Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Ogrodoterapia czyli uspokojenie wśród tylu spraw :)

Sebek 07:50, 16 kwi 2013

Przychodzę z wątku o iglakach zamiast Danusi - i dla mnie cięcie wyszło super
anna_g 08:00, 16 kwi 2013

Sebek napisał(a)
Przychodzę z wątku o iglakach zamiast Danusi - i dla mnie cięcie wyszło super

Witam Cię Sebku u mnie z wielką przyjemnością Nieraz podziwiałam Twój ogródek i dokonania - a jeszcze patrząc na Twój młody wiek to w ogóle jestem pod wrażeniem Cieszę się, że potwierdzasz prawidłowość cięcia Chciałabym żeby inni mogli korzystać w jakiś sposób z tych zdjęć
Pozdrawiam serdecznie "wysłanniku" Szefowej...
renatamama3 08:01, 16 kwi 2013

Hej Aniu u mnie też trwa kancikowanie pozdrawiam
Marta7 08:05, 16 kwi 2013

Ania kancik pierwsza klasa ! wiesz że u nas nigdzie nie mogę znaleść tych przyrządow do kancikowania Pozdrawiam serdecznie
anna_g 08:31, 16 kwi 2013

renatamama3 napisał(a)
Hej Aniu u mnie też trwa kancikowanie pozdrawiam

Idę oglądać

Marta7 napisał(a)
Ania kancik pierwsza klasa ! wiesz że u nas nigdzie nie mogę znaleść tych przyrządow do kancikowania Pozdrawiam serdecznie

Marta - dzięki za uznanie U mnie też nigdzie nie widziałam takich przyrządów Kupiłam tutaj na Ogrodowisku - taki mam: http://sklep.ogrodowisko.pl/produkty/noz-do-przycinania-kantow-trawnika-yeoman-2. Super się tym robi - dzisiaj ciąg dalszy
gierczusia 19:30, 16 kwi 2013

Ja będę najpierw robić aerację trawniczka , piaskowanko, zeolit już zamówiłam.. ., czekam na dostawę od Oksany .,, ( rany julek..jaka Rosjanka czy cuś ??;!
gierczusia 19:32, 16 kwi 2013

Marta7 napisał(a)

Nie pomyślałabym ,że z tym może być problem.. Aaa jednak .. Dobrze ,że sklep internetowy jest na miejscu .. I Danusia ma tam wszystko ,co do życia ogrodniczce jest potrzebne :!
Maria667 21:08, 16 kwi 2013

Czytam o kancikach no i musiałam go odszukać Wyszedł elegancko! Jednak spod sztychówki nie wychodzi taki równy. Muszę się rozejrzeć za jakimś profesjonalnym sprzętem.
anna_g 21:50, 16 kwi 2013

gierczusia napisał(a)
Ja będę najpierw robić aerację trawniczka , piaskowanko, zeolit już zamówiłam.. ., czekam na dostawę od Oksany .,, ( rany julek..jaka Rosjanka czy cuś ??;!

Oj też muszę zrobić aerację... trochę sianka naprodukować, tylko jeszcze nie zdążam... a u mnie traweczka już zieleniutka się robi...

Maria667 napisał(a)
Czytam o kancikach no i musiałam go odszukać Wyszedł elegancko! Jednak spod sztychówki nie wychodzi taki równy. Muszę się rozejrzeć za jakimś profesjonalnym sprzętem.

Powiem Wam Dziewczyny, że ja się już dzisiaj zaczęłam zastanawiać jak bez tego szpadelka w ogóle mogłam żyć tyle lat To jest absolutnie świetne urządzonko i go polecam w stu procentach. Dzisiaj znowu jechałam kanciki - może nie wyszły mi doskonale, ale kancik kancikiem - nauczę się, ale do np. poszerzenie grządeczki - właśnie to dzisiaj robiłam - to jest cudny sprzęcik - szybciutko, w miarę równo, schludnie... Nie zrobiłam zdjęcia bo mnie zmrok zastał w ogrodzie... postaram się zrobić. Bardzo mądry ktoś to wymyślił Sztychówką tak nie wyjdzie bo jest jednak zaokrąglona, no i tutaj jest szpic - wchodzi leciutko.... Kancikorobek jest the best
BarbaraM 07:56, 17 kwi 2013

Ja zima kupiłam narzędzie do kancików w Castoramie.
Za całkiem przyzwoite pieniądze.Może tam warto sprawdzić?
A właściwie to kiedy to kancikowanie robić? Już?