Ogród pod lasem
22:23, 01 cze 2018
To w realu jasny błękit, a nie fiolet

Asiu podglądam po cichaczu i podziwiam. Masz krzepę dziewczyno
Sposób z berberysem u siebie wypróbuję
Jaką seslerię masz w przechowalniku??a i powiedz kiedy tniesz i dzielisz szałwie?
(............)na dobranoc
zestaw obowiązkowy -szałwia z seslerią jesienną
jarzmiankowy mini las
![]()
O mamuniu, jak tu kolorowo!!! Fajnie, choć u siebie bym nie zastosowała ze względu na paletę kolorów![]()
![]()
. Gdyby były same biele, róże i fiolety - bardzo chętnie
. Tylko jeszcze musiałabym teren zagarnąć od sąsiada
.
MadziaTy wiesz, że ja lubię takie 'Jarmarki" kolorowe na rabatach
pięknie a na priva odpisałam
Prawie co dzień do Ciebie zaglądam i podziwiam. Masz cudnie. Napracowałaś się solidnie ale teraz można podziwiać. Super!
Moje Hakone też niektóre mizerne. Wymieniałam już kilka po dwa razy. Nie wiem o co chodzi. Nie umiem na razie ich uprawiać. Nie wiem czy lubią mokro czy sucho? Szkoda bo chciałoby się aby były ładne, bujne.
U nas susza niesamowita. Przydałby się deszcz. Ale jak ma być tak jak u Wioli to może lepiej samemu podlać. Pozdrawiam
Kociaczki słodkie. Gdy ja szukałam domu dla znalezionych kotków ( już dla 4 kotków znalazłam) to plakatowałam przystanki autobusowe. I zawsze udawało mi się znależć im domy. Czasem i miesiąc, codziennie robiliśmy obchód wszystkich przystanków aby kociakowi znależć dom. A dla jednego to tylko 1 dzień wystarczył i znalazł się właściciel. Różnie to bywa. Ja mam kotkę bardzo zazdrosną o swoje włości dlatego nie przyjmuję więcej kotków tylko szukam im domów.
Nowe zdjęcia i znowu podziwiam. Ta lawenda i chyba szałwia omszona cudne. Warzywnik piękny. Wszystko pięknie rośnie. A z tą trawą frosted Curls to też nie miałam szczęścia, padła mi. Nie mam reki do traw. A u Ciebie piękna.
Pozdrawiam serdecznie.
śliczne bielutkie surfinie,ja dla odmiany mam czerwone
widzę ,że to teraz obowiązkowy zestaw szałwia z sesleriąteż posiadam hihi
gdzie takie fajne domki owadzie kupiłaś ? świetne są