Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 08:53, 12 wrz 2017

Do góry
I to jawna bo naszą Malutką Anie widać z daleka taka zaroweczka
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 08:49, 12 wrz 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)

Ania Słońce! Ja Ci nie mam za złe
Ja generalnie już się przyzwyczaiłam, że na Ogrodowisku robię wszystko pod dyktando doradców, a potem nagle inni radzą mi to samo zmieniać. Czasem nawet Ci sami

Mam nadzieję, że nie przestaniesz mnie odwiedzać. Ścieżkę będę miała nadal skośną, ale lubię odwiedziny. I rady, zresztą po to tu zadaje pytania.
A Makusia też nie miała złych intencji, tylko chciała w swoim stylu stanąć trochę po mojej stronie. Ale tylko trochę

nie przestanę się odzywać, luzik
Mi chodzi o to żebyśmy tu szczerzy byli a nie tylko mili. Bo może dlatego że ktoś wcześniej nie chciał cię urazić nie zwrócił uwagi że można by było tam trochę inaczej to rozegrac.
Ale najważniejsze że ty to akceptujesz
Buziak, miłego dnia
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 23:27, 11 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

o nie wypraszam sobie..
ja czytałam dokładnie o co Asia pytała, w komponowaniu nie doradzę bo nie umiem ale wyraziłam swoje zdanie w kwestii moim zdaniem równie istotnej.
I własnie dlatego ze to jest forum
bo niestety coraz cześciej czytam jedynie ciuciuruciu jak tu pięknie :/

Ania Słońce! Ja Ci nie mam za złe
Ja generalnie już się przyzwyczaiłam, że na Ogrodowisku robię wszystko pod dyktando doradców, a potem nagle inni radzą mi to samo zmieniać. Czasem nawet Ci sami

Mam nadzieję, że nie przestaniesz mnie odwiedzać. Ścieżkę będę miała nadal skośną, ale lubię odwiedziny. I rady, zresztą po to tu zadaje pytania.
A Makusia też nie miała złych intencji, tylko chciała w swoim stylu stanąć trochę po mojej stronie. Ale tylko trochę

Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 22:27, 11 wrz 2017

Do góry
makadamia napisał(a)
Kochana - tu forum jest! Tu nikt nie czyta, o co się Wątkodajka pyta, tylko na zdjęcia patrzy i plecie co mu ślina na język (klawiaturę) przyniesie!D

o nie wypraszam sobie..
ja czytałam dokładnie o co Asia pytała, w komponowaniu nie doradzę bo nie umiem ale wyraziłam swoje zdanie w kwestii moim zdaniem równie istotnej.
I własnie dlatego ze to jest forum
bo niestety coraz cześciej czytam jedynie ciuciuruciu jak tu pięknie :/
Ogród i co dalej 22:04, 11 wrz 2017

Do góry
Monika naprawde dostałaś fajne podpowiedzi. moim zdaniem runianka i ciemiernik byłby fajny ale to ty to musisz poczuć. prawda jest taka ze to maleństwo więc nawet jak Ci się odwidzi to napewno zagospodarujesz tych pare roślin. luzik
Zielonym od linijki - ogród Ivony 21:53, 11 wrz 2017

Do góry
jezu tez az mnie ciary przeszły!
napewno dobrze by było wcześniej ustalić najbliższą czynną apteke i sprawdzić czy mają antidotum. kiedyś Loczek coś pisał na ten temat bo tez ma takich nie proszonych gości
tulam
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:45, 11 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
oo pokaż nową rabatkę w którym jest miejscu?

Ania przed wgłębnikiem ... zdjęć brak bo pracowalam do późna w sobotę a w niedzielę wiadomo inne sprawy były ważniejsze ... dzisiaj zaraz po pracy pojechałam po graby ale okazało się, że liliputki są i zrezygnowalam bo ja to raczej teraz takie min 2m muszę kupić żeby dorównaly tym, które już rosną...
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:39, 11 wrz 2017

Do góry
oo pokaż nową rabatkę w którym jest miejscu?
Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 11:58, 11 wrz 2017

Do góry
beata_m napisał(a)
Niesamowicie! Ja sobie już wyobrażam ... to będzie jeden z tych niespotykanych ogrodów potencjal jest niesamowity a same betony już robią świetne wrażenie!
Leonowi na pewno się spodoba jak zobaczy a z tego co czytam to już całkiem niedługo buziaki

Beatka oby się spełniło to, co piszesz

kerii napisał(a)
Widzę, że kwaterki do obsadzania już się pojawiły będziesz miała pole do popisu.

Powodzenia z Leosiem, życzę aby pojawił się szybko, miło i przyjemnie a najlepiej z zaskoczenia bo takie odliczanie z kalendarzem w ręce jest dość frustrujące, przynajmniej dla mnie

No zapewne zanim obsadzę wszystko to tu będę się na forum pocić przy planach. Niby już jakieś były, ale wiem już, że zmiany będą

Toszka napisał(a)
Piękne betony i od razu wypełnione ziemią. Heroiczna robota wykonana. Pełen szacunek.

