Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 09:38, 14 sty 2013

Do góry
Toszka ty niezłym szyfrem piszesz....heheh, znowu się uśmiałam
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 23:39, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A co do kostki to ja bym się jednak Twojej wersji trzymała, przecież jak wychodzisz z domu to i tak na lewo musisz pójść a nie na wprost, bo tam rabatka a nie furtka. A jak zrobisz te kwadraty to powstaną ci takie ścieżki naokoło prowadzące do furtki i tak tamtędy nie będziesz chodzić, bo człek mądry bywa i raczej skrót wymyśli niż będzie tak w kółko chodził. Pozdrawiam

O ja myślę tak samo....na skróty
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:39, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Agnieszka masz rację, niedługo już sezon się zacznie, ile to jeszcze......Sebek zawsze wie

Musimy być czujne jak ważka karkonoska
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 22:08, 13 sty 2013

Do góry
A co do kostki to ja bym się jednak Twojej wersji trzymała, przecież jak wychodzisz z domu to i tak na lewo musisz pójść a nie na wprost, bo tam rabatka a nie furtka. A jak zrobisz te kwadraty to powstaną ci takie ścieżki naokoło prowadzące do furtki i tak tamtędy nie będziesz chodzić, bo człek mądry bywa i raczej skrót wymyśli niż będzie tak w kółko chodził. Pozdrawiam
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 22:03, 13 sty 2013

Do góry
Toszka jakie ty historie opowiadasz, zaraz sobie wszystko wyobrażam i po prostu sikam w majtki, tu się nie da być poważnym, nie da się....hihihi.
Ogród do kwadratu 21:38, 13 sty 2013

Do góry
A ja ci już wcześniej pisałam, że różnorodność najlepsza.....możesz mieć to i to, ja też mam zamiar trochę cisów kupić, żeby tak monotonnie nie było
Igiełkowy ogródeczek 21:29, 13 sty 2013

Do góry
To ci dopiero wykombinowałaś Sprawdzasz naszą inteligencję....czy jak
Początki 21:21, 13 sty 2013

Do góry
Ja też tak mam czasami i wtedy od razu żyć się chce, bo jak szaro i ponuro to wiadomo z łóżeczka ciężko wyjść. Pozdrowienia zostawiam
Igiełkowy ogródeczek 21:12, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)

Pokażesz choćby portrety roślinek
3 i ćwierć piesa? Cóż to za stworzenia?

Toszka- teraz to już całkiem ciekawość mnie zżera, 3 i ćwierć piesa.......hyhyyyyy....czyżbyś szczeniaki miała, a może 3 duże i 1 mały? Niezłą łamigówke nam zadałaś. Proszę o wyjaśnienie

Gosiu, trzy i ćwierć psa oznacza ni mniej ni więcej jak 3 x ok.50kg + ćwiartka ważąca ok.12
Ot i cała tajemnica
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:08, 13 sty 2013

Do góry
Agnieszka masz rację, niedługo już sezon się zacznie, ile to jeszcze......Sebek zawsze wie
Igiełkowy ogródeczek 20:48, 13 sty 2013

Do góry
Marzenka- moje bukietówki też sobie świetnie radzą, a z tym przypalaniem to tak delikatnie, że praktycznie tego nie było widać, jakieś pojedyncze płatki jakby zbrązowiałe po brzegach były i to nie u wszystkich.
A wymiana informacji to bardzo ale to bardzo pomocna rzecz, każdy coś tam doda i już wiadomo gdzie i za ile można kupić
Basiu- ja kupowałam nie u siebie, bo koło mnie nie można było dostać, a strasznie się napaliłam i zamówiłam w futuregardens, były wtedy bardzo drogie- 60zł za sztukę, ale jakieś 2 miesiące później kosztowały już 32zł, teraz też sprawdzałam są w tej cenie, więc nie wiele droższe od Limki oczywiście dochodzą jeszcze koszty przesyłki. Ogólnie ten sklep jest dość drogi, bo w zeszłym roku bardzo chciałam też hortensje bobo- taką miniaturkę, tam była i jest chyba po 54zł, a koło mnie udało mi się kupić dokładnie z tą samą metką, po 25zł za sztukę, więc niezłą przebitkę mają. Ale magical moonlight u mnie nie ma i nie wiem czy będzie więc się skusiłam, to były tylko 2 sadzonki, jak bym potrzebowała więcej to na pewno na Limelight bym się zdecydowała, bo sporą sadzonkę można już za 20 zł kupić.
Postawić trawkę nad i... 20:47, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
A ja dzisiaj widziałam w Bricomarche w koszyku białym pięć sztuk, ale 36 zł to chyba przesada, jak później i tak w koszu mają wylądować

