Witam Cię Sebku u mnie z wielką przyjemnością Nieraz podziwiałam Twój ogródek i dokonania - a jeszcze patrząc na Twój młody wiek to w ogóle jestem pod wrażeniem Cieszę się, że potwierdzasz prawidłowość cięcia Chciałabym żeby inni mogli korzystać w jakiś sposób z tych zdjęć
Pozdrawiam serdecznie "wysłanniku" Szefowej...
Ja będę najpierw robić aerację trawniczka , piaskowanko, zeolit już zamówiłam.. ., czekam na dostawę od Oksany .,, ( rany julek..jaka Rosjanka czy cuś ??;!
Nie pomyślałabym ,że z tym może być problem.. Aaa jednak .. Dobrze ,że sklep internetowy jest na miejscu .. I Danusia ma tam wszystko ,co do życia ogrodniczce jest potrzebne :!
Czytam o kancikach no i musiałam go odszukać Wyszedł elegancko! Jednak spod sztychówki nie wychodzi taki równy. Muszę się rozejrzeć za jakimś profesjonalnym sprzętem.
Oj też muszę zrobić aerację... trochę sianka naprodukować, tylko jeszcze nie zdążam... a u mnie traweczka już zieleniutka się robi...
Powiem Wam Dziewczyny, że ja się już dzisiaj zaczęłam zastanawiać jak bez tego szpadelka w ogóle mogłam żyć tyle lat To jest absolutnie świetne urządzonko i go polecam w stu procentach. Dzisiaj znowu jechałam kanciki - może nie wyszły mi doskonale, ale kancik kancikiem - nauczę się, ale do np. poszerzenie grządeczki - właśnie to dzisiaj robiłam - to jest cudny sprzęcik - szybciutko, w miarę równo, schludnie... Nie zrobiłam zdjęcia bo mnie zmrok zastał w ogrodzie... postaram się zrobić. Bardzo mądry ktoś to wymyślił Sztychówką tak nie wyjdzie bo jest jednak zaokrąglona, no i tutaj jest szpic - wchodzi leciutko.... Kancikorobek jest the best
Ja zima kupiłam narzędzie do kancików w Castoramie.
Za całkiem przyzwoite pieniądze.Może tam warto sprawdzić?
A właściwie to kiedy to kancikowanie robić? Już?