Czekam na Leosia. Dbaj o siebie i nie szalej

Cieszę się, że Ci się Toszko podobają

leon60 napisał(a)
Trzymam kciuki na końcówce a betony suuuper

Dzięki :*

anna_t napisał(a)
Asia super!
a 44cm to akurat np na pas red barona
będzie miodzio

No właśnie nie wiem, czy trawsko, czy raczej iść w jakiś zielony schodek z bukszpanu... no jeszcze do tego jest trochę czasu..
Elka napisał(a)
Jak ja Ci tych betonów zazdroszczę ... Trzymam kciuki za Was Słuchaj Toszki i nie szalej!

Eluś betony super, ale tak wyciągają kasy z człowieka, że roślinność musi poczekać :/

AniMa napisał(a)
Robi wrażenie....MEGA praca wykonana Czyli się doczekałaś (ciężarnej sie nie odmawia)
Trzymam kciuki za Ciebie i Leosia

No już szczerze powiedziawszy myślałam, że się ekipa do mojego porodu nie wyrobi

ivo napisał(a)
Betony super jak dojdzie roślinność to się zrobi przjemniej bo na razie wiadomo trochę przemysłowo ale będzie pięknie z takimi piętrami roślinności.

Już się tej roślinności nie mogę doczekać
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:04, 11 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Kasia przyznaj korzystasz z dobrodziejstw końskich sąsiadów wszystko rośnie jak szalone!
Co planujesz zmieniać?
korzystam z sasiedzkiego utrapienia i to nie przez zwierzęta a przez ludzi..
A rośnie bo trawy szybko. Rosną
Zmiany.
Zmiany kosmetyczne plus kilka większych jakieś drzewa się może pojawia i w końcu coś z przedogródkiem muszę zrobić nie wspominając o przedplociu
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 23:03, 10 wrz 2017

Do góry
Kasia przyznaj korzystasz z dobrodziejstw końskich sąsiadów wszystko rośnie jak szalone!
Co planujesz zmieniać?
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 22:53, 10 wrz 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)

Dobrze pamiętasz.
To wynika z układu skarpy i terenu względem domu.

a jakby połączyć ta rabatke że skarpa i płyty by w niej były? Ta skarpa taka z cicha pęk może też by na tym skorzystała.. jakoś żeby to spójne było
masz może jakiś plan ogrodu? Lub choć tej części?
Ogród w remoncie 20:36, 10 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Asia szacun! jesteście mega

A tam zaraz mega . Malutkimi kroczkami tylko staramy się robić swoje . Mam to szczęście,że M godzi się na te rewolucje i robi to o co go poproszę. Nie wiem czy mnie było by na to stać gdybym była na jego miejscu.
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 18:38, 10 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

Asiu powiem Ci ze ja bym przede wszystkim wprostowała ten skos i te płyty też prostopadle ulożyła.. jakoś tak dziwnie mi tam
trawę masz śliczną! szok

Ania nie da się. Tam jest skarpa i rabaty by się stykały. Tak już musi być.
Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną 18:06, 10 wrz 2017

Do góry
Asia super!
a 44cm to akurat np na pas red barona
będzie miodzio
Ogród Pierwszy (nie)Wielki - projekt 17:56, 10 wrz 2017

Do góry
Johanka77 napisał(a)
Towarzystwo dla rodka i rodek sam on:

Czekam na wsze opinie - jak to posadzic i co im tam jeszcze dosadzić?

Asiu powiem Ci ze ja bym przede wszystkim wprostowała ten skos i te płyty też prostopadle ulożyła.. jakoś tak dziwnie mi tam
trawę masz śliczną! szok
Ogród i co dalej 17:42, 10 wrz 2017

Do góry
Paweł fajnie podsunął runiankę, turzyce lub ciemierniki.
Hakone też by świetny dywan zrobiła
nie zazdroszczę wyboru
Ogród w remoncie 17:33, 10 wrz 2017

Do góry
Asia szacun! jesteście mega
Ogród w remoncie 08:59, 09 wrz 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
no właśnie więc tam też będzie jeszcze trawnik ?czy jest? Warto by było to nanieść na plan bo tak naprawdę wtedy wyjdzie czy jest spójnie. Myszka miki fajna ale co dalej?

Aniu,masz rację. Ta część przy samym domu jeszcze nie ruszona planowo i szczerze to dla mnie Himalaje . Chciałabym mieć tam coś zielonego bo widzę to przez okno cały rok. Jednocześnie jest tam wjazd do garażu i niewiele miejsca. Niestety kompletnie nie mam pomysłu co i jak.
Ogród w remoncie 22:32, 08 wrz 2017

Do góry
Margerytka40 napisał(a)

Coś tam przy samej bramie chcę wsadzić tylko a przykomórkach i garażu raczej nie. Muszę tam zostawić miejsce na wjazd. To już chyba na koniec pomyślę . Trzeba tam jakąś nawierzchnię zrobić .
no właśnie więc tam też będzie jeszcze trawnik ?czy jest? Warto by było to nanieść na plan bo tak naprawdę wtedy wyjdzie czy jest spójnie. Myszka miki fajna ale co dalej?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies