Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Rojodziejowa 10:37, 28 sty 2024

Magarku, jeszcze chce, jeszcze!
Joku 19:38, 28 sty 2024

Ja też chcę . Przypadł mi do gustu obrazek z jarzmiankami i rogownicą.
Magara 00:43, 29 sty 2024

Dziewczyny - cieszę się, że oczy Wasze pocieszyłam Swoje też przy okazji Oglądając w zimie zdjęcia z lata wchodzi się na wyższy poziom optymizmu i samozadowolenia z własnego ogrodu

U nas dziś była piękna wiosenna pogoda. Ścięłam carexy montana raureif - sama zgnilizna to była a w środku już nowe zielone pędy się szykowały. Jak już chwyciłam za nożyce to poszły pod nie hakone - straszne śmietnisko robiły, mam nadzieję, że ich nie zabiłam cięciem Nigdy nie cięłam niczego w styczniu
Ogólnie jednak mi wyszło, że jak taka pogoda jak dziś się utrzyma, to trzeba zewrzeć pośladki i ruszać do roboty Cebulowe przy tych plusowych temperaturach mega wystrzeliły, jeszcze trochę i na rabaty nie da się wejść bez szkód...

Jola - brachyscośtam - przy następnym słonecznym dniu

LIDKA - to na 99,9 procent bodziszek wspaniały Krótko kwitnie, tydzień, góra dwa, ale jest faktycznie wspaniały
Magara 00:58, 29 sty 2024

Dla Asi Rojo i Joli Joku - chcących jeszcze

Mam nadzieję, że zdjęcia się wgrały, próbowałam trzy razy
Helen 05:59, 29 sty 2024

Jakie masz ładne piwonie. Jaka to odmiana?
MartaCho 08:16, 29 sty 2024

Ale fajnie tak nacieszyć oczy w poniedziałkowy, mroźny poranek!
Faktycznie kwiaty Twojej piwonii takie nietypowe, prze-urocze!
antracyt 09:19, 29 sty 2024

Magara napisał(a)
Dla Asi Rojo i Joli Joku - chcących jeszcze

Te mi się podobają najbardziej
Pamiętasz może co to za odmiana i czy są bardzo wysokie? Szukam takich najwyższych, żeby chociaż trochę wystawały ponad bukszpanowy żywopłot na relaksacyjnej.
Gruszka_na_w... 10:51, 29 sty 2024

Och! Ach! Ile przyjemności ma się z oglądania tych zdjęć.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
TAR 11:12, 29 sty 2024

A ja jeszcze nic nie cielam, u nas dopiero 2 dni temu snieg znikl w ogrodzie, na bajorze dalej bialo. Wczoraj bylo w miare cieplo a dzis od rana mroz scial. To jeszcze nie pora na ogrod, ja staram sie wrocic do sil, jak sie nie uda to nic nie porobie w tym sezonie Po przebisniegach ani widu ani słychu, rowniez oczar nie wykazuje jak na razie checi zakwitniecia, wiec i ja nie bede nadgorliwa Jedynie jakis kwiat pojawil sie na kalinie Dawn.
Kordina 11:35, 29 sty 2024

Magara napisał(a)
(...) Oglądając w zimie zdjęcia z lata wchodzi się na wyższy poziom optymizmu i samozadowolenia z własnego ogrodu (...)

O tak! W punkt Magarku