Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

KasiaWB 23:38, 15 kwi 2013

Ale czysto kto by uwierzył, że chwilę temu jeszcze śnieg leżał Pozdrawiam
Sebek 23:42, 15 kwi 2013

Zazdroszczę tak pięknie zieloniutkiego trawnika - na rabatach też bosko
hania 23:48, 15 kwi 2013

no właśnie porządeczek aż miło popatrzeć a ogród masz spory czyli roboty dużo....podziwiam i pozdrawiam
Klamber 03:35, 16 kwi 2013

Witaj Irenko, czytam a Ty chora, zamiast w ogródku, to muszisz leżeć a tu akurat słonko się zrobiło.
Dobrze że jesienią zrobilaś porządki to teraz będzie trochę wytchnienia i w spokoju się wychorować.
U mnie w mieście już zielono a w górach jeszcze troszkę ale łąki już w kwieciu. To z budowy jest ich pełno.

jeszcze kilka widoczków z baśniowej krainy.

Pokażę Ci na koniec nowego kolegę, susła, dużo zdrówka i uśmiechu.
mira 08:36, 16 kwi 2013

Irenko praca od 6 rano widoczna i jak się okazało na czasie pewnie to widzisz i Ci lepiej
sprawdzałam kto o 3 rano posty pisze i już wiem - cały świat u Ciebie hehe
JulkAd 08:37, 16 kwi 2013

Irenko cudny porządek u Ciebie...Ty naprawdę chorowałaś?, czy po cichaczu ogród odśnieżałaś i porządkowałaś po zimie?....piekna juz wiosna u Ciebie... słonka na disiaj dla Ciebie...no i dla mnie przy okazji
Gosiniak 09:05, 16 kwi 2013

Wiosna śliczna u ciebie, trawniczka zazdraszczam u mnie siano, wczoraj wygrabiałam ale i tak kolor sianowaty został, dziś od rana pada, no cóż mogę przynajmniej nadrobić u Ciebie
Milka 11:29, 16 kwi 2013

Marzenko, powrót do zdrowia wzmaga aktywność dzięki, ale do wymuskanego, to mu daleko

Renatko w pracy wszystko odpocznie i znowu ruszysz

Haniu na razie tylko plątałam się w niedzielę i jakieś drobne, lekkie rzeczy zrobiłam, cała masa przede mną, zwłaszcza posadzenie roślin, schowałam w domku letnim, zapomniałam i bidne są
dziękuję w imieniu Waligóry i to świństwo trzeba rzucić!

Aniu ja dalej dumam, gdzie wsadzić, chyba na razie wsadzę gdziekolwiek, aby ich nie stracić, a potem przesadzę najwyżej, no bo tyle roślin czeka, a ja wiem, ze nie dam radę

Bożenko dzięki, jaka pochwała! porządek robiliśmy na jesień, a w styczniu, jak wstawałam rano dokończyłam resztę, całe szczęście, bo teraz nijak bym nie mogła i wstyd byłoby cokolwiek pokazać

Mirka wiosna jest, ewidentnie wszystko buja działka ma 2500, więc oboje mamy co robić, dlatego chyba u mnie nigdy nie będzie tak, jak sobie marzę, nie wyrabiam się

Gabrysiu chyba większość już tak ma

Kasiek no to już całą masa tulipanków, cudne!

AgnieszkaW zaraz biegnę do was, pooglądam, chyba nie jest źle, te temperatury i słońce swoje robią

Pola w czwartek jeszcze kontrolna wizyta u lekarza i w drogę, a ogród dziękuje

Aniu monte sama, ale nie teraz, to praca jesienna i w styczniu, jak było ciepło, reszta później dięki za troskę

Kasiu mnie zdziwiła trawa, co roku była obleśna, dosłownie, bo krety i psy, ale w w tym roku ładna i ani jednego kopca, opłaciła się systematyczność, Waligóra walczył, jak lew

Sebuś dzięki za pochwały, jak one cieszą

Haniu z dwóch światów, jak miło że zajrzałaś, dzięki pochwały od wszystkich ogrodników są najcenniejsze

Robert dzięki za wspaniałe zdjęcia i tego susła, co niechybnie ogłasza wiosnę masz tam raj do podziwiania i pewnie, niejeden pomysł przeniesiesz do siebie pozdrawiam i trzymaj się tam na obczyźnie

Mira a jednak się opłaciło to ranne podciąganie, teraz widzisz od miesiąca nic, no i przede wszystkim wiadomo, jaka była pogoda, dziękuję

Jula uparciuchy tyrają ile się da, ale tak bez żartów, to efekt prac w jesieni pogoda boska, więc na pewno masz słońce; widziałam dziś motyle i to róże kolory!

Gosiu ja tam u ciebie wszystko w idealnym stanie widziałam deszczyk roślinkom się przyda, pewnie skończy szybciej niż myślisz padać posyłam słonko

Milka 11:51, 16 kwi 2013

Wczoraj nie wytrzymałam i pojechałam, bo po drodze, nacieszyć oczy bratkami, wielka kolorowa masa

3 sztuki kupiłam i dostałam w prezencie 2 hortensje i informację, żeby po przekwitnięciu uciąć tam, gdzie

łodyga zielona i zakwitną na nowo; a potem w grunt, miejsce raczej słoneczne i za rok znowu zakwitnie,

ale mnie ucieszył ten gest dobroci chociaż coś w dwóch donicach oko cieszy

Joaska 12:01, 16 kwi 2013

ło matko moja ale pięknści!