Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa 11:58, 11 wrz 2017

beata_m napisał(a)
Niesamowicie! Ja sobie już wyobrażam ... to będzie jeden z tych niespotykanych ogrodów potencjal jest niesamowity a same betony już robią świetne wrażenie!
Leonowi na pewno się spodoba jak zobaczy a z tego co czytam to już całkiem niedługo buziaki

Beatka oby się spełniło to, co piszesz

kerii napisał(a)
Widzę, że kwaterki do obsadzania już się pojawiły będziesz miała pole do popisu.

Powodzenia z Leosiem, życzę aby pojawił się szybko, miło i przyjemnie a najlepiej z zaskoczenia bo takie odliczanie z kalendarzem w ręce jest dość frustrujące, przynajmniej dla mnie

No zapewne zanim obsadzę wszystko to tu będę się na forum pocić przy planach. Niby już jakieś były, ale wiem już, że zmiany będą

Toszka napisał(a)
Piękne betony i od razu wypełnione ziemią. Heroiczna robota wykonana. Pełen szacunek.

Czekam na Leosia. Dbaj o siebie i nie szalej

Cieszę się, że Ci się Toszko podobają

leon60 napisał(a)
Trzymam kciuki na końcówce a betony suuuper

Dzięki :*

anna_t napisał(a)
Asia super!
a 44cm to akurat np na pas red barona
będzie miodzio

No właśnie nie wiem, czy trawsko, czy raczej iść w jakiś zielony schodek z bukszpanu... no jeszcze do tego jest trochę czasu..
Elka napisał(a)
Jak ja Ci tych betonów zazdroszczę ... Trzymam kciuki za Was Słuchaj Toszki i nie szalej!

Eluś betony super, ale tak wyciągają kasy z człowieka, że roślinność musi poczekać :/

AniMa napisał(a)
Robi wrażenie....MEGA praca wykonana Czyli się doczekałaś (ciężarnej sie nie odmawia)
Trzymam kciuki za Ciebie i Leosia

No już szczerze powiedziawszy myślałam, że się ekipa do mojego porodu nie wyrobi

ivo napisał(a)
Betony super jak dojdzie roślinność to się zrobi przjemniej bo na razie wiadomo trochę przemysłowo ale będzie pięknie z takimi piętrami roślinności.

Już się tej roślinności nie mogę doczekać
AniMa 10:04, 23 paź 2017

Asiu wpadam aby zapytać o Ciebie i Leosia? Dajesz radę? Buziaki dla Was jesienne zostawiam
Rojodziejowa 21:19, 23 paź 2017

AniMa napisał(a)
Asiu wpadam aby zapytać o Ciebie i Leosia? Dajesz radę? Buziaki dla Was jesienne zostawiam

Dzięki za pamięć Aniu! Leon ma się dobrze poza kolkowatością A ja jakoś daję radę.
Mam nadzieję, że przed zimą zdążę dodać jakieś zdjęcia postępów w pracach, bo posadzone conieco, ale jeszcze schodów brakuje i kilku innych rzeczy.
A Leon mi się urodził z bieluśkim czerepem w sobotę skończył miesiąc

ivo 21:29, 23 paź 2017

Gratulacje ! Cudny!
anna_t 21:54, 23 paź 2017

ale cukiereczek ja mam straszną słabośc do dzieci, buziakowalabym non stop!

Asiu niewiem czy juz nie za poźno ale pytałaś u mnie o cięcie Pashminy. to rabatówka, ścięłabym tak na 20cm, ok 5 oczek. jesli tyle Ci się juz rozrosla.
choć ja ostatnio przesadzalam pare sztuk i wogole nie cięłam, jakoś przestałam się bać o róże - to twarde sztuki i tak zima zweryfikuje cięcie
kopczykowanie moim zdaniem jest ważniejsze
wrobelki 22:44, 23 paź 2017

Jaki śliczny!!! pozdrawiam Was cieplutko :*
nawigatorka 22:52, 23 paź 2017

Ale słodziak. Buziaki
leon60 08:26, 24 paź 2017

śliczny chłopczyk
:***
Johanka77 09:28, 24 paź 2017

Śliczny mały Ogrodowniczek!
Buziulki wielkie!
polinka 12:55, 24 paź 2017