzeniu roślin które ja ożywią.
Muszę tylko znaleźć rozwiązanie jak to wszystko połączyć.

Nallar 16:20, 02 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Fajny plan. Teraz trzeba pomyśleć nad realnością

Ot i co.
Flower1 16:42, 02 mar 2016

Super projekt ach ten Lukasz ,zdolniacha.Ja niestety nie mam talentu do projektowania ,mam kupe bledow w ogrodzie i caly czas sie ucze .Super Ewciu ze sie udalo .Teraz tylko checi do pracy i ciepelko
Nallar 16:56, 02 mar 2016

Toć ja podobnie, beztalencie do projektowania a do popełniania błędów a i owszem W "moim słowniku" słowo nauczka nie istnieje.
A mówią że człowiek uczy się na błędach.
Luki ze swoimi zdolnościami szokuje już od dawna i to nie tylko mnie.

ryska 18:59, 02 mar 2016

Nallar napisał(a)

Pracuję? Biegam z centymetrem i wzbudzam zainteresowanie przechodniów i sąsiadów. Dobrze że nie słyszę ich komentarzy.
Wyobrażasz sobie mój ogródek bez krzewów i drzew? bo ja nie, lubię go takim jaki jest, ale ta rabata zasługuje na odrobinę koloru, wprowadzeniu roślin które ja ożywią.
Muszę tylko znaleźć rozwiązanie jak to wszystko połączyć.

Nie wyobrażam, dlatego nazwałam fundamentem na podstawie którego powstanie cudowna rabata
Napia 19:39, 02 mar 2016

Nallar napisał(a)

Kiedyś na siatce ogrodzeniowej miałam winobluszcz, ale tak się "panoszył" że miałam go wszędzie, na jesień dostał eksmisję.
Czy osłonić? nie koniecznie, chcę żeby to "jakoś" wyglądało, bo teraz wygląda nijak.

Okruszków już też nie ma.

Foch

A może na siatce powojniki
Napia 19:46, 02 mar 2016

Muszę przyznać, że świetny plan przygotował Łukasz. Naprawdę, można sobie wyobrazić, jak będzie wyglądał ta rabata. Moim zdaniem żal by było nie wykorzystać
Buziak