...no przesada... można kupic taniej - moje z Ikea były po 7 zł tzry sztuki to gdybyś kupiła dwie doniczki miałabyś 6 cebulek za 14 zł..
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 20:00, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Pozdrawiam Narciarkę i resztę Narciarzy, wy się obijacie a my już nową plantację obcziliśmy, Toszka zapodała i nie wiem co się będzie działo, bo tam cisy sprzedają.....hihih ale cicho nikt nie może więcej wiedzieć

Czytałam Gosiu, czytałam i już zazdraszczam, w środę przez Konin jechałam to mogłam wam kilka sztuk podkraść
Wszystko o czym ... Marzysz 18:43, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
U mnie tak samo, śliczne widoczki, taka biała zima bardzo mi się podoba

taką zimę też lubię i chyba jestem nienormalna, bo lubię też odśnieżać
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 18:40, 13 sty 2013

Do góry
Pozdrawiam Narciarkę i resztę Narciarzy, wy się obijacie a my już nową plantację obcziliśmy, Toszka zapodała i nie wiem co się będzie działo, bo tam cisy sprzedają.....hihih ale cicho nikt nie może więcej wiedzieć
Biały domek pod lasem 18:34, 13 sty 2013

Do góry
Ogarniesz, ogarniesz dobrze ci idzie
Boćkowe perypetie ogrodkowe 18:28, 13 sty 2013

Do góry
Kociak śliczniutki, ale 16-stki wymiatają
Ogród własneniebo 18:17, 13 sty 2013

Do góry
Gosiniak-dziękuję za słowa uznania Ale i tak zrobię projekt przodu

Zbigniew- masz rację jak każdy z Was pisząc o tych drzewach Z górami bym nie przesadzała, bo mnie ich widok a raczej z nich widok przyprawia o łzy- mam za słabe nerwy, ja jednak wolę czuć stabilny grunt pod nogam Choć nie powiem widoki powalające

Ell- witaj Wiem że dużo miejsca i zacznę to jeszcze bardziej wykorzystać

malwes- na szczęście u Nas porzuconych psów nie widać, raz była taka sytuacja i u Nas na podwórku nocował ale znaleźliśmy mu dom u starszego pana
Oczywiście że pies potrzebuje być z człowiekiem, my też pracujemy i powiem szczerze że jak mieliśmy tylko Pusie z żalem zostawiałam ją na podwóku, wyczekiwała Nas mam wrazenie cały dzień. Postanowiliśmy wziąść drugiego psiaka, chyba bardziej dla Pusi i tak pojechaliśmy po Zika. Uwierż mi, one są nie rozłączne, bawią się ze sobą jak małe szczeniaczki, biegi po podwórku,harce, radość jaką mają w sobie jest wspaniała. Uwielbiam je i te mądre oczy A Pusia odżyłą i w dwuletnim psiaku obudził się duch szczeniaczka

kraania- Witaj, będę działać ;D
Wszystko o czym ... Marzysz 18:13, 13 sty 2013

Do góry
U mnie tak samo, śliczne widoczki, taka biała zima bardzo mi się podoba
Ogródkowy chaos u monitki 18:08, 13 sty 2013

Do góry
Śnieżnie teraz chyba już wszędzie, u mnie długo nie było, ale teraz też mam biało.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies