Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "rozplenica"

Moja codzienność - ogród Oli 06:37, 02 paź 2015

Do góry
W takim dużym cieniu nie mam traw i ńie doradzę. Miskanty ML mam w półcieniu ale słabo radosna jakieś takie poczochrane są. Rozplenica ma chyba 3 godz wieczornego słońca i wystarcza jej

Czekam na tę Twoją rewolucję
Moja codzienność - ogród Oli 06:37, 02 paź 2015

Do góry
W takim dużym cieniu nie mam traw i ńie doradzę. Miskanty ML mam w półcieniu ale słabo radosna jakieś takie poczochrane są. Rozplenica ma chyba 3 godz wieczornego słońca i wystarcza jej

Czekam na tę Twoją rewolucję
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:55, 01 paź 2015

Do góry
JulkAd napisał(a)

Irenko co to za trawy w czuprynach?....pewno już pisałaś ale nie zwróciłam uwagi.
głowy mnie urzekły, wyglądają nieziemsko kloniki też wypatrzyłam rozplenica w takich kępach wygląda bajecznie, ja ją kojarzę jako jednoroczną bo lubi podobno przemarzać, mylę się czy Ty swoje okrywasz lub wnosisz na zimę w cieplejsze miejsce? Zdjęcia jak zwykle piękne i tyle u Ciebie roślin...
Życie w wiejskim ogrodzie 20:52, 30 wrz 2015

Do góry
L00zak napisał(a)
Pochwalcie co za nasiona krasnoludki przyniosły ?

Przemek Gratulacje 700

Michał o nią chodzi Rozplenica jednoroczna

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 22:05, 29 wrz 2015

Do góry
kreska napisał(a)
Zapomniałam dodać PIĘKNY ogród i dekoracje!!!Zmiany też na plus. Te anabelki i rozplenica bedą wygladały bosko,lepiej jak w pinterescieFafnie że skończyłas objazd po szkółkach i pomysłałaś o nas.Kochana jesteś.Dzięks

Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:52, 29 wrz 2015

Do góry
Zapomniałam dodać PIĘKNY ogród i dekoracje!!!Zmiany też na plus. Te anabelki i rozplenica bedą wygladały bosko,lepiej jak w pinterescieFafnie że skończyłas objazd po szkółkach i pomysłałaś o nas.Kochana jesteś.Dzięks
Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 13:47, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wcielo mojego posta ..... Juz jestem )) na te grzybki to slinka leci)

Rozplenica biale kotki na fotce to Pennisetum villosum , troche jej liscie mi sie nie podobaja jakies sztywne sa i zostaja ulozone przez wiatr w lewo lub prawo. Duza to Moudry kupowalam ja jako miskant wiec sama jestem zaskoczona ze ja mam. Moje srebrne kule w naszych slaskich szkolkach sa w Goczalkowicach i w Swirklancu ale Ty z Wawy wiec chyba nie przyjedziesz )))) buziolki przepraszam za poslizg

No proszę jaka niespodzianka jak to miło że pomyłka okazała się taka śliczna
Teraz się nie wybieram....ale kto wie? poszukam wcześniej w necie
Narodziny ogrodu Eweli 13:21, 29 wrz 2015

Do góry
W planowaniu to ja się nie wypowiem
A za to rozplenica super!
OGRÓD....niekończąca się opowieść i przygoda. 11:05, 29 wrz 2015

Do góry
To jest Rozplenica w naszym klimacie niezimująca, niestety
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 08:17, 29 wrz 2015

Do góry
Przyszłam pozdrowienia zaostawić, Czerwona trawa z rozchodnikiem jest śliczna, rozplenica pięknie się kłosi, pomodorki też mam.
Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 07:29, 29 wrz 2015

Do góry
Wcielo mojego posta ..... Juz jestem )) na te grzybki to slinka leci)

