Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Makusia 18:14, 12 lis 2016

No hortki faktycznie jakieś żwawe- u mnie w brązie całe już i mnie denerwują
Co z łazienką? Postanowiłaś już?
Jana 22:19, 12 lis 2016

ja bym dała szary na geberit
Bogdzia 22:32, 12 lis 2016

Nie doradze nic w sprawie łazienki bo ja ,,starej daty jestem ", masz tu pełno świetnych doradców.Mnie sie obydwie wersje podobają. Oszroniony ogród piekny ale faktycznie sniegu brak ale mrozik to chyba jest .Pozdrówka.
AnnaCh 11:51, 13 lis 2016

Sylwia, oj tak, to bardzo ważne, szczególnie jak patrzę na "fachowców" w usterce, to mi się zawsze śmiać chce, bo ja urzędnik i mój tata elektronik potrafimy lepiej tapety przykleić, niż Ci "fachowcy"

Natka
, a mi się bardziej widzi tam szary, no jakoś mi tak bardziej pasuje

Agnieszka, hortki w większości już brązowe, jeszcze pojedyncze się trzymają. Choć nie wiem czy po dzisiejszej nocy coś z nich zostało

Martuś, kilka jeszcze jest żwawych, reszta brązowa A ja lubię te brązowe kulki, jakby była normalna zima i je śnieg by przysypał, to ładnie wyglądają i zdobią w czasie kiedy nic nie ma
Chyba postanowiłam z łazienką Wersja nr 1 z szarym na gebericie i białym przy umywalce

Jana, chyba tak zrobię

Bogdzia,
no w nocy to z minus 5 było. Normalnie okropnie. Mam nadzieję, że moje ciski już się zaklimatyzowały i nic im do wiosny nie będzie Na razie ładne są, nie brązowieją
Rytla 12:02, 13 lis 2016

Aniu, jeśli decyzja powzięta, to kiedy można się pięknych zdjęć z realizacji spodziewać?
iwka 12:03, 13 lis 2016

u mnie też było -5
AnnaCh 12:05, 13 lis 2016

Dotarło i do mnie Sypie Dobrze, że wczoraj zdążyłam wykopać selery, pietruszkę i marchew. Trochę popracowałam przy warzywniku, kolejną alejkę między skrzyniami przygotowałam pod kamyczki i przykryłam matą. Canny i dalie jeszcze w ziemi, czasu mi nie starczyło, chyba jutro to zrobię przy świetle latarni. Najgorsze, że jeszcze mnóstwo roślin do zadołowania, a nie mam kiedy Zima w tym roku przyszła zdecydowania za szybko.

AnnaCh 12:07, 13 lis 2016

Rytla, Kasiu, tak? Jak tylko mój tatuś się z tym uwinie, czyli pewnie na wiosnę skończy , to wrzucę Wam pokazać jak wyszło, w końcu tyle mi pomogłyście. A może Ty masz jeszcze jakiś pomysł?

Iwka, normalnie ta zima chyba od Ciebie przyszła A miała już tam u Ciebie zostać
LyraBea 12:20, 13 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
Dotarło i do mnie Sypie Dobrze, że wczoraj zdążyłam wykopać selery, pietruszkę i marchew. Trochę popracowałam przy warzywniku, kolejną alejkę między skrzyniami przygotowałam pod kamyczki i przykryłam matą. Canny i dalie jeszcze w ziemi, czasu mi nie starczyło, chyba jutro to zrobię przy świetle latarni. Najgorsze, że jeszcze mnóstwo roślin do zadołowania, a nie mam kiedy Zima w tym roku przyszła zdecydowania za szybko.

Brrrr.... Ładnie wygląda, ale tylko na zdjęciach i z za szyby okna. U mnie dla odmiany słonecznie, ale temperatura bliska zeru, więc przedwczorajszy śnieg ociąga się z topieniem. U mnie odwrotnie. Bulwiaste powykopywałam, ale za to buraczki, seler i marchew wciąż w warzywniku. Zwlekam z wyciąganiem, bo nie mam gdzie przechowywać. Znowu utknę w kuchni przy produkcji weków :/
AgataP 12:21, 13 lis 2016

Aniu, ja moje rozplenice już dwa razy przesadzałam, z mniejszej doniczki do większej, a potem zadołowałam je w korytach na warzywa Sadzić będę w przyszłym roku na miejsce docelowe. Liczę że przezimują

U mnie też śnieg, na szczęście prace ogrodowe mam za sobą. Tylko trampolina jeszcze straszy