Poglądowo mogę Ci wrzucić jakieś 2 panoramy, które obejmują część południową, najbardziej ogrodową. Właściwie zorientowałam się, że są już nieaktualne. Trzeba będzie kolejnym latem zrobić nowe. Ale ogrom terenu do pracy możesz sobie wyobrazić
Poza tym druga strona domu to wąski pas w trakcie tegorocznych rewolucji dość często ją pokazuję- z tym mini oczkiem przy ścieżce do domu.
Skrzynkę wpisz w rabatè. Mogłaby być schowana wśród lżejszych traw, trawę zawsze można przyciąć w razie potrzeby. Co dla mnie jest lżejszą trawą i tu zaczynają się schody, bo u mnie to miskant Variegatus i Zebrinus, a najlepsze molinie- tylko są zbyt niskie do wysokości skrzynki. Może jakiś krzew dać w sensownej odległości. Tuja aurea nana też mi przychodzi do głowy. A przy samej skrzynce może jakieś wysokokwitnące byliny. Ja bym wytoczyła najpierw kształt rabaty, a potem myślała co jak rozplanować.
Masz fajne planowanie na styczeń, w oczekiwaniu na wiosnę.
Elu przecież Ty w tym domu mogłabyś mieszkać zamiast dojedżać tam raz w tygodniu na kilka dni i bardzo ładnie i nowocześnie urządzone wnętrze domu Ja to z bloku to w 5min bym się spakowała i wróciła na działke, nawet nie mogłabym mieszkać w bloku bez ogrodu.
Aneta ależ zaszalałaś z tulipanami wiosną będzie u Ciebie i Justyny istny szał tulipanowy❤️ Mam te pierwsze Design Impresion kupione we wrześniu i do duetu chciałam dokupić Pink Impresion ale nigdzie ich nie mogłam dostać, więc dokupiłam Apricot Impresion. Mystic Van Ejik i Van Ejik mam z biedry i wiosną okaże się czy z gadzają się odmianowo