Rozplenica biale kotki na fotce to Pennisetum villosum , troche jej liscie mi sie nie podobaja jakies sztywne sa i zostaja ulozone przez wiatr w lewo lub prawo. Duza to Moudry kupowalam ja jako miskant wiec sama jestem zaskoczona ze ja mam. Moje srebrne kule w naszych slaskich szkolkach sa w Goczalkowicach i w Swirklancu ale Ty z Wawy wiec chyba nie przyjedziesz )))) buziolki przepraszam za poslizg
Mój mały ogródeczek :) 20:52, 28 wrz 2015

Do góry
Okaz wielki. To rozplenica? jak dobrze widzę. Lej wodą po posadzeniu. Ja wtamtym roku też dzieliłam na jesień i się cały rok ten pozbierać nie mogą. A wtym roku znowu muszę je przesadzić i dalej będą biedne
Lawendowy zawrót głowy 20:50, 28 wrz 2015

Do góry
Edit napisał(a)

Jolu, ta duża rozplenica to co to za odmiana? Mam chyba taką samą ale nie wiem jak się nazywa

napisałam u Ciebie )
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 19:58, 28 wrz 2015

Do góry
dorciabe napisał(a)
Yaku jima aż sobie wyguglałam
naumiałam sie nowej dla mnie trawy, i powiem że ładnie wygląda taka przebarwiona

Fajny jest ten miskant bo wygląda trochę jak rozplenica. Dzisiaj po chłodnej nocy niektóre źdźbła zrobiły się bordowo-fioletowe
Ogród do odświeżenia 18:10, 28 wrz 2015

Do góry
Niedzielne zakupy

Zawilce japońskie 'Whirlwind'

przetaczniki Christa i rozplenica Hameln

jeżówki Green Jewel

Od nowa ... na przekór wszystkim 16:45, 28 wrz 2015

Do góry
rozplenica NN zaczyna kwitnąć, a myślałam, że już nie będzie, nawet w tym roku trochę ma tych kotków

Mała Eleczka 16:44, 28 wrz 2015

Do góry
as226 napisał(a)
Aga super ten nowy zakup ta trawka, ciekawe te kłosy. Jak nasion werbeny Ci trochę zostało to się zgłaszam. pozdrawiam

To już stara trawka, nowa to rozplenica
Podaj mi adres to wyślę niedługo
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:10, 28 wrz 2015

Do góry
Gosiu lilie w zaistoisku wody będą gnić tak jak i inne cebule, nawet zrobienie pod cebulą pisakowej podsypki może spowodować zrobienie się miski z wodą.

Paweł mój żywopłot też złapał mączniaka częściowo w sumie po deszczach sporo roślin zostało nim porażone. Ja jeszcze 3 tygodnie temu zrobiłem oprysk, ale tylko tego co najbardziej było uszkodzone bo miałbym śnieżną apokalipse.

Drimeth dziękuje
Przy kopaniu kanalizacji wykop wszystko co w pobliżu i jest cenne powiedzą, że będą uważać, ale i tak dla nich to tylko zbędne zielsko, drugi raz to bym chyba czerwoną taśmę rozwinął gdzie mogą wejść, a gdzie nie

Jolu świecznica pachnie i to jak zapach pięknie się roznosi, a to dopiero kilka kwiatów. Rozplenica na zdjęciu ma szersze liście i ciemne szczotki przy rozkwicie, to odmiana Moudry.
Pogubiłam się po drodze... 09:51, 28 wrz 2015

Do góry
Kawa napisał(a)
hej Amelia
moja rozplenica też wygląda jakby uschła
nie ruszam może odbije na wiosnę
buziaki
taki mam zamiar ale denerwują nie nie uschnięte rozplenice mam ochotę pójść i je obciąć, ale wtedy mogą zmarznąć
Ogród w skali mikro cz.II 09:20, 28 wrz 2015

Do góry
Ogród w skali mikro wraz z właścicielką życzy Wam miłego tygodnia

I nie dajcie się zwieść temu słoneczku na fotkach u mnie jest...7 stopni !!!
Buziaki

A to według mnie najlepsze zestawienie sezonu hortensja limelight, żurawka , rozchodnik brillant, rozplenica little bunny ( noo dobra ,jeszcze za bardzo jej z ziemi nie widać , ale jak urośnie to dopiero zobaczycie ;

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies