Miłych spokojnych niosących odpoczynek Świąt Bożego Narodzenia, wszystkiego dobrego
Aguniu cudny zmrożony świąteczny ogród. U mnie wczoraj magicznie śnieżnie było. Dzisiaj też pada złego w świętowaniu nie przeszkadza. Buziaki z pod choinki ślę
Piekna choinka i ozdoby po Świetach poogladam sobie wiecej u Ciebie tymczasem Wesolych Swiat i milego dalszego świetowania buziaki
Jak pięknie wygląda ten morski błękit w ogrodzie - piękne fotki
I mnie w tym roku w ogrodzie na błękit natchnęło,choć jeszcze fotek u siebie z tego wkleić nie zdążyłam-czyżby telepatia? piękny zmrożony ogród a wrzosy tak pięknie lekkiego kolorku dodają światełka choinki mają to do siebie,że człowiek może wgapiać się w nie i wgapiać...jak zahipnotyzowany taki cudny czas....
Piękny świąteczny klimat Bombki z materiałem bardzo oryginalne
Cudne oszronione fotki z ogrodu i klimacik swiąteczny w domu i w ogrodzie - ach te twoje turkusy ! Aga nie zdążyłam przed świętami z życzeniami, ale teraz z noworocznymi wpadam - pomyślnego 2017 roku życząc !!
pięknie
Twój ogród wie, że Święta i należy się przystroić.
Pięknie oszroniło, na święta prezent od natury miałaś Samych szczęśliwych dni w 2017 roku Agatko!!!
Turkusy do śnieżnej bieli świetnia pasują, ale gdzie ta biel w nadmiarze?? Ja miałam Wigilię i pierwszy dzień świąt w śniegu, bo byłam pod Rzeszowem. Ładnie tam przysypało Kochani dziękuję Wam, za te wyjątkowe chwile odwiedziń u mnie w ten czas magiczny...świąteczno noworoczny....śniegu nie ma, ale za to piękne słonce przywitało do nas w pierwszy dzień nowego roku Pozdrawiam Was już noworocznie...wieczorową porą, zachodem słońca, z moimi turkusami i ze wstążkami
Za namiar dziękuję Piekny ten poranek w Twoim ogrodzie Udanej zabwy sylwestrowej i wszystkiego naj naj w nowym roku
Iwonko, wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Dziś piłam kawę w ogrodzie zimowym i zauważyłam na parapecie to !!! Niestety tak się rozsiewa werbena .