Dziewczyny dzięki
Jeszcze dalej mam urlop.Do 13 września.Ale do 5 siedzę w domciu( sporo jest do zrobienia) i na działce( i też zawsze coś,ale i poodpoczywam)
Tak to piękne miejsca,Jeszcze wczesniej tam nie byłam
Lubię takie, gdzie jeszcze nie byłam.
% wylatujemy z mężem do ?zkocji do znajomych i córcia tam przyjedzie na 2 dni.Z tego najbardziej się cieszę,że ją zobaczę od marca na żywo
Adria
W przerwie między zakupami a praniem zrobiłam dwie wersje żwirowca. Wykorzystałam te same rośliny: tuje Danica, bioty Aurea Nana, choiny Jeddeloh, żurawki, hortensje Limelight i trzcinnik KF w jednej wersji. Chciałabym, żeby było raczej powściągliwie.
Co myślicie?
W drugiej wersji choiny bym przesunęła w prawo, do Danic. Żeby nie kończyły się równo z biotami. Nie chciało mi się już rysować ponownie
tu bedzie nas las, narazie rosna w nim 3 choinki ta najwieksza to nasza bozanorodzeniowa choinka ktora jakies 5 lat teum posadzilimy po swietach w ogrodzie, doch mniejszych nie widac na fotkach. mamy jeszez dwie sosny i swierk syberyjski do posadzenia i poswietach jeszcze jeden swierk
Na fotce nie widac dobrze choinki tak posrodku jest na lewo od pnia topoli. Topola rosnie nad rzeczka. Nie wiem dokladnie w jakich odleglosciach te kupione drzewka posadzic.
Ja swoje już wydarłam z korzeniami. Lecę do "przetwórni", tylko kawkę dopiję.
A tak wygląda róża Gobasia
Podzielona na 2 części, druga część w prawym górnym rogu.