Iwonko a ten kamień to sami przewiercaliście czy kupowany?Chciałabym też w tym roku zrobić takie ciurkadełko a może bardziej ciurkadło bo miałyby to być 3 głazy i ciekawi mnie ten temat
Basiu, jeżeli o palmy chodzi, to daj Boże jak najdłużej, żeby odbijała!
Co to za życie bez odrobiny szaleństwa? A postronni niech sobie nawet kółka na łbie kręcą, u mnie ma być wg mojego gustu i pomyślunku!
a zeby ogrodowo bylo to moich rodzicow Orchidea ale beda miec kwiatow. Moje wlasnie oncza kwitnienie i je troche przycielam. Niech odpoczna i mi tu kwieciem sypna
Wianek pod sufitem sliczny, stylowy, taki bardziej jak "pajaki" w dawnych wiejskich chatach.
Zaległości nie nadrobiłam u ciebie więc nie jestem na bieżąco ale niemniej serdecznie cie pozdrawiam noworocznie, życząc udanego i pomyślnego roku 2017 !
Dosypało u nas wczoraj i dzisiaj, a ze śnieg ciężki i mokry a do tego wiatr to pooblepiał wszystkie rośliny, płoty, drzewa i świat za oknem wyglądał bajkowo... ale już dzis z powodu dodatniej temperatury część śniegu spłynęła, choć nadal gdzieniegdzie pozostały "śnieżne czapeczki" ........