Cześć Kochana kwiatostany werbeny zrywałam 19 marca i jeszcze je "wytrzepałam" czekam na efekty, nie wyrywam żadnych chwastów bo mogę usunąć to dobro Stipy nie mam wcale, to nie ma się z czego wysiać
U mnie też wietrznie, bo żywopłoty dopiero rosną ale największe jaja będą jak wszystkie nasiona werbeny wywiało do sąsiadów hahahaaa
Asiu u mnie i werbena i stipa się wysiewa tak kombinuję, że może masz zaciszny ogród u mnie wieje jak...na wygwizdowie więc może dlatego he, he sama nie wiem co może być przyczyną takiego stanu rzeczy ...
Mira krolowa wysiewow mi sil nie starcza do pikowania no i rodzi a chcd zabic za doniczki w salonie (na swieta pochowalam) ale ja tylko stipa i wedbena
Zapewne to kiedys pisalas a czy ten zywoplot z tawuly mozna rozmnozyc (wsadzic galazke do ziemi) chodzi mi czy latwo sie tawula ukorzenia?
Piekna rabata (oj musze duzo nadrobi bo rok mi uciekl w Twoim watku )
Trawki - według mnie z każdymi im do twarzy. U mnie na tych zdjeciach były różne: stipa, rozplenice, miłka, carrex elata, carex frosted curls. Ale i z innymi będzie ok. Wedle uznania i gustu
U mnie w tamtym roku od zimnego wiatru przy kilku stopniach też spora część Magesti zmarniała, jest strasznie wrażliwa. Stipa przy niej to twardzielka.
Ale szybko rośnie, powinna zdążyć zakwitnąć. Tylko ciepełko musi mieć.
Żebym miał kapelusz to bym go teraz zdjął
Swoją drogą to dziwie się że jeszcze jakiejś szkółki albo centrum ogrodniczego nie założyłaś z twoim talentem do wysiewów to zbiłabyś kokosy