Obwiązane nie są. Rosną co prawda w glinie ale wykopałem dołek i maja sporo lepszej ziemi. Nie wydaje mi się żeby miały za mokro czy też za sucho. Są od strony południowej. Nie mam pomysłu. Może odmiana jakaś z końca świata choć kupowałem w ogrodnictwie. Czy taki objaw mógłby wystąpić gdyby były np za głęboko wsadzone ? Wydawało mi się, że bez nie jest szczególnie wymagający.
Ogrodowisko to cenne źródło informacji, na wiosne zamierzam wysypać kore na rabaty i tak oto dowiedziałam się że kora powinna być kompostowana (wcześniej myślałam że kora to kora), Zamierzam kupić tą, Czy moge taką wysypać na rabate czy powinnam ją kompostować? Jesli tak to jak?
Witam Mam pytanie, mam ogródek jakieś 700m2 i w nim trochę wielkich drzew liściastych i iglastych trawa niestety nie zabardzo chcę rosnąc i chce cos zrobić żeby nie bylo golej ziemi lub placków, mogę wysypać korę lub wysypać jakieś kamienie lub żwirek tylko że z drzew spadają liście i jest to mały problem(w szczegolnosci że mam lokal w ktorym organizuję imprezy i ogród powinien wygladac ładnie) co mam zrobić?? jeżeli wysypię kore to na ile ona starczy ??czy nie zacznie się psuć??jak bym chciał wysypać ogród żwirem rzecznym to + - ile bym potrzebował na 1 m2 ??
Jest mozliwe, tylko masz parę elementów nie pasujących do tego stylu. Popatrzę dokładniej
A kulki zimy raczej nie przetrzymają na dachu? Piękna dekoracja, ale chyba krótkotrwała? Też nie kojarzę dotychczas tych kulek na dachu??
Zamawiam fotografa na zaległe zdjęcia
Aleś szybki Sebku, od razu reakcja Nalewka w ciągu dwóch dni dawkowana, pomogła, nawet to, że mnie dzisiaj tak przewiało na wylot, chyba nie zaszkodzi. Taką ma moc ochronną
Nom, zielony dach dwupiętrowy mam na śmietniku, a we wnęce pod nim jest drugie wielkie lustro, co w nim się wszyscy przeglądają, nawet Sebek
Jejciu mi też umknęło,że masz ogród na dachu...gapa ze mnie A nalewka miała niesamowitą moc..oczywiście uzdrawiającą
Kuba (tfu tfu) zdrowy to ja do 15 mam wolne
Co to będzie jak miejsca na dachu zabraknie?