Sebek, cudne to wszystko!
Jezeli nauka idzie Ci tak, jak ogrodnictwo, to o Twoje sprawdziany mozemy byc spokojni!
Same 6 pewnie?
PS Gdybys kiedys chcial, zeby ktos z UK Cie zaadoptowal, to ja i moj maz (i nasz ogrodek) jestesmy chetni! Mialbys 2 mlodsze siostry, a w ogrodzie dalabym Ci wolna reke
Witam Cię Sebku u mnie z wielką przyjemnością Nieraz podziwiałam Twój ogródek i dokonania - a jeszcze patrząc na Twój młody wiek to w ogóle jestem pod wrażeniem Cieszę się, że potwierdzasz prawidłowość cięcia Chciałabym żeby inni mogli korzystać w jakiś sposób z tych zdjęć
Pozdrawiam serdecznie "wysłanniku" Szefowej...
Dziękuję za zaglądanie - dzisiaj był piękny i słoneczny dzień - rano tylko była mgła, ale potem w bluzie wytrzymać się nie dało
Oczywiście po szkole zgrabiłem resztę trawnika - teraz tylko czekać aż zzielenieje, bo w Wadowicach już są pięknie zielone - także u mnie będzie tak za około 7 dni
Kupiłem sobie jeszcze azofoskę - znalazłem hurtownię, gdzie mają każdy nawóz tańszy niż w moim ogrodniczym - na tym co kupiłem chyba 7 złotych zyskałem
Aha - mam już podjazd Jest na prawdę OK - tylko nie starczyło panom kamieni i wyzbierali ze ścieżek w trawniku..... Zostały tylko dziury I znów czeka mnie łatanie.....
Idę się uczyć, bo jutro sprawdzian z historii i kartkówka z fizyki....I jeszcze muszę się przygotowywać do konkursu, bo w czwartek etap wojewódzki......
Wertykulacja trawnika jutro, jeszcze dzisiaj mokro bylo. Staram się bajzel porządkować ... Kurcze co z Twoim zdrowiem? Weź dextrometorfan w tabletkach, koniecznie 15-30 min przed snem. Napisze na prive mogą byc bakterie, razem z Klaudią w przedszkolu przerabialyśmynpaciorkowce. Koniecznie zrób wymaz z gardła i antybiogram ....
Pokazałaś kulkę?
Wlasnie w piatek widzialm piekne kuliste tujki
Carex frosted curls - prezent od Syli
Marysiu my też po wyjściu od fryzjera wyglądamy na uczesane
Zachłysnęłam sie herbatą
Skoro dziewczyny pisały czesać to wzięłam szczotkę
W przyszlym roku będziesz czesać zobaczysz
Irenko a jak Twoje działania? Zaraz pobiegnę do Ciebie.
Moniko jadą już Twoje bukszpany ?
Chyba muszę sprostać tym proroctwom
Efekt jak efekt, ale jakie to było przyjemne
A przed wejściem dokładnie tak - tatarak Buziam Pani Rzecznik
Cmokam
Przypomnę o czesaniu , najlepiej żołtym grzebykiem
Dzięki, że zaglądacie i kibicujecie Jutro mam sprawdzian, także zmykam - i albo będę bardzo późno albo jutro - oczywiście wieczorem, bo popołudnie spędzę w ogródku