No to będę czekała na zdjęcia ja mam Krakowiaka i Stolwijka, ciekawe jak się nam popiszą w tym roku .
Dzięki Aniu! Ta magnolia jest naprawdę przepiękna i pachnie . Kwiaty są grube i bardzo duże, tu fotka.
Oczywiście zamiast zdjęcia z miarką to zrobiłam z dłonią a to nie oddaje wielkości ale właśnie zmierzyłam swoją dłoń i od najdłuższego palca do miejsca gdzie zaczyna się bransoleta zegarka mam 17,5cm.
Serduszka jest maleńka (znowu zdjęcie nie oddaje wielkości), doniczka w której jest ma nie więcej niż 10x10, po posadzeniu do gruntu zaczęła jakby zanikać i późnym latem/jesienią już jej nie było - mam nadzieję, że ona tak ma a nie padła - okaże się już niedługo .
Pozdrawiam
Irenko u Ciebie to błyskawicznie będzie - myślisz że jest szansa, że się siewki pojawią?
Dzisiaj to i sypało porządnie śniegiem i -9 stopni jest - lepiej teraz niż w kwietniu
Lece u Was nadrabiać bo ostatnio jestem w niedoczasie
ja też jestem ciekawa, co wybiorę, bo w tej chwili w mojej głowie panuje zupełny chaos. Ale znam już ten moment i tak jak przy gotowaniu, w ferworze walki jest największy bałagan, tak wiem, że wkrótce wszystko się wykrystalizuje
A to moja kobea, coś marnie rośnie. Już 01/02 pojawiła się roślinka ale mało urosła.
A ta wypuściła 04/02 i też marne widoki na nią.
Czy według Was ma szansę, żeby być dorodną rośliną?