Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Basilikum 20:23, 22 kwi 2017

fajnie ze Kreska trafila do Was
i fajnie sie Ciebie czyta jak o niej piszesz

LewOgrodowy 20:53, 22 kwi 2017

Dobrze, że piesiowi się los odmienił. Ja cały czas mam w głowie pieska, który błąkał się koło nas. Trzeba go było oddać do schroniska, bo mieliśmy wtedy 4 psy... Teraz mamy jeszcze jednego (razem 5), po zmarłej Babci.
Uściski ciepłe na przekór temu chłodowi.
Ewik 22:18, 22 kwi 2017

Gardenarium napisał(a)

Sprawy jelitowo-żółądkowe się ustabilizowały, wykluczyliśmy tasiemce i inne robactwo poprzez badania mikroskopowe. Jest tak żywa, radosna i ciągle "uśmiechnięta" - jak iskra.

Ale ma wadę genet. (chorobę?) - wylatują jej nóżki z tyłu ze stawu (zwichnięcie rzepki??). I się nastawiają i od nowa...Na razie proponują operację na kolejne nóżki, ale my na razie czytamy o tym czy to się może udać. Prawdopodobnie dlatego została porzucona. Że kulała. Pójdzie na prześwietlenie i lekarze zdecydują co jest i jak leczyć.

A tak poza tym, świetnie, radosna i wdzięczna. Kocha bardziej Witka, nie mnie. Ale na mnie leży jak oglądam tv

Danusiu trzymam kciuki za Kreskę. Jeśli wypada jej że stawu kolanowego to ma zwichniecie rzepki , jeśli z stawu biodrowego to dysplazja.U małych ras występuje częściej problem z rzepką.leczenie zależy od stopnia zwichnięcia ale przeważnie po zabiegu psiak wraca do sprawności. Będzie dobrze ☺
katel 23:47, 22 kwi 2017

Trzymam kciuki za Kreseczkę , dobrze że nie cierpi.
Jana 00:21, 23 kwi 2017

śliczne kompozycje w donicach i świetny artykuł trzymam kciuki za powrót do zdrowia Kreski, wszystko będzie dobrze
MirellaB 04:30, 23 kwi 2017

Kreseczka trzymaj się - będzie dobrze
Gardenarium 08:35, 23 kwi 2017

Ewik napisał(a)

Danusiu trzymam kciuki za Kreskę. Jeśli wypada jej że stawu kolanowego to ma zwichniecie rzepki , jeśli z stawu biodrowego to dysplazja.U małych ras występuje częściej problem z rzepką.leczenie zależy od stopnia zwichnięcia ale przeważnie po zabiegu psiak wraca do sprawności. Będzie dobrze ☺

Ja się nie znam, ale raczej ze stawu kolanowego.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:36, 23 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Kreseczka trzymaj się - będzie dobrze

Kreseczka lezy sobie z ulubionym różowym prosiaczkiem i nawet nie spodziewa się, co ją czeka Nie wiem czy będzie zadowolona.

Jeśli chodzi o zabawki to kaczorka pogryzła w drobiagi, a prosiaczek się trzyma dzielnie i piszczy.

Instagram Ogrodowiska
Ewa 09:01, 23 kwi 2017

Danusiu pozdrawiamy serdecznie

Gardenarium 09:16, 23 kwi 2017

Ewa- no pięknie, pięknie i jeszcze piękniej Widzę w tym swój udział Przepięknie